Korona Kielce - RUCH Chorzów 23.04. piłkarsko

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
hanys1979
Kontakt:

Korona Kielce - RUCH Chorzów 23.04. piłkarsko

#1 Post autor: hanys1979 » 17 kwie 2011, o 12:52

Korona Kielce - RUCH Chorzów
ul. Ściegiennego 8, Kielce
23.04.2011 r. godz. 14:45
Tyn mecz muszymy wygrać :!: :!: :!:
Mein Vaterland Ist Oberschlesien !!!!

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Korona Kielce - Ruch Chorzów 23.04. piłkarsko

#2 Post autor: Zip » 17 kwie 2011, o 12:59

Zobaczymy jak dzisiaj się Korona zaprezentuje. Trzeba jednak przyznać, że nie zachwyca formą w tej rundzie, ale to samo można powiedzieć o naszych kilku ostatnich meczach także.. wynik jest sprawą otwartą, a nasza forma wielką niewiadomą. Oczywiście wygrywając ten mecz, praktycznie zapewniamy sobie utrzymanie. Jeśli Gabor wróci do składu to pewnie nasza gra zyska nowy błysk :)
In Siemian We Trust

Awatar użytkownika
daniel1222
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: daniel1222 » 17 kwie 2011, o 13:02

zobaczymy jak dzisiaj korona zagra, chyba wole żeby wygrali, bo oni ostatni mecz wygrali 11 kolejek temu, a Ruch lubi dawać innym się przełamywać

miedza
Kontakt:

#4 Post autor: miedza » 17 kwie 2011, o 13:03

Najgorszy scenariusz to taki, że jak dziś Korona do plamy to Sasal możliwe leci out, przyłazi nowy trener, a wtedy drużyna przeważnie wygrywo.

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5 Post autor: jalboss » 17 kwie 2011, o 13:19

hanys1979 pisze:Tyn mecz muszymy wygrać :!: :!: :!:
Realnie oceniając nasze szanse, powyższe hasło należy zostawić na inne okazje. Korona ma lekkie problemy, ale przy naszej dyspozycji pokazanej w dwóch ostatnich meczach łykną nas jak pelikan rybkę.
Liczę na niespodziankę z naszej strony ale trzeba przygotować się na kolejną gorzką pigułkę do przełknięcia i walkę o utrzymanie do końca.

Nie wiadomo gdzie leży powód słabszej postawy Ruchu. Chociaż jak nie wiadomo dlaczego to wiadomo????
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Lukas89
Kontakt:

#6 Post autor: Lukas89 » 17 kwie 2011, o 13:26

jalboss pisze:Nie wiadomo gdzie leży powód słabszej postawy Ruchu. Chociaż jak nie wiadomo dlaczego to wiadomo????
Przecież dostają na bieżąco.. chyba,że znów czegoś nie wiemy..

Przegramy ten mecz, Niedzielan znów Nas dobije a Korona się przełamie, szkoda,że Naszym kosztem. Po tym co widziałem z PB i z Widzewem tylko tak mogę napisać. Oni się wypalili z Górnikiem i Legią..

Chociaż w typerze i tak jak głupi postawie 2 przy Ruchu.
Obrazek

wiesiek1
Kontakt:

#7 Post autor: wiesiek1 » 17 kwie 2011, o 13:38

Z taka gra obronna nie mamy zadnych szans.Nie wiem co sie stalo ale jest tragicznie aktulanie.
Korona jest dobra tylko od pasa w gore wiec gra w obronie bedzie decydujaca.
Z kontry mozemy spokojnie cos strzelic.
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

kattowitz
Kontakt:

#8 Post autor: kattowitz » 17 kwie 2011, o 13:47

Chopy bez jaj. Jak grosz 3/4 meczu w dziesiątka a pod koniec meczu w dziewiątka to co wy chcecie. Jo ino chca normalnego syndziego a o zespół jestech spokojny. Mom nadzieja (innej opcji nie biera pod uwagę) że zarząd już jutro wysyło odwołanie do pzpn-u w sprawie kartki Wojtka. Zabraknie Żelijko i tu jest problem bo Krzysiu Nykiel dalej narzeka na operowane kolano i chyba nie będzie brany pod uwagę na mecz w Kielcach. Myśla że za tydzień Gabor będzie gotowy do gry, to środek pola będzie inaczej funkcjonował.
Wygromy - zoboczycie. Jestech jak nigdy spokojny o ten szpil.

