al. Marszałka Piłsudskiego 138, Łódź
16.04.2011 r. godz. 17:00
MECZ PRZYJAŹNI , ALE PUNKTY MUSZĄ PRZYJECHAĆ DO CHORZOWA

haha jasne za to jak słyszą z trybun " Legia to stara ku*** ... " to ich mobilizujeWitek46 pisze:Mecz przyjaźni - dla mnie najgorszy mecz w sezonie. Piknik na trybunie udziela się piłkarzom, którzy nie wiedzą czy grać na poważnie, czy może nie. Kaszana zakończona remisem.
Też nie cierpia tych spotkań. Piłkarzom udziela się ten nastrój piknikowy i później są tego efekty.Witek46 pisze:Mecz przyjaźni - dla mnie najgorszy mecz w sezonie. Piknik na trybunie udziela się piłkarzom, którzy nie wiedzą czy grać na poważnie, czy może nie. Kaszana zakończona remisem.
na pewno Jankowskiegonrsl-halemba pisze:haha jasne za to jak słyszą z trybun " Legia to stara ku*** ... " to ich mobilizujeWitek46 pisze:Mecz przyjaźni - dla mnie najgorszy mecz w sezonie. Piknik na trybunie udziela się piłkarzom, którzy nie wiedzą czy grać na poważnie, czy może nie. Kaszana zakończona remisem.
nie znom zawodnika o nazwisku Legia to jakis wychowanek czy co??simonsays pisze:Legia na lawe, niech se dychnie. Abbott z Piechem tak jak wyzej napisane wydaje sie ze optymalnie. Nie wiem co z Olszarem, ale zaczyna mi chopa byc zal. Widzew teraz nie gra dobrego futbolu, wiec mozna sie o 1-0 pokusic. Ale skoro juz pomagamy innym, to tym bardziej Widzewowi wypada
Użytkownicy przeglądający to forum: BandzioR, HullCityFC, jajo, KikoMaćki, koperniol1984, Mavo1920, pko, Rickenn10, stasiu1971, tynbydziedobry i 79 gości