Ruszyła sprzedaż biletów.
https://piast-gliwice.eu/aktualnosci/ne ... useXXiMk3Q
Bilety: https://bilety.piast-gliwice.eu/
10/10kroy pisze: ↑17 sie 2023, o 22:56A może panowie, z szacunku, nie kupujcie biletów na sektory Piasta? Jeżeli jest jakikolwiek mecz gdzie trzeba zachować klasę a to to jest ten mecz. Dlatego myśle ze najbardziej odpowiednie na tu meczu będzie zajęcie klatki gości, podziękowanie za gościnę i zachowanie się jak gość!!!
Popierom w 1920% !!kroy pisze: ↑17 sie 2023, o 22:56A może panowie, z szacunku, nie kupujcie biletów na sektory Piasta? Jeżeli jest jakikolwiek mecz gdzie trzeba zachować klasę a to to jest ten mecz. Dlatego myśle ze najbardziej odpowiednie na tu meczu będzie zajęcie klatki gości, podziękowanie za gościnę i zachowanie się jak gość!!!
a ja nie za bardzo rozumiem co jest złego w kupowaniu biletów na sektory Piasta?..FCNH1920 pisze: ↑18 sie 2023, o 12:29Popierom w 1920% !!kroy pisze: ↑17 sie 2023, o 22:56A może panowie, z szacunku, nie kupujcie biletów na sektory Piasta? Jeżeli jest jakikolwiek mecz gdzie trzeba zachować klasę a to to jest ten mecz. Dlatego myśle ze najbardziej odpowiednie na tu meczu będzie zajęcie klatki gości, podziękowanie za gościnę i zachowanie się jak gość!!!
A ja myśle ze to właśnie może być fajny sposób żeby pokazać dlaczego Ruch musi mieć nowy stadion jak na mecz drużyny z innego miasta przychodzi więcej osób nuz gospodarzy-gospodarzy.Rafał19R20 pisze: ↑24 sie 2023, o 18:37a ja nie za bardzo rozumiem co jest złego w kupowaniu biletów na sektory Piasta?..FCNH1920 pisze: ↑18 sie 2023, o 12:29Popierom w 1920% !!kroy pisze: ↑17 sie 2023, o 22:56A może panowie, z szacunku, nie kupujcie biletów na sektory Piasta? Jeżeli jest jakikolwiek mecz gdzie trzeba zachować klasę a to to jest ten mecz. Dlatego myśle ze najbardziej odpowiednie na tu meczu będzie zajęcie klatki gości, podziękowanie za gościnę i zachowanie się jak gość!!!
Dzięki Nam więcej zarobią , a sami i tak nie wypełnia swojego obiektu..już nie przesadzaj my , swoje zarobią na wynajmie...
To co w końcu myślisz?kroy pisze: ↑24 sie 2023, o 20:46A ja myśle ze to właśnie może być fajny sposób żeby pokazać dlaczego Ruch musi mieć nowy stadion jak na mecz drużyny z innego miasta przychodzi więcej osób nuz gospodarzy-gospodarzy.Rafał19R20 pisze: ↑24 sie 2023, o 18:37a ja nie za bardzo rozumiem co jest złego w kupowaniu biletów na sektory Piasta?..FCNH1920 pisze: ↑18 sie 2023, o 12:29Popierom w 1920% !!kroy pisze: ↑17 sie 2023, o 22:56A może panowie, z szacunku, nie kupujcie biletów na sektory Piasta? Jeżeli jest jakikolwiek mecz gdzie trzeba zachować klasę a to to jest ten mecz. Dlatego myśle ze najbardziej odpowiednie na tu meczu będzie zajęcie klatki gości, podziękowanie za gościnę i zachowanie się jak gość!!!
Dzięki Nam więcej zarobią , a sami i tak nie wypełnia swojego obiektu..już nie przesadzaj my , swoje zarobią na wynajmie...
