FC Shakhter Karagandy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
tallaghtsaint
Kontakt:

FC Shakhter Karagandy

#1 Post autor: tallaghtsaint » 9 lip 2011, o 10:47

Greetings to all you guys from Dublin, Ireland.

I am a fan of St Patricks athletic FC (http://www.saintsforum.net/forum.php" onclick="window.open(this.href);return false;) and also of Ruch Chorzow as this is my local and favourite team in Poland when i visit there (Moja żona jest Polska ;) ) and i was just looking to see if any of you guys could provide any information or advice on FC Shakhter Karagandy.

We are playing these guys in the next round of the Europa (Since when is f#$king Kazakstan
in Europe?!?!) League and i know Ruch Chorzow had to play against this team last year? Did any niebiescy make the trip to Karagandy and if so did you survive it? Or any tips in terms of things our club should watch out for? i've heard stories of opposition teams being poisioned when staying in this city. Did your club have any such problems or did they stay in some other city?

Best wishes to all niebiescy and to Ruch :ok:

(sorry if this is posted in a wrong forum)

Dziękują
Ostatnio zmieniony 9 lip 2011, o 11:19 przez tallaghtsaint, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: FC Shakhter Karagandy

#2 Post autor: Zip » 9 lip 2011, o 11:07

Hello :)

Well, Shakther played very physical and tough. Your team cannot disrespect them because they have few really good player who can make one goal-scoring occasion and actually turn it into goal. Maybe someone can say more about them :)
In Siemian We Trust

pedro-sbl
Kontakt:

#3 Post autor: pedro-sbl » 9 lip 2011, o 12:34

Some of the fans went on that trip but they were travelling with the team. Ruch hired out an airplane for trip to Karaganda.

Ruch lived in Karaganda and as far as I know they had no problems. Our fans were sitting near Karaganda's fans so I suppose there were no problems with placing the away fans.

Playing in Kazachstan you must be prepare for the heat. The pitch is not in a good condition so it's hard to play technical football.

btw we are from Silesia not Poland :P :)
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

Awatar użytkownika
jabolgo
Kontakt:

#4 Post autor: jabolgo » 9 lip 2011, o 14:56

As far as I know our club take all food together to Kazakhstan.

Nasi chyba zabrali za sobą produkty żywnościowe. Coś mi się tak kojarzy.

Dodatkowo gdzie jest nasz Fanclub Irlandia? Już proszę nawiązać kontakty :)
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.

miedza
Kontakt:

#5 Post autor: miedza » 9 lip 2011, o 15:46

jabolgo pisze:
Pisałem mu PW, skontaktują się.

Awatar użytkownika
Chudy81
Kontakt:

#6 Post autor: Chudy81 » 9 lip 2011, o 17:43

jabolgo pisze:As far as I know our club take all food together to Kazakhstan.

Nasi chyba zabrali za sobą produkty żywnościowe. Coś mi się tak kojarzy.

Panowie czytamy forum http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=79&t=20612" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek Obrazek
Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.

tallaghtsaint
Kontakt:

#7 Post autor: tallaghtsaint » 10 lip 2011, o 10:26

Thanks guys.

kopruch
Kontakt:

#8 Post autor: kopruch » 31 paź 2011, o 09:44

no i Karaganda mo majstra.
ciekawe czy by my poradziyli jak bezrok?
Jaga ze Kazachoma niy poradziyla.

Zablokowany