Legia Warszawa - Ruch Chorzów Łazienkowska, 2 kwietnia 16:15
-
- Kontakt:
Legia Warszawa - Ruch Chorzów Łazienkowska, 2 kwietnia 16:15
Mecz niezwykle prestiżowy, Legia jest w dołku, my odwrotnie, trzeba to wykorzystać i zgarnąć 3 pkt!
http://www.cafe-futbol.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; forum o piłce nożnej, zapraszam. :>
Re: Legia Warszawa - Ruch Chorzów Łazienkowska, 2 kwietnia 1
Legia 3 mecze z rzedu przegrywa raz na 50 lat. W tym sezonie juz raz przegrala 3 razy pod rzad, wiec nie ma opcji na powtorke. Wyjdziemy pewnie 4-5-1, bo Waldus bedzie chcial zagescic srodek pola i wygrac rywalizacje w srodku pola.
Remis biore w ciemno.
Remis biore w ciemno.
- Chudy81
- Kontakt:
po tym co widziałem w wawie na PP i na szpilu ze szczewami myślę, że mamy obecnie szansę zrobić niespodziankę na legii. Niech Skuter zagra jak ze szczewami, na swoim poziomie niech zagra Zieńczuk, Malina, Gabor i Jankes z Arem na szpicy to jestem spokojny o wynik, o Grzybku nie piszę bo nie ma sensu on zawsze wkłada 110% swoich możliwości w każdy szpil.

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
-
- Kontakt:
tym bardziej, że nie będzie Grodzickiegobogas1985 pisze:Remis biore w ciemno.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- NRSL_Ruda
Nie będzie Grodzickiego wiec na środku będzie miał okazje wykazać sie Djokić w parze ze Stawarem. Na lewej Szyndrowski a na prawej myślę ze już wroci Nykiel bo to wkoncu 2tygodnie wiec duzo czasu. Nykiel wracaj do zdrowia !!
Niebieska Ruda Śląska
Predzej zagra Ariel niz Krzysiu. Nykiel nie trenowal 3 miesiace. Minie z 3-4 tygodnie zanim nadrobi zaleglosci. Pewnie z 2 kolejki razem z Pulkowskim zagra w ME.
-
- Kontakt:
Bez Grodzickiego poradzimy. Szkoda, że 2 tydnie pauzy jak momy tako forma, ale cóż. Skorża jest cienki, a Legia chaotyczno, ale to jest wyjazd z jednej strony, a my są dla nich zawsze trudnym i niewygodnym przeciwnikiem - to nasz plus. Waldek nie wystawi 4-5-1, zagromy swoje z niezmiennym składem, chyba że ktos z kontuzjowanych wróci. Olszar - ława ofkors.
- roti7
- Kontakt:
a jo mom ino nadzieja ze bydymy grac 4 4 2 zawsze bo na te 4 5 1 sie paczec nie do pyRsk
Niy Ma Mi Gańba Za Moj Hajmat
-
- Kontakt:
Nie bedzie Grodzickiego ale kto wie , moze bedzie Lagiewka 
To jest mecz gdzie nie mamy nic do stracenia.Koniecznie trzeba zestawic druzyne ofensywnie.

To jest mecz gdzie nie mamy nic do stracenia.Koniecznie trzeba zestawic druzyne ofensywnie.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
przeciez ten Łagiewka nawet nie wiadomo czy do nas przyjdzie , ma przyjechac na sparing musi nadrobic zagleglosci zgrac sie z druzyna itp, troche czasu minie niz Waldek wystawi go do skladu ale narazie nie rozmywajmy tematu , tak jak tu ktos napisol remis bralbym w ciemno , akurat w tej rundzie mamy pecha chyba trafiamy na Wisłe ktora byla podrazniona po meczu z Podbeskidziem , teraz Legia ktora przegrala z Bełchatowem,napewno byda cos chciec udowodnic swoim kibicomhttp://www.sport.pl/pilka/1,70994,92900 ... razce.html ogladajac skrot z tego meczu Legia miala swoje sytuacje ale nie umiala ich wykorzystac , w obronie tyz niezapewie, Małkowski zrobil 3 obroncow i strzelo tora
takie szanse i okazje Ruch musi wykorzystywac

- BlueR77
- Kontakt:
Orientuje się ktoś jak z wpisami na wyjazd ??? Trzeba mieć ukończone 18 lat???
"W moim seRcu niebieski świat" ... Ruch !!!
-
- Kontakt:
podajesz dane i dajesz kasa potem juz ino czekosz na dzien wyjazdu:D
http://www.facebook.com/pages/Niebiesko-Zgoda/154640497978308
- BlueR77
- Kontakt:
Czyli bez ograniczeń wiekowych ???
"W moim seRcu niebieski świat" ... Ruch !!!
-
- Kontakt:
ja, ino sztempel od farorza musisz miec
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na bank wrócimy tam do ustawienia z jednym Piechem z przodu i znowu skończy się porażką dwoma bramkami.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!