Propozycja dla Stowarzyszenia
-
- Kontakt:
Propozycja dla Stowarzyszenia
Panowie i Panie jak przeczytałem strone główną to nasunęło mi się jedno, że wy jako Stowarzyszenie zostaliście obrażeni wraz z piłkarzami podał ten debil nazwiska tych piłkarzy. Dlatego powinniście go podać do sądu za obraze. Jak nie idzie normalnie go wy***ać to może sąd pomoże.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
a moim zdaniem prezes ma rację , stowarzyszenie odstraszyło sposnorów , tych ktorych prezes już od 94 roku zaprasza do wspólpracy ...10 lat starań i wszystko przez stowarzyszenie poszło sie... 
tak zupelnie serio : dziwie sie ostremu atakowi na pilkarzy którym z wysokości trybun najtrudniej cos zarzucic

tak zupelnie serio : dziwie sie ostremu atakowi na pilkarzy którym z wysokości trybun najtrudniej cos zarzucic
- osik
- Kontakt:
..."Piłkarze i kibice wybijają szyby i terroryzują sędziów przez co ci są tak negatywnie nastawieni w stronę Ruchu - twierdzi w rozmowie z nami urzędujący od 07.02.94 Rogala. - Wpuszczenie kibiców na trybunę dolną było idiotyczną decyzją policji i części działaczy. Co by się działo gdyby wynik był odmienny łatwo sobie wyobrazić..."
co ten Alko godo??? ja pierd...
pilkarze wybijaja szyby??-moze mi ktos to wyjasnic bo nie wiem o co chodzi.No to co mom uwierzyc ze Malina abo Richat K. loto z herckami i ciepie po łoknach
a te drugie zdanie-..."co by sie stalo gdyby wynik byl odmienny.."
no chyba ino jedno-kastrowanie Torpedy
co ten Alko godo??? ja pierd...
pilkarze wybijaja szyby??-moze mi ktos to wyjasnic bo nie wiem o co chodzi.No to co mom uwierzyc ze Malina abo Richat K. loto z herckami i ciepie po łoknach

a te drugie zdanie-..."co by sie stalo gdyby wynik byl odmienny.."
no chyba ino jedno-kastrowanie Torpedy

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ganol,prosze Cie,nie pisz "naszego".On jest niczyj,nie potrzebny nikomu.Ja przynajmniej sie do niego nie przyznaje,bo to wstyd,że takie coś jest prezesem (a raczej imitacją prezesa)tak zasłużonego klubu.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
- wolfik
- Kontakt:
a co krystian obawiasz sie konurencji :twisted:rogala pisze:W tym klubie Stowarzyszenie "Niebiescy" i kibice stworzą niedługo mafię.
no pewnie co to w ogole za idiotyzm zeby wpuszczac kibiców na mecze :?rogala pisze:Wpuszczenie kibiców na trybunę dolną było idiotyczną decyzją policji i części działaczy.
rogala jestes żałosny coś ty zrobił z tego klubu

-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Niy wiym jak tam u wos z prasą ?? Czy mocie jakiś dostymp,znajomego dziennikarza czy coś..........ku*** tego tak niy wolno łostwić. To są oszczerstwa w stosunku do Stowarzyszenia jak i w stosunku do zawodników i całego klubu. Niy wiym co na to Mario i inni ale jak oni z tym niy pójdą kajś dali to bydzie znaczyć że na tego póinteligetnego debila naprowdy niy ma rady. rogala - powiydz brudasie wto cie urodzioł to cie pomszcza 

- kamilos
- Kontakt:
Na ogół jestem bardzo spokojnym człowiekiem ale po przeczytaniu słów tego PSEUDOprezesa aż mnie kur..... ZAMUROWAŁO!!!!To sie w głowie nie mieści co ten CIULA wygaduje!!!! Wszyscy są winni obecnej sytuacji tylko nie ON...... Przecież to brzmi jak jakaś Utopia!!!! Gdyby nie to że jutro musze iść do roboty
to z pewnością bym się wybrał pod klub żeby jasno, głośno i wyraźnie dać TEMU ĆWOKOWI DO ZROZUMIENIA KIM JEST!!!!! Jego czas już się dawno skończył!!!!!

Wierność wymaga szacunku !!!
Po tym co przeczytałem na stronce no to aż mi głos odebrało. Brakuje tylko żeby za sytuacje Ruchu winił jesczez stronkę, forum i p.Cieślika. Ten człowiek we wszystkich ( TYLKO NIE W SOBIE!!!!!!!!!!!!!!!) widzi winnych. I tak zobaczysz bucu ,że Mario i Piotrek w tym klubie zostaną dłużej niż ty :twisted:
Co najciekawsze najpierw twierdzi,że grożono piłkarzom ( KTORYM????) , a potem sam wymienia nazwiska graczy. Szkoda gadać , jak to Wojtek napisał - jak ktoś się boi to popełnia błędy :twisted:
Co najciekawsze najpierw twierdzi,że grożono piłkarzom ( KTORYM????) , a potem sam wymienia nazwiska graczy. Szkoda gadać , jak to Wojtek napisał - jak ktoś się boi to popełnia błędy :twisted: