ERKA W SERCU - SERIAL
-
- Kontakt:
ERKA W SERCU - SERIAL
Zapraszamy do ogladania trailera serialu "Erka w sercu" na stronie http://www.comtv.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: ERKA W SERCU - SERIAL
Czy można przybliżyć jaki cel ma ten serial , kto się będzie wypowiadał, czy będą aktualności, czy życie kibiców ? bo bardzo fajnie się zapowiada. I kiedy pierwsze odcinki ?
R OPOLSKIE R
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
moze wspolpraca z Czarkiem Grzesiukiem ...mo duzo materialu a na Niebieskich Chacharow sie chyba niy doczekomy...
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
Kattowitz Boerschachte
-
- Kontakt:
Pierwszy odcinek wyjątkowego serialu dokumentalnego o miłości… kibiców „Niebieskich” do ich ukochanego klubu będzie można zobaczyć już wkrótce m.in. na oficjalnej stronie klubu, w COMTV.PL oraz na portalu youtube.
Bohaterowie filmu są w różnym wieku, mieszkają w różnych miastach, mają różne doświadczenia życiowe, ale łączy ich jedno: od lat z zaangażowaniem kibicują klubowi z Cichej i potrafią swoją pasją zarażać znajomych, przyjaciół i ..współmałżonków.
Każdy odcinek serialu to osobna historia m.in. Kasi i Marka, świeżo upieczonych małżonków, którym kamera towarzyszyła w trakcie ceremonii ślubnej, Radka, kierowcy ciężarówki i właściciela imponującej kolekcji szalików czy Michała i Mateusza, nastoletnich braci, kibicujących Ruchowi niemal od urodzenia i nie opuszczających żadnego meczu z udziałem „Niebieskich”. W reportażu występują także piłkarze I drużyny Ruchu Chorzów, którzy zapewniają zgodnie: nasi kibice to 12 zawodnik, bez ich wsparcia i zaangażowanie drużyna niewiele by osiągnęła!
Dokument, realizowany wspólnie przez COMTV.pl i Ruch Chorzów, powstawał w trakcie rundy wiosennej sezonu 2010/2011 w czasie meczów rozgrywanych przez chorzowską drużynę na stadionie przy Cichej. Kamera podpatrywała także życie codzienne bohaterów. Mamy nadzieję, że dzięki tej produkcji uda nam się pokazać autentyczną pasję kibicowania i ocieplić wizerunek sympatyków futbolu. Sprawdźcie sami!!!
Bohaterowie filmu są w różnym wieku, mieszkają w różnych miastach, mają różne doświadczenia życiowe, ale łączy ich jedno: od lat z zaangażowaniem kibicują klubowi z Cichej i potrafią swoją pasją zarażać znajomych, przyjaciół i ..współmałżonków.
Każdy odcinek serialu to osobna historia m.in. Kasi i Marka, świeżo upieczonych małżonków, którym kamera towarzyszyła w trakcie ceremonii ślubnej, Radka, kierowcy ciężarówki i właściciela imponującej kolekcji szalików czy Michała i Mateusza, nastoletnich braci, kibicujących Ruchowi niemal od urodzenia i nie opuszczających żadnego meczu z udziałem „Niebieskich”. W reportażu występują także piłkarze I drużyny Ruchu Chorzów, którzy zapewniają zgodnie: nasi kibice to 12 zawodnik, bez ich wsparcia i zaangażowanie drużyna niewiele by osiągnęła!
Dokument, realizowany wspólnie przez COMTV.pl i Ruch Chorzów, powstawał w trakcie rundy wiosennej sezonu 2010/2011 w czasie meczów rozgrywanych przez chorzowską drużynę na stadionie przy Cichej. Kamera podpatrywała także życie codzienne bohaterów. Mamy nadzieję, że dzięki tej produkcji uda nam się pokazać autentyczną pasję kibicowania i ocieplić wizerunek sympatyków futbolu. Sprawdźcie sami!!!
-
- Kontakt:
gdzie mozna obejrzec pierwszy odcinek w internecie ? u czy wgl jest juz w necie gdzies ?
-
- Kontakt:
- forrest
- Kontakt:
niestety średnie czegoś innego żech się spodziewoł no ale czekam na następny odcinek z nadzieja że będzie lepszy
ps. Gratuluje za stworzenie serialu w końcu coś o Ruchu
ps. Gratuluje za stworzenie serialu w końcu coś o Ruchu

GRZYBEK DO MŁYNA!!!

-
- Kontakt:
Też spodziewałem się czegoś innego, ale dobrze ,że takie coś powstaje i z dużą niecierpliwością czekam na następne odcinki.
R OPOLSKIE R
-
- Kontakt:
Byłem wczoraj na tej premierze, pomysł dobry i tyle. Reszta niestety mierna, oko ucieka niestety. Trajler chyba pokazał to co najlepsze w tym filmie. Fonia fatalna, wszystko nagrywane z mikrofonu przy kamerze, stąd za dużo dźwieków w tle i częsty problem ze zrozumieniem tekstu. Jedynie na konferencjach prasowych pod wypowiedzi Waldka był podłożony tekst. Zdecydowanie autorzy muszą jeszcze trochę popracować nad materiałem. Fabuła nie trzymała się kupy ani trochę - bohater Radek jeździ ciężarówką, po czym pokazują wypowiedź piłkarza, potem znów wplata 3 słowa do kamery z samochodu, potem trening piłkarzy i za chwilę wypowiedź mamy Radka o jego kibicowaniu. Chronologia zdarzeń raczej jest zachowana, ale łatwo się w tym pogubić.
Autorzy chyba chcieli pokazać dzień z życia kibica i to w tym filmie jest, ale niestety mało czytelne.
3/10
PS GG mnie wczoraj rozbawiło podczas projekcji
Autorzy chyba chcieli pokazać dzień z życia kibica i to w tym filmie jest, ale niestety mało czytelne.
3/10
PS GG mnie wczoraj rozbawiło podczas projekcji

-
odc1.
http://www.dziennikzachodni.pl/sport/45 ... ,id,t.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dziennikzachodni.pl/sport/45 ... ,id,t.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a mi tam sie podobało, całkiem sympatycznie to wyszło, co nie oznacza ze mogłoby być lepiej. Ale jak najbardziej na +
-
Serial przypomina serial ,"Serce z wegla" niewiem czy ktos pamieta brakuja tam tylko Andrzeja Biesa:)
-
- Kontakt:
co wy dupicie do mnie super , fajnie sie oglado , dobry motyw z Ecikiem , pozdrowienia dla majstra czyli glownego aktora tez mom ta fana z Ruchu za szybom w scani szkoda ze za granica , czekom z niecierpliwoscia na nastepny odcinek
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
- 19flasteR20
- Kontakt:
"eRka w sercu" - odc.1
http://www.youtube.com/watch?v=rJGuffGWwH4
http://www.youtube.com/watch?v=rJGuffGWwH4
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]