ERKA W SERCU - SERIAL

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
COMTV.pl
Kontakt:

ERKA W SERCU - SERIAL

#1 Post autor: COMTV.pl » 30 sie 2011, o 09:49

Zapraszamy do ogladania trailera serialu "Erka w sercu" na stronie http://www.comtv.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Kris KLZ
Kontakt:

Re: ERKA W SERCU - SERIAL

#2 Post autor: Kris KLZ » 30 sie 2011, o 11:37

kiedy pierwszy odcinek ? :ok:
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

ant
Kontakt:

#3 Post autor: ant » 30 sie 2011, o 11:38

Czy można przybliżyć jaki cel ma ten serial , kto się będzie wypowiadał, czy będą aktualności, czy życie kibiców ? bo bardzo fajnie się zapowiada. I kiedy pierwsze odcinki ?
R OPOLSKIE R

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4 Post autor: KOSTA » 30 sie 2011, o 12:00

moze wspolpraca z Czarkiem Grzesiukiem ...mo duzo materialu a na Niebieskich Chacharow sie chyba niy doczekomy...
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

COMTV.pl
Kontakt:

#5 Post autor: COMTV.pl » 30 sie 2011, o 13:30

Pierwszy odcinek wyjątkowego serialu dokumentalnego o miłości… kibiców „Niebieskich” do ich ukochanego klubu będzie można zobaczyć już wkrótce m.in. na oficjalnej stronie klubu, w COMTV.PL oraz na portalu youtube.
Bohaterowie filmu są w różnym wieku, mieszkają w różnych miastach, mają różne doświadczenia życiowe, ale łączy ich jedno: od lat z zaangażowaniem kibicują klubowi z Cichej i potrafią swoją pasją zarażać znajomych, przyjaciół i ..współmałżonków.

Każdy odcinek serialu to osobna historia m.in. Kasi i Marka, świeżo upieczonych małżonków, którym kamera towarzyszyła w trakcie ceremonii ślubnej, Radka, kierowcy ciężarówki i właściciela imponującej kolekcji szalików czy Michała i Mateusza, nastoletnich braci, kibicujących Ruchowi niemal od urodzenia i nie opuszczających żadnego meczu z udziałem „Niebieskich”. W reportażu występują także piłkarze I drużyny Ruchu Chorzów, którzy zapewniają zgodnie: nasi kibice to 12 zawodnik, bez ich wsparcia i zaangażowanie drużyna niewiele by osiągnęła!

Dokument, realizowany wspólnie przez COMTV.pl i Ruch Chorzów, powstawał w trakcie rundy wiosennej sezonu 2010/2011 w czasie meczów rozgrywanych przez chorzowską drużynę na stadionie przy Cichej. Kamera podpatrywała także życie codzienne bohaterów. Mamy nadzieję, że dzięki tej produkcji uda nam się pokazać autentyczną pasję kibicowania i ocieplić wizerunek sympatyków futbolu. Sprawdźcie sami!!!

19diablooo10
Kontakt:

#6 Post autor: 19diablooo10 » 30 wrz 2011, o 11:35

gdzie mozna obejrzec pierwszy odcinek w internecie ? u czy wgl jest juz w necie gdzies ?

JoK3r
Kontakt:

#7 Post autor: JoK3r » 30 wrz 2011, o 11:58

2/10 :/

Awatar użytkownika
forrest
Kontakt:

#8 Post autor: forrest » 30 wrz 2011, o 12:17

niestety średnie czegoś innego żech się spodziewoł no ale czekam na następny odcinek z nadzieja że będzie lepszy
ps. Gratuluje za stworzenie serialu w końcu coś o Ruchu :)
GRZYBEK DO MŁYNA!!!
Obrazek

ant
Kontakt:

#9 Post autor: ant » 30 wrz 2011, o 12:56

Też spodziewałem się czegoś innego, ale dobrze ,że takie coś powstaje i z dużą niecierpliwością czekam na następne odcinki.
R OPOLSKIE R

miedza
Kontakt:

#10 Post autor: miedza » 30 wrz 2011, o 14:01

Byłem wczoraj na tej premierze, pomysł dobry i tyle. Reszta niestety mierna, oko ucieka niestety. Trajler chyba pokazał to co najlepsze w tym filmie. Fonia fatalna, wszystko nagrywane z mikrofonu przy kamerze, stąd za dużo dźwieków w tle i częsty problem ze zrozumieniem tekstu. Jedynie na konferencjach prasowych pod wypowiedzi Waldka był podłożony tekst. Zdecydowanie autorzy muszą jeszcze trochę popracować nad materiałem. Fabuła nie trzymała się kupy ani trochę - bohater Radek jeździ ciężarówką, po czym pokazują wypowiedź piłkarza, potem znów wplata 3 słowa do kamery z samochodu, potem trening piłkarzy i za chwilę wypowiedź mamy Radka o jego kibicowaniu. Chronologia zdarzeń raczej jest zachowana, ale łatwo się w tym pogubić.
Autorzy chyba chcieli pokazać dzień z życia kibica i to w tym filmie jest, ale niestety mało czytelne.
3/10

PS GG mnie wczoraj rozbawiło podczas projekcji :D

adamo_R

#11 Post autor: adamo_R » 30 wrz 2011, o 17:10

odc1.
http://www.dziennikzachodni.pl/sport/45 ... ,id,t.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#12 Post autor: Raul22 » 30 wrz 2011, o 17:38

a mi tam sie podobało, całkiem sympatycznie to wyszło, co nie oznacza ze mogłoby być lepiej. Ale jak najbardziej na +

COBRA

#13 Post autor: COBRA » 1 paź 2011, o 09:45

Serial przypomina serial ,"Serce z wegla" niewiem czy ktos pamieta brakuja tam tylko Andrzeja Biesa:)

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#14 Post autor: Fanatyk z Rudy » 1 paź 2011, o 22:26

co wy dupicie do mnie super , fajnie sie oglado , dobry motyw z Ecikiem , pozdrowienia dla majstra czyli glownego aktora tez mom ta fana z Ruchu za szybom w scani szkoda ze za granica , czekom z niecierpliwoscia na nastepny odcinek
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG

ODPOWIEDZ