RUCH - Bełchatów 2 - 0

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

RUCH - Bełchatów 2 - 0

#1 Post autor: Konrad » 3 wrz 2003, o 20:56

Wygraliśmy :D :D :D :D
24` Lines
56` Bajera
Ponoć słabo grali (???) Ilu było ludzi, jak z oprawą??
Ciekawe co teraz będzie w Szczecinie, bo ostatnio to niestety gra w kratkę....
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

DIDI
Kontakt:

#2 Post autor: DIDI » 3 wrz 2003, o 21:00

Jak grali?bo po samym wyniku to calkiem calkiem.
Pozdrowka
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: Konrad » 3 wrz 2003, o 21:03

Miałem cynk, że 1 połowa całkowicie do dupy :(
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Awatar użytkownika
NIEBIESKI_
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4 Post autor: NIEBIESKI_ » 3 wrz 2003, o 21:10

No ja z przyczyn zdrowotnych niemogłem być na meczu jak grali ????? no i ile Bełchatowian ? pozdRo

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#5 Post autor: THOMY » 3 wrz 2003, o 21:15

tera czeba yno z wyjazdow pkt. prziwozic
6 zoltych do naszych lod syndziego ze szczecina :roll: a tera akurat na pogon czyz´by jakis przipadek z tym arbitrym
Pozdro :wink:

deniss
Kontakt:

#6 Post autor: deniss » 3 wrz 2003, o 21:31

brawo za 3 pkt brawo Bajera 8) jedyny pilkrz z RUCHu co gral i chcial grac no i Lins za piekna bramke reszta to szkoda gadac parodia pilki noznej takie jest moje zdanie z Belchatowa nie bylo kibicow ale pilkarze Belchatowa grali ladnie i szybko w 1 pol 2 pol to juz parodia pilkarska sedzia po***any wystraszony i robil wrazenie ze na pilce sie nie zna gwizdal za kazde'' ała'' i w ch** zoltych kartek z niczego :?
zwyciestwo jest i powinienem sie cieszyc ale gra fatalna napewno nie na 1 lige :?
pozdRo
MOJA JEDYNA MIŁOSC TO
NIEBIESCY

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#7 Post autor: Simone » 3 wrz 2003, o 21:39

Wlasnie wrocilem z meczu ... na szybko ... mecz ogolnie slaby , Ruch gral niby madrze i wyciagal przciwnika na wlasna polowe a pozniej groznie kontraatakowal ale zawodnicy byli zupelnie bez szybkosci , nie to co Belchatow , fizycznie to Oni by cala ekstraklase zabiegali . Ale to tyle o nich dobrego , grali chamsko , co wejscie to faul , duzo przepychanek , ogolnie taki fizyczny , dobrze poukladany futbol ale bez fajerwerkow , aha ... no i bramki ... dla nich warto bylo przyjsc ... najpierw Lines chyba z 25 metrow w smao okienko ( tak to przynajmniej wygladalo z trybuny ) , a pozniej Bajera z obronca na plecach , obrocil sie i huknal przy supku ... ale najwazniejsze ze sa trzy punkty i ... widzialem Andruszczaka na trybunach ... wiec chyba bedzie jednak jakies wzmocnienie ...
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2003, o 21:42 przez Simone, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#8 Post autor: vahanara » 3 wrz 2003, o 21:40

Kto ma formę, ten od początku sezonu gra : Cecot, Bajera. Lines jak Bizak. Nic nie grał parę meczy i strzelił bramkę życia :) Poza tym żenada. Chwilami miałem wrażenie że to niebieskich jest dziesięciu.
Nasi narzekali po Bielsku że była brutalnagra więc teraz wszystkie gorole mają jeden sposób na niebieskich: łokciem, kopniakiem itp... Sędzia (jak chyba wszyscy w II lidze) katastrofa...

