18.03.2011 r. godz. 20:00 Ruch - Górnik. Piłkarsko
- NRSL_Ruda
18.03.2011 r. godz. 20:00 Ruch - Górnik. Piłkarsko
Cza zacząć godac o szpilu. Prosilbym grafików o zrobienie jakiegos plakatu.
Niebieska Ruda Śląska
- bluelive
- Kontakt:
Re: 18.03.2011 r. godz. 20:00 Ruch - Górnik. Piłkarsko
Zapowiedz WDŚ 2011 FC Mysłowice
http://www.youtube.com/watch?v=7UWUb9Ty4X0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=7UWUb9Ty4X0" onclick="window.open(this.href);return false;
NIEBIESKIE MYSŁOWICE LEPSZA STRONA MIASTA

-
- Kontakt:
Pilkarsko , pilkarsko uwazam mamy lepsza druzyne o czym niestety nie swiadczy tabela.Jednak jakbysmy wygrali to bedzie 3 pkt roznicy wiec tez nie ma co przesadzac.
Recepta jest zneutralizowanie ich stalych fragmentow gry = brak fauli w okolicach 16 metra a jak juz sie zdaza umiejetne krycie podczas ich wykonywania.Jestem optymista byle nam sie nikt nie polamal w meczu z Legia.
Recepta jest zneutralizowanie ich stalych fragmentow gry = brak fauli w okolicach 16 metra a jak juz sie zdaza umiejetne krycie podczas ich wykonywania.Jestem optymista byle nam sie nikt nie polamal w meczu z Legia.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
- hanys1979
- Kontakt:
zgadzo sie drużyna momy lepszo
ale martwi mnie jedno
za krótkie przerwy między szpilami i boja sie czy nasi chopcy wytrzymiom kondycyjnie 

Mein Vaterland Ist Oberschlesien !!!!
- NIEBIESKA GODULA
- Kontakt:
To też nie jest tak o kondycja naszych się nie boja przykład szpil z wisła po Legii nie wyglądało to żle, ale bardziej psychika po niewiadomy jaki bedzie wynik z ległą w wtorek czy korzystny czy może nie to jest ważne czy się podniosą i wygrają z szczewami w najważniejszym szpilu sezonuhanys1979 pisze:zgadzo sie drużyna momy lepszoale martwi mnie jedno
za krótkie przerwy między szpilami i boja sie czy nasi chopcy wytrzymiom kondycyjnie
- hanys1979
- Kontakt:
uwierz ze łoni są świadomi powagi DeRbów ze to coś wiynyj niż szpil
to religia to wojna to być NR 1
niech kozdy nazywo se to jak kce 

- bluelive
- Kontakt:
O psychika nima sie co martwić bo deRby robiom swoje. Byle w PP jakis kontuzji któryś sie nie nabawił. Bo w 3 dni to raczy sie nie wykuruje.
NIEBIESKIE MYSŁOWICE LEPSZA STRONA MIASTA

-
- Kontakt:
tylko3 pkt:)oby niebyło głupich fauli i głupich strat piłek a wszystko sie poukłada zoboczycie:)
ZwaRiowani Rudzcy Fani hejj :)
-
- Kontakt:
A moze nasi grajkowie dlatego tak kiepsko w meczu z Lechia i Wisła tak zle pod wzgledem kondycyjnym wygladali bo byli w takim cyklu treningowym ze teraz te 3 mecze (Belchatow, Legia, Gornik) rozegrali na swiezosci. Taki cykl treningowy gdzie teraz beda luzne zajecia i brak zajec na siłowni.
- hanys1979
- Kontakt:
dokładnie o to mi łazi coby Waldek doł dychnąć Jankowskiemu i Piechowi w warszawce a wystawił Janoszke i Abotta coby nie narazac chopców na kontuzje przed piątkiem . Momy bardzo silno ławka
więc moim zdaniem niech im do sie wykozać 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jedyne co krupniole mogą mieć lepsze od nos to stałe fragmenty gry i strzały z dystansu, cało reszta piłkarsko zdecydowanie na naszo strona, problem taki, że jak by nie szło to mogą to być decydujące czynniki, ale w sumie nie ma się co bać, musi być zwycięstwo i będzie zwycięstwo. Oby ino my nie przekombinowali jakoś.
Nie ma innego wyjścia trzy punkty zostają w Chorzowie.
Nie ma innego wyjścia trzy punkty zostają w Chorzowie.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
i tego wlasnie sie boja.ze zamknom sie na swojej polowie i bydom czekac ino na takie okazjeheli pisze:jedyne co krupniole mogą mieć lepsze od nos to stałe fragmenty gry i strzały z dystansu

jedno jest pewne ino zwycienstwo-rozsondek mi godo ze padnie ino jedyn tor w tym szpilu...
a tak od serca to bardzo chciolbych zaspiewac zabolom "kto tak gra,kto tak gra...."

byle do piontku

KLIMZOWIEC!!!
- GůRny_Ślůnsk
- Kontakt:
Nojlepiej zagrac swoje ale tak j/w zauwazyliscie na te sytuacje cza zwracac szczegolno uwaga i czymac sie taktyki nakryslonej przez trenera.Szkoda ze Nykiel nie zdazy wrocic ale cza wystawic nojlepszo 11 jako dysponujemy pod wzgl. fizycznym jak i psychicznym bo DeRby to tak jak final PP cza wygrac nie ma zmiluj a ci co grali w WDS 2008 dobrze o tym wiedza jak smakuje to zwyciestwo.!
- hanys1979
- Kontakt:
WYPOWIEDZ ABOTTA NA TEMAT WDŚ - COROZ BARDZI GO LUBIA
Wielkie Derby Śląska są dla kibiców szczególne. Czy tak samo jest w przypadku Pawła Abbotta? - Poznałem już atmosferę przed spotkaniem derbowym z Górnikiem i wiem, jak bardzo jest ono ważne dla każdego fana piłki na Górnym Śląsku. Kibice powinni wiedzieć, że wszyscy zawodnicy z naszej szatni szczególnie mobilizują się na ten mecz. Codziennie o tym rozmawiamy i trenujemy jeszcze mocniej. Chcemy wygrać te derby tak bardzo, jak kibice. Dzięki wspaniałemu dopingowi i atmosferze, jaka panuje przy Cichej, aż chce się wyjść na murawę i walczyć. Razem możemy wygrać derby - twierdzi.

Wielkie Derby Śląska są dla kibiców szczególne. Czy tak samo jest w przypadku Pawła Abbotta? - Poznałem już atmosferę przed spotkaniem derbowym z Górnikiem i wiem, jak bardzo jest ono ważne dla każdego fana piłki na Górnym Śląsku. Kibice powinni wiedzieć, że wszyscy zawodnicy z naszej szatni szczególnie mobilizują się na ten mecz. Codziennie o tym rozmawiamy i trenujemy jeszcze mocniej. Chcemy wygrać te derby tak bardzo, jak kibice. Dzięki wspaniałemu dopingowi i atmosferze, jaka panuje przy Cichej, aż chce się wyjść na murawę i walczyć. Razem możemy wygrać derby - twierdzi.

-
- Kontakt: