ul. Ściegiennego 8, Kielce
23.04.2011 r. godz. 14:45
Tyn mecz muszymy wygrać

Realnie oceniając nasze szanse, powyższe hasło należy zostawić na inne okazje. Korona ma lekkie problemy, ale przy naszej dyspozycji pokazanej w dwóch ostatnich meczach łykną nas jak pelikan rybkę.hanys1979 pisze:Tyn mecz muszymy wygrać![]()
![]()
Przecież dostają na bieżąco.. chyba,że znów czegoś nie wiemy..jalboss pisze:Nie wiadomo gdzie leży powód słabszej postawy Ruchu. Chociaż jak nie wiadomo dlaczego to wiadomo????
Sorry mój błąd. Żelijko nie był zagrożony. Zasugerowałem się czerwoną kartką a to były dwie żółte. Zagrożeni byli Nykiel, Bronowicki i Stawar.Rafal1920 pisze:Ile Djokic mo zoltych kartek, ze go braknie???? Jak mo 4 to owszem, jak mni to zagro nawet jak w Lodzi musiol wczesni opuscic szpilplatz.
Ok ale liczy się to co w sieci a tutaj było na zero. Co do Stawara to obniżył loty ostatnio a kogo momy jeszcze - Łukasza Derbicha, Michała Kołodziejskiego (mało prawdopodobne żeby go Pan Fornalik wstawił do składu) i Michała Steinke (chyba nie po to go kupiliśmy żeby grzoł ława).wiesiek1 pisze:kattowitz jakos w 11 na 11 Widzew nam mogl spokojnie z 3 bramki strzelic i to po wiekszosci akcji "z du**".
Mam nadzieje , ze szybko do Fornalika dojdzie , ze Stawar to niestety drewno z przeblyskami (przykro mi ale tak jest).
Druga sprawa , ze nie mam go kim zastapic.Szkoda , ze Maline tak zal brac ze srodka pola bo wolalbym go na stoperze lub Djokica.
Ewentualnie Nykiel na prawa a Djokic na srodek.Jezeli Nykiel bylby w formie jest to dobre rozwiazanie.
Jo to widza tak ze nima Straki ni ma granio, a Komac po kierym zech sie spodziewol ze podniesie poziom w srodku pola coroz to bardzij przypomino mi Nowackigo.jalboss pisze:Nie wiadomo gdzie leży powód słabszej postawy Ruchu. Chociaż jak nie wiadomo dlaczego to wiadomo????
wiesiek1 pisze:kattowitz jakos w 11 na 11 Widzew nam mogl spokojnie z 3 bramki strzelic i to po wiekszosci akcji "z du**".
Mam nadzieje , ze szybko do Fornalika dojdzie , ze Stawar to niestety drewno z przeblyskami (przykro mi ale tak jest).
Druga sprawa , ze nie mam go kim zastapic.Szkoda , ze Maline tak zal brac ze srodka pola bo wolalbym go na stoperze lub Djokica.
Ewentualnie Nykiel na prawa a Djokic na srodek.Jezeli Nykiel bylby w formie jest to dobre rozwiazanie.
Użytkownicy przeglądający to forum: luigi47, Pulocini, Radvan138 i 62 gości