Myśle, ze z wielu powodów wystarczy nam klatka gościjajo pisze: ↑24 sie 2023, o 22:25To co w końcu myślisz?kroy pisze: ↑24 sie 2023, o 20:46A ja myśle ze to właśnie może być fajny sposób żeby pokazać dlaczego Ruch musi mieć nowy stadion jak na mecz drużyny z innego miasta przychodzi więcej osób nuz gospodarzy-gospodarzy.Rafał19R20 pisze: ↑24 sie 2023, o 18:37a ja nie za bardzo rozumiem co jest złego w kupowaniu biletów na sektory Piasta?..FCNH1920 pisze: ↑18 sie 2023, o 12:29Popierom w 1920% !!kroy pisze: ↑17 sie 2023, o 22:56A może panowie, z szacunku, nie kupujcie biletów na sektory Piasta? Jeżeli jest jakikolwiek mecz gdzie trzeba zachować klasę a to to jest ten mecz. Dlatego myśle ze najbardziej odpowiednie na tu meczu będzie zajęcie klatki gości, podziękowanie za gościnę i zachowanie się jak gość!!!
Dzięki Nam więcej zarobią , a sami i tak nie wypełnia swojego obiektu..już nie przesadzaj my , swoje zarobią na wynajmie...![]()
Szybko zmiynio zdanie, jak niektórzy radni Chorzowa co do budowy stadionu na Cichej. Np Ryszard Sadłońjajo pisze: ↑24 sie 2023, o 22:25To co w końcu myślisz?kroy pisze: ↑24 sie 2023, o 20:46A ja myśle ze to właśnie może być fajny sposób żeby pokazać dlaczego Ruch musi mieć nowy stadion jak na mecz drużyny z innego miasta przychodzi więcej osób nuz gospodarzy-gospodarzy.Rafał19R20 pisze: ↑24 sie 2023, o 18:37a ja nie za bardzo rozumiem co jest złego w kupowaniu biletów na sektory Piasta?..FCNH1920 pisze: ↑18 sie 2023, o 12:29Popierom w 1920% !!kroy pisze: ↑17 sie 2023, o 22:56A może panowie, z szacunku, nie kupujcie biletów na sektory Piasta? Jeżeli jest jakikolwiek mecz gdzie trzeba zachować klasę a to to jest ten mecz. Dlatego myśle ze najbardziej odpowiednie na tu meczu będzie zajęcie klatki gości, podziękowanie za gościnę i zachowanie się jak gość!!!
Dzięki Nam więcej zarobią , a sami i tak nie wypełnia swojego obiektu..już nie przesadzaj my , swoje zarobią na wynajmie...![]()
A co piastole są do nas tak negatywnie nastawieni? Pamiętam kilkanaście lat temu jak wynajmowaliśmy stadion Polonii i potem graliśmy u nich na Olimpijskiej, niby też były podziękowania a przed i po meczu ganiankikroy pisze: ↑24 sie 2023, o 23:48Myśle, ze z wielu powodów wystarczy nam klatka gościjajo pisze: ↑24 sie 2023, o 22:25To co w końcu myślisz?kroy pisze: ↑24 sie 2023, o 20:46A ja myśle ze to właśnie może być fajny sposób żeby pokazać dlaczego Ruch musi mieć nowy stadion jak na mecz drużyny z innego miasta przychodzi więcej osób nuz gospodarzy-gospodarzy.Rafał19R20 pisze: ↑24 sie 2023, o 18:37a ja nie za bardzo rozumiem co jest złego w kupowaniu biletów na sektory Piasta?..FCNH1920 pisze: ↑18 sie 2023, o 12:29Popierom w 1920% !!kroy pisze: ↑17 sie 2023, o 22:56A może panowie, z szacunku, nie kupujcie biletów na sektory Piasta? Jeżeli jest jakikolwiek mecz gdzie trzeba zachować klasę a to to jest ten mecz. Dlatego myśle ze najbardziej odpowiednie na tu meczu będzie zajęcie klatki gości, podziękowanie za gościnę i zachowanie się jak gość!!!
oczywiście jak ktoś chce to może iść na stadion na sektor gospodarza ale nie brałbym ze sobą barw
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], iglo, Marcus, Mavo1920, NG1920, sivy35, Stasiu19R20 i 70 gości