Ruch Chorzów - Chrobry Głogów / 7.11.2024 Godz 19:00
- Rickenn10
- Kontakt:
Ruch Chorzów - Chrobry Głogów / 7.11.2024 Godz 19:00
Nie ma co tu dużo gadać.
Trzeba podtrzymać mental który udało się zbudować. Bez lekceważenia rywala ale liczę w końcu na jakieś zwycięstwo z oddechem
Fajnie byłoby tak zobaczyć znowu pewne 3-0. Ostatni raz mecz w gliwicach pamietamy jak zwyciestwo zostalo wrecz wydarte.
Ale cel jest jasny, najważniejsze dla nas kolejne 3pkt.
Trzeba podtrzymać mental który udało się zbudować. Bez lekceważenia rywala ale liczę w końcu na jakieś zwycięstwo z oddechem
Fajnie byłoby tak zobaczyć znowu pewne 3-0. Ostatni raz mecz w gliwicach pamietamy jak zwyciestwo zostalo wrecz wydarte.
Ale cel jest jasny, najważniejsze dla nas kolejne 3pkt.
- MaRo171
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Chrobry Głogów / 7.11.2024 Godz 19:00
Jestem ciekaw frekwencji. Mam nadzieję, że poniżej 10k nie zejdziemy
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Widać, że hype na Ruch minął. Wygraliśmy szereg meczów a frekwencja stoi w miejscu. Uważam, że przy naszej rosnącej formie i realnym dojściu do stawki bijącej się o awans liczba mniejsza niż 15 k będzie zasmucającą. I wiem, wiem, czwartek, mecz przed południem, zimno, mokro, ciepło, sucho, wakacje, święta, urlopy, wszyscy na drugą zmianę w robocie, nowy odcinek korony królów... zawsze jakaś wymówka się znajdzie, pra?
-
- Kontakt:
Na wiosnę będzie weryfikacja naszych możliwości, bo będziemy w grze o baraże/awans, dobre wyniki + ciekawi rywale powinni przyciągnąć te 14k co mecz.
A co do Chrobrego, zawsze mam obawy co do rywala który zamuruje bramkę, często w takich sytuacjach się męczymy. Warto poszukać okazji ze stałych fragmentów, bo ten element mam wrażenie dużo lepiej nam wychodził za Niedźwiedzia. Wyciągnąć 1-0 nawet po nerwówce
Ale myślę że uda nam się wygrać dwoma bramkami wreszcie.
A co do Chrobrego, zawsze mam obawy co do rywala który zamuruje bramkę, często w takich sytuacjach się męczymy. Warto poszukać okazji ze stałych fragmentów, bo ten element mam wrażenie dużo lepiej nam wychodził za Niedźwiedzia. Wyciągnąć 1-0 nawet po nerwówce

