Ubytki w Ruchu i realne widmo rozkładu klubu
-
- Kontakt:
niestety Lysy moze miec racje
Ale trzeba byc dobrej mysli bo co innego nam zostalo???
Nie wyobrażam sobie, Nie dopuszczam do siebie aż tak czarnego scenariusza ze za 2 tygodnie
Nie będziemy spółką a za nie cały miesiąc grabarz nie pitnie z Ruchu.
Trzeba myśleć pozytywnie...
Choc wiem ze malo kto juz mysli ze bedzie dobrze

Ale trzeba byc dobrej mysli bo co innego nam zostalo???
Nie wyobrażam sobie, Nie dopuszczam do siebie aż tak czarnego scenariusza ze za 2 tygodnie
Nie będziemy spółką a za nie cały miesiąc grabarz nie pitnie z Ruchu.
Trzeba myśleć pozytywnie...
Choc wiem ze malo kto juz mysli ze bedzie dobrze
-
- Kontakt:
Jo nie rozumia jednego , facet wie że niema tu dla niego miejsca a dalej siedzi na stołku. Dziwne jest lamnie to że posiedzenie zarządu i walne wyborcze ma się odbyć do miesiąca, jak niema na to czasu już to za późno. to zebranie i wybieranie nowych władz powinno być już w poniedziałek i niech nikt nie mówi że tego nie idzie zrobić w ciągu paru dni bo to trzeba zrobić jak najszybciej żeby ratować ten klub. Teraz nawet nie ma kto z piłkarzami godać . A Śrutwa pojechoł se na wczasy i mo wszystko kajś , jo go rozumia że chce dychać ale ludzie tonymy a pomocy nie widać. :oops: :oops: :oops:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
panowie jest zle bardzo zle,na miesiac wszystko odlozone , przymiarki Wyrobka na dyrektora , nie wiadomo kto trenerem (Fornalak?) , jedno co pewne to ze pilkarze odchodza , wzmocnien nie widac.dziennie kupuja gazety , czytom stronka naszo , godom moze jakies swiatelko w tunelu - ale go nie widac
smutno , smutno. jedyne czym sie pocieszom to to ze kibice zostanom - na zawsze wieRni !!!!!

od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
Kattowitz Boerschachte
Szkodaz gadac... oj bardzo zle sie dzieje, juz nawet chyba gorzej byc nie moglo. Spelnia sie czarny scenariusz, wszystkich ubywa, a nie widac nowych, chetnych do walki zawodnikow. Cala nadzieja w mlodych. Dodatkowo zaczyna sie dziac burdel na lawce trenerskiej. Wyrobek jakims dyrektorem, a Fornalak (przynajmniej moim zdaniem) nie ma doswiadczenia z takimi druzynami. Ale wszystko przed nami i wiara mam nadzieje pozstanie w nas. Ale jak jeszcze dlugo bedziemy przezywac chude lata Ruchu? 

- amra
- Kontakt:
A wy zaś to smao narzykanie i narzykanie, w poniedzialek jest zarząd, potym bydymy wiedziec co dalij, niektórzy ludzie też muszą odpocząć, pozatym realizm realizmem a pesymizm pesymizmem, trza myśleć pozytywnie bo to jak by nie było trocha motywuje,a jak sie ino dupcy jedno a to samo to potym kożdy mo w gowie maras :twisted:
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Chude lata ??? Dobreelane pisze:Szkodaz gadac... oj bardzo zle sie dzieje, juz nawet chyba gorzej byc nie moglo. Spelnia sie czarny scenariusz, wszystkich ubywa, a nie widac nowych, chetnych do walki zawodnikow. Cala nadzieja w mlodych. Dodatkowo zaczyna sie dziac burdel na lawce trenerskiej. Wyrobek jakims dyrektorem, a Fornalak (przynajmniej moim zdaniem) nie ma doswiadczenia z takimi druzynami. Ale wszystko przed nami i wiara mam nadzieje pozstanie w nas. Ale jak jeszcze dlugo bedziemy przezywac chude lata Ruchu?

Hmmmmmmm , nadzieją tyż niy utrzimiemy Ruchu w II lidze.
Powiecie że ino umiemy narzykać , ale co my mogymy innego??? Kożdy taki post to jest mały krzyk o pomoc ,której sie spodziewać od nikogo niy mogymy :<: :<: :<: Smutne i przykre , na dziyń dzisiejszy som my KO,fertig , aus ostatni gasi światło

Jedno mi sie ino ciśnie do gowy: jak bych wiedzioł że za tego kutafona dostana ino 5 lot to ...............
rOGALA ch** CI NA IMIE
Ostatnio zmieniony 3 lip 2004, o 22:50 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
NIE!!!Prosze nie piszcie już tych nazwisk,które odchodzą z Ruchu!!Ciągle jak to czytam to chce mi się płakać nad losem Ruchu.Dajmy już spokój z tymi nazwiskami.Lepiej żebyśmy zapomnieli o nich.Po co potem rozpamiętywać ich przez cały sezon.
Jestem przekonany,że jak sie zmieni prezes a wraz z nim cały zarzad to bedzie już tylko lepiej.Dam tu przykład takiej Cracovii!!Też była przez wiele lat źle kierowana.Grała po 3 i 4 ligach aż wreszcie przyszli nowi ludzie,którzy chcieli stworzyć mocny klubi i Craxa zaczeła sie odbijać od dna.I wiemy,gdzie bedzie grała w nowym sezonie.Mam taką cichą nadzieje,że Niebiescy nie będa musieli tak długo czekać jak Pasy z wejściem do 1 ligii.I tą optymistyczną opinią zakończenie moją długą pisemną wypowiedz.
Ale napisałem małe wypracowanko,moze w szkole dostałbym jakąś 4 za to
Szkoda,że baba z poloka to nie przeczyta 
Jestem przekonany,że jak sie zmieni prezes a wraz z nim cały zarzad to bedzie już tylko lepiej.Dam tu przykład takiej Cracovii!!Też była przez wiele lat źle kierowana.Grała po 3 i 4 ligach aż wreszcie przyszli nowi ludzie,którzy chcieli stworzyć mocny klubi i Craxa zaczeła sie odbijać od dna.I wiemy,gdzie bedzie grała w nowym sezonie.Mam taką cichą nadzieje,że Niebiescy nie będa musieli tak długo czekać jak Pasy z wejściem do 1 ligii.I tą optymistyczną opinią zakończenie moją długą pisemną wypowiedz.

mają długi tylko, że większość z nich jest sprzed kilku lat, obecnie dysponują bardzo dobrą płynnością finansową, a to jest najważniejsze.maRtol pisze:co z was sa za pesymisci![]()
legia i wisla maja wieksze zadluzenie jak RUCH i graja nawet AS MONACO mial byc za dlugi zdegradowany do 2 ligi i co i jeszcze gral wfinale LM . zreszta sponsor napewno sie pojawi jak odejdzie przyspawany
glowa do gory nie ma co sie martwic na zapas
![]()
EKSTRAKLASA ZA ROK NASZA
Długi Ruchu sięgają zarówno kilka lat wstecz, ale także powstały w ostatnim sezonie i kto wie czy nie będą rosły w tym.
Na pozbycie sie długów jest kilka sposobów, ale przynormalnym spłacaniu, to chyba by się ich Ruch pozbył za 20 lat o ile do tego czasu nie spowodowały dwukrotnego czy nawet kilkukrotnego zwiększenia.
Przecież pisało, ze w pesymistycznej wersji budżet będzie wynosił 3mln, myślisz, że jakikolwiek grosz pójdzie na redukcję zadłużenia?? Nie ma na to szans, oby po prostu nasze długi się ustabilizowały i nie powstawały nowe.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Trzeba zrobic tak jak zabolstwo kilka lat temu...zrobic ssa i udawac ze nie ma zadnych dlugow ... Co nam po jakims honorze w niebycie ?
Bez kasy bedziemy mogli sobie robic raz , dwa razy do roku w Tesco przy Cichej zloty kibicow Ruchu , przy piwku i kielbaskach pare godzin wzruszających wspomnien ... .
Bez kasy bedziemy mogli sobie robic raz , dwa razy do roku w Tesco przy Cichej zloty kibicow Ruchu , przy piwku i kielbaskach pare godzin wzruszających wspomnien ... .