UKS Ruch Chorzów - Zgoda Bielszowice 95'
-
- Kontakt:
UKS Ruch Chorzów - Zgoda Bielszowice 95'
Witam chciałbym zaprosić wszystkich na mecz piłkarek ręcznych rocznika 95', które odbędzie się 21.01.2012 o godz 9;00. Mimo wieku jakie posiadają dziewczyny sądzę że doping się przyda , ponieważ mecz ten wyłoni mistrza Śląska a także zagwarantuje wygranej drużynie możliwość organizowania ćwierćfinałów na własnym boisku w kategorii juniorek młodszych. Na ostatnim spotkaniu , które odbyło się w Rudzie Śląskiej nasze zawodniczki zostały przezywane , wygwizdywane, a także źle potraktowane przy wyjeździe z hali przez kibiców górnika. Mecz ten odbędzie się na hali Dąbrowskiego , oczywiście wstęp jest bezpłatny.Myślę że jest to wspaniała okazja , aby potrenować doping, przed kolejnymi zmaganiami naszej drużyny Ruch Chorzów. Wszystkich chętnych proszę o wiadomość na pw. Zbieramy się o godz. 8.45 pod halą (obowiązkowe szaliki) i wchodzimy wszyscy razem. ZAPRASZAM!!
-
- Kontakt:
Re: UKS Ruch Chorzów - Zgoda Bielszowice 95'
czemu wy sie kuźwa rejestrujecie tylko jak coś chcecie ?
-
- Kontakt:
Jestem zarejestrowany już tu trochę;) A sądzę że jeżeli jest możliwość że można doping sobie poćwiczyć to czemu nie skorzystać z okazji;)
- Dynastia_NRŚL
- Kontakt:
Rejestracja: 14 Sty 2012, 00:31ruchchorzow1894 pisze:Jestem zarejestrowany już tu trochę;) A sądzę że jeżeli jest możliwość że można doping sobie poćwiczyć to czemu nie skorzystać z okazji;)
No ja cale 14 godzin

"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" Przegląd Sportowy - 1934r
-
- Kontakt:
Uwierz mi jestem już tutaj więcej niż Ty;) poprostu zapomniałem pasy do mojego starego konta
Nie wiem o co się czepiacie tak jak napisałem jeżeli jest możliwość aby poćwiczyć doping to czemu nie;)

-
- Kontakt:
Niektorzy na dorosłą piłke nie znajduja czas a Ty na 95 chcesz nas zapraszac?

-
- Kontakt:
To są dziewczynyMaRko22 pisze:Niektorzy na dorosłą piłke nie znajduja czas a Ty na 95 chcesz nas zapraszac?

-
- Kontakt:
Jeżeli nie masz czasu to nie przychodź proste;) Może ktoś znajdzie ten czas i wpadnie dobre nawet 30 osób;)
-
- Kontakt:
Tak jak kolega pisze nie chcesz to nie musisz przylazic, informuje nas tylko że jest coś takiego. Według mnie jeżeli ktoś niema nic ciekawszego do roboty to może się wybrać;] Pzdr
- OSH
- Kontakt:
spoko, chyba sie przejda obadnoc te nosze dziolszki 

Godom dzis wom, ze zawsze jo, za moj HKS beda szol...

-
- Kontakt:
No bydzie na co popatrzeć xD Ale najważniejsze jest to żeby je dopingować żeby wygrały i mistrzostwo zdobyły;)
-
- Kontakt:
postarajcie sie panowie pokazac klasę i poprzestańcie na dopingu dla naszych dziewczyn, w tej klasie rozgrywkowej tez obowiązuja kary za zachowanie publiczności.
-
- Kontakt:
Nie rozumie zbytnio powyższego postu? Chcesz powiedzieć abyśmy nie organizowali dopingu ponieważ mogą zajść tam jakieś nieprzyjemne sytuacje czy co?:D
- Chudy81
- Kontakt:
Żebyście skupili się na dopingu a nie jechaniu po szczewach.

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
-
- Kontakt:
Spokojnie;) to są dziewczyny , nie bd po 2 żadnych kibiców z górnika;) chcemy poprostu pokazać drużynie ze zgody że Chorzów też potrafi się zebrać i dopingować swoją drużynę;)