Rafal1920
Kontakt:

#9 Post autor: Rafal1920 » 17 kwie 2011, o 13:50

Ile Djokic mo zoltych kartek, ze go braknie???? Jak mo 4 to owszem, jak mni to zagro nawet jak w Lodzi musiol wczesni opuscic szpilplatz.

kattowitz
Kontakt:

#10 Post autor: kattowitz » 17 kwie 2011, o 14:12

Rafal1920 pisze:Ile Djokic mo zoltych kartek, ze go braknie???? Jak mo 4 to owszem, jak mni to zagro nawet jak w Lodzi musiol wczesni opuscic szpilplatz.
Sorry mój błąd. Żelijko nie był zagrożony. Zasugerowałem się czerwoną kartką a to były dwie żółte. Zagrożeni byli Nykiel, Bronowicki i Stawar.
Jeżeli dzisiaj któryś z tych zawodników Korony dostanie żółtko, nie zagro z Nami za tydzień
Jovanović, Korzym, T. Lisowski, Niedzielan, P. Sobolewski, Stano.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2011, o 14:21 przez kattowitz, łącznie zmieniany 1 raz.

wiesiek1
Kontakt:

#11 Post autor: wiesiek1 » 17 kwie 2011, o 14:18

kattowitz jakos w 11 na 11 Widzew nam mogl spokojnie z 3 bramki strzelic i to po wiekszosci akcji "z dupy".
Mam nadzieje , ze szybko do Fornalika dojdzie , ze Stawar to niestety drewno z przeblyskami (przykro mi ale tak jest).
Druga sprawa , ze nie mam go kim zastapic.Szkoda , ze Maline tak zal brac ze srodka pola bo wolalbym go na stoperze lub Djokica.
Ewentualnie Nykiel na prawa a Djokic na srodek.Jezeli Nykiel bylby w formie jest to dobre rozwiazanie.

kattowitz
Kontakt:

#12 Post autor: kattowitz » 17 kwie 2011, o 14:32

wiesiek1 pisze:kattowitz jakos w 11 na 11 Widzew nam mogl spokojnie z 3 bramki strzelic i to po wiekszosci akcji "z du**".
Mam nadzieje , ze szybko do Fornalika dojdzie , ze Stawar to niestety drewno z przeblyskami (przykro mi ale tak jest).
Druga sprawa , ze nie mam go kim zastapic.Szkoda , ze Maline tak zal brac ze srodka pola bo wolalbym go na stoperze lub Djokica.
Ewentualnie Nykiel na prawa a Djokic na srodek.Jezeli Nykiel bylby w formie jest to dobre rozwiazanie.
Ok ale liczy się to co w sieci a tutaj było na zero. Co do Stawara to obniżył loty ostatnio a kogo momy jeszcze - Łukasza Derbicha, Michała Kołodziejskiego (mało prawdopodobne żeby go Pan Fornalik wstawił do składu) i Michała Steinke (chyba nie po to go kupiliśmy żeby grzoł ława).

Awatar użytkownika
jurek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: jurek » 17 kwie 2011, o 15:48

jalboss pisze:Nie wiadomo gdzie leży powód słabszej postawy Ruchu. Chociaż jak nie wiadomo dlaczego to wiadomo????
Jo to widza tak ze nima Straki ni ma granio, a Komac po kierym zech sie spodziewol ze podniesie poziom w srodku pola coroz to bardzij przypomino mi Nowackigo.

Gabor wróć bo bida punktowo zaglondo w oczy

marek79
Kontakt:

#14 Post autor: marek79 » 17 kwie 2011, o 16:30

wiesiek1 pisze:kattowitz jakos w 11 na 11 Widzew nam mogl spokojnie z 3 bramki strzelic i to po wiekszosci akcji "z du**".

Widza ze dwa słabsze mecze całego powtarzam całego zespołu i już jest nowo kobyła na forum - Stawarczyk?

wiesiek1
Kontakt:

#15 Post autor: wiesiek1 » 17 kwie 2011, o 16:39

Nie , poprostu od dawna mam go na oku, czy wygrywamy czy przegrywamy i ocena jest ta sama.Jest to pilkarz o niskich umiejetnosciach pilkarskich i ma problemy ze zwrotnoscia i koordynacja.Poprostu.

Zablokowany