MiG29

#9 Post autor: MiG29 » 3 wrz 2003, o 21:43

Sędzia był strasznie zakręcony - nie wiedział co sie dzieje.
Dla mnie Cecot najlepszy, już od kilku meczów zresztą. Dobrze też Bajera - jest strasznie skuteczny

Nieporozumieniem był Balul

PS. Konrad napisz mi na maila [email protected] - nie bede tłumaczył szczegółów, ale gadałem z twoim imiennikiem i Twojego miasta i kilka rzeczy myślę, że mógłbym Ci napisać

gregor
Kontakt:

#10 Post autor: gregor » 3 wrz 2003, o 21:47

Gra słaba, ale wola walki w porównaniu z ostatnim meczem lepsza. Najważniejsze że 3 punkty są.
Obrazek

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#11 Post autor: radzion » 3 wrz 2003, o 21:51

mecz jak mecz!wazne zwyciestwo i 3 punkty!!!elegancko bramka linesa i bajery!!!
sedzia z leksza zakrecony!jakby nie spiker to by nie dol tej czerwonej kartki :D tak sie potraciol

trocha slabo wylozl nom doping,choc i tak najgorzej nie bylo!!mysla ze oprawa mogla sie podobac,zwlaszcza ten chorzow noca!!!
co teroz?wywiezc punkty ze szczecina i bydzie dobrze!!

Dzyn

#12 Post autor: Dzyn » 3 wrz 2003, o 22:00

gra moze nie za dobro, bramki mogly sie podobac, no racja radzion dopiero spiker mu musiol przypomniec ze tyn pilkarz dostol juz 2 zolto kartka :x

no podczas szpilu to kilka osob bralo sie za prowadzenie dopingu :), miedzy innymi tyz tam krzyknol pora rozy, ale zas tak zle nie bylo, szkoda ino ze takie przestoje sie zrobily,

oprawa fajno, czekom teroz na zdjecia :D

powiem na koncu zart ze nasze konfetti doly dobry efekt :lol:

AndRe
Kontakt:

#13 Post autor: AndRe » 3 wrz 2003, o 22:02

Jedynie co cieszy po tym meczu to trzy punkty.
Gra -> bez komentarza.
Mecz mial trzech bohaterow.

1 POZYTYWNY - to Pan Bogdan Kalus.Gdyby nie on sedzia pewnie nigdy by sie nie kapnal ze Solarz dostal 2 kartke.

2 NEGATYWNY - sedzia.To co wyprawiaj ten czlowiek wola o pomste do nieba.Rozdawal nam kartki na lewo i prawo (w sumie nas wykartkowal)
, doprowadzal do bijatyk na boisku no i ta sytuacja z Solarzem.HANBA.

3.Mieszany - M.Srutwa.Prowokowal , prowokal az spowodowal ze Solarzowi nerwy nie wytrzymaly i dostal czerwona kartke.Ale to jedyny plus.
Kto widzial jak dzis gral Mariusz ten pewnie sie podpisze pod slowami MARCYKA.Dno dna.

Niestety cala druzyna wygladala jakby grala w 9 na 10 belchatowian.Osobiscie podobala mi sie gra Bajery , Kundra walczyl no i to chyba wszystko.Lines oprocz pieknej bramki nic nie pokazal a o grze Srutwy juz wspominalem , Masternak w obronie wyczynial takie numery ze szkoda gadac.

Belchatow zaprezentowal sie niezle ,(bardzo dobry mecz tego malego lysego w ich druzynie ->niestety personali jego nie znam) ,jedyne do czego sie idzie przyczepic to wyjatkowa brutalna gra (za brutalna jak na moj gust) .No ale w 2 lidze tak sie gra.......

Jednym slowem w Szczecinie z taka gra czeka nas pewna czapa. :cry:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Pula

#14 Post autor: Pula » 3 wrz 2003, o 22:04

Gra nie yla najlepsza ale licza sie 3pkt i to cieszy mysle ze po meczu z pogonia bedziemy liderem :D :D :D

stan01
Kontakt:

#15 Post autor: stan01 » 3 wrz 2003, o 22:07

Wszystko o meczu zostalo juz prawie napisane i wlasciwie nalezaloby zamknac temat. Z ta gra jezeli w Szczecinie zdobedziemy 1 pkt bede to uwazal za sukces - takie jest moje zdanie. Faktem jest ze z kolejnych 3 pkt. jestem oczywiscie za***iscie zadowolony.
stan :D

ODPOWIEDZ