-
- Kontakt:
W tej rundzie już tego nie zmienimy. Już nie idziemy w górę otwierając kopem kolejne drzwi, SŚ już się opatrzył i nawet kulisy, mimo że nadal świetne już sie opatrzyly. Fala opadła.
Pomysły są.
Pomysły są.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Jo myśla że frekwencja bydzie szła w góra systematycznie po nowym roku, im bliżej końca sezonu tym wiecej ludzi bydzie prziłazić. Przyszło runda momy stosunkowo "łatwiejszo" bo 2/3 szpilów gromy w Chorzowie. Jak bydymy kontynuować ta seria do końca roku to spokojnie mogymy awansować z 1. miejsca. W ostatnich 5 szpilach my zdobyli 12pkt, Nieciecza 9pkt. Oni tyż niy bydom lecieć jak przecinak jak na poczatku sezonu i chycom zadyszka. Moje osobiste odczucie jest takie że robiymy bezpośredni awans w tym sezonie, jedyn ciul z kerego miejsca
Niebieska Holandia!
-
- Kontakt:
Na wiosnę jest więcej meczy u siebie. Opłaci się zainwestować w ich promocje.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
8000
no cóz, pierwszy raz chyba nie przekroczymy dychy na śląskim albo się myle
-
- Kontakt:
Czwartkowy termin nie pomaga, godzina też dość wczesna ale myśle że jednak ta "dycha" pęknie.tynbydziedobry pisze: ↑6 lis 2024, o 22:468000
Wie ktoś co z naszym sektorem gości? Działa już normalnie czy w tej rundzie nie ma na co liczyć ?
-
- Kontakt:
Tempo sprzedażowe jest prawie takie same jak ostatni mecz z Warta, więc 10k będzie napewno.
Teraz nie ma co się aż tak przejmować frekwencja.
Najważniejsza będzie wiosna i tam dowiemy się tak naprawdę jaki jest potencjał kibicowski w 1 lidze.
Teraz nie ma co się aż tak przejmować frekwencja.
Najważniejsza będzie wiosna i tam dowiemy się tak naprawdę jaki jest potencjał kibicowski w 1 lidze.
-
- Kontakt:
Dziś jak i do końca sezonu liczą się tylko 3 pkt. Dobrze by było w końcu wygrać przekonująco. Od 1 minuty mocno siąść na Chrobrego, strzelić szybko bramkę i dobić drugą. Liczę, że jendak i Maciek i Mo dadzą radę wyjść w podstawowej 11.
Obstawiwam 3:0 Po golach Koziego, Novothnego i Szczepka
Obstawiwam 3:0 Po golach Koziego, Novothnego i Szczepka
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
A to dlaczego? Właśnie teraz dowiadujemy się jaki jest potencjał kibicowski. Pogoda, dzień tygodnia, rywal... szkoda, ze wygraliśmy te ostatnie mecze, bo byłaby jeszcze jedna wymówka żeby nie przyłazić. A to, że na mecz z Wisłą przyjdzie pełen stadion, albo na fetowanie awansu (oby

- MaRo171
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nasz max (przynajmniej na ten moment) to jest 30-35k. Tyle było w ekstraklasie na derbach, Legii, Lechu i Śląsku. Nawet na meczu z Widzewem było 50k ludzi ale samego Widzewa szacuje się na 20k (może troszkę mniej).
1/3 z tego to baza stałych kibiców, która przyjdzie w czwartek przy 0 stopniach.
Reszta zależna jest od rywala, pory roku, godziny, mobilizacji, a pewnie jeszcze od geopolityki i astronomii
1/3 z tego to baza stałych kibiców, która przyjdzie w czwartek przy 0 stopniach.
Reszta zależna jest od rywala, pory roku, godziny, mobilizacji, a pewnie jeszcze od geopolityki i astronomii
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
edit. to do postu Scypiona, bo w między czasie doszedł wyższy post.
tylko nie piszmy wtedy o potencjale, ale o "żelaznym elektoracie"
, podłodze czy po prostu minimum.
Bo to co ty piszesz to jest analiza najgorszego przypadku, a nie potencjał. Co nie znaczy, że nie jest to bardzo ważna dana, która również może być przydatna do określenia potencjału sytuacji.
Tak jak i ten jeden pierd jak piszesz czy po prostu maksimum nie jest tym potencjałem.
tylko nie piszmy wtedy o potencjale, ale o "żelaznym elektoracie"

Bo to co ty piszesz to jest analiza najgorszego przypadku, a nie potencjał. Co nie znaczy, że nie jest to bardzo ważna dana, która również może być przydatna do określenia potencjału sytuacji.
Tak jak i ten jeden pierd jak piszesz czy po prostu maksimum nie jest tym potencjałem.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
W takim razie czy potencjał to te 100.000 zarejestrowanych (w tym pewnie goscie) czy 2 miliony mieszkańców metropolii? Ale zrozumiałem Twoją opinię i musze przyzać Ci rechtheli pisze: ↑7 lis 2024, o 08:54edit. to do postu Scypiona, bo w między czasie doszedł wyższy post.
tylko nie piszmy wtedy o potencjale, ale o "żelaznym elektoracie", podłodze czy po prostu minimum.