WYJAZD NA PODBESKIDZIE!!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

WYJAZD NA PODBESKIDZIE!!!!

#1 Post autor: radzion » 23 sie 2003, o 22:59

ZBIORKA NA NA WYJAZD DO BIELSKA JEST W NAJBLIZSZA SOBOTE 30.08 O GODZ 12:30 NA BATORYM!!KOSZT WYJAZDU OK 20ZL!!NAPEWNO NIE DROZEJ,MOZLIWE ZE BEDZIE TROCHE TANIEJ!!!!!!

JEDZIEMY WSZYSCY NA BIELSKO!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 1 wrz 2003, o 13:24 przez radzion, łącznie zmieniany 1 raz.

bary

#2 Post autor: bary » 24 sie 2003, o 15:18

jestem kibicem z bielska i kibicuje ts ale i ruchowi 15lat temu jako jeden z nielicznych z bielska jezdzilem na prawie karzdy mecz Ruchu nie zwazajac na zlosliwosci i ponizanie w szkole gdzie zadzilo zaglebie sosnowiec i bks i chcialbym was prosic czyli kibicow Ruchu w sobote w Bielsku o zaspiewanie mojej ulubionej piosenki z tamtych lat a nie znalazlem jej w spiewniku ktory prezentojecie na waszej stronie -W PEWNYM SLASKIM MIESCIE NA ULICY CICHEJ 6 ..............................;W sobote bede na stadionie z rozdartym sercem bo Ruch to moja milosc zmlodosci Niech wygra lepszy

stan01
Kontakt:

#3 Post autor: stan01 » 25 sie 2003, o 10:37

Czesc bary! Mam prosbe, gdzie znajduje sie Wasz stadion, na jakiej ulicy. Prowdopodobnie przyjade solo lub z kumplami autem i stad to pytanie. Dzieki za odpowiedz.
Pozdrowienia stan :D
A tak na marginesie: skad sie wziela taka "milosc" tak porzadnego miasta jakim wg. mnie jest Bielsko do czegos takiego jak aldrajch czyli zaglebie sosnowiec. Tego do tej pory nie wiedzialem, a nawet nie przypuszczalem, ze cos takiego moze zaistniec. WSTYD, wielki WSTYD.
stan :cry:

WOJTEKK

#4 Post autor: WOJTEKK » 25 sie 2003, o 11:26

tez bym chciał wiedziec gdzie jest stadion bo ja raczej z Brennej bede jechac jezeli ktos wie niech napisze jak tam dojechac

DIDI
Kontakt:

#5 Post autor: DIDI » 25 sie 2003, o 11:42

Stadion lezy przy ulicy Zywieckiej,autem z Katowic prosto w kierunku Zywiec.
Stadion widac po prawej stronie.
pozdrowka
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella

Gość

#6 Post autor: Gość » 25 sie 2003, o 12:52

Mysla ze w sobota bydzie nos jeszcze wiecej niz na cracovi!!!!

stan01
Kontakt:

#7 Post autor: stan01 » 25 sie 2003, o 14:03

DIDI pisze:Stadion lezy przy ulicy Zywieckiej,autem z Katowic prosto w kierunku Zywiec.
Stadion widac po prawej stronie.
pozdrowka
DIDI, dzieki za informacje. Rzeczywiscie, jadac kiedys w strone Zywca, byl tam jakis stadion po drodze, nie wiedzialem ze to Podbeskidzia.
Pozdrowienia stan :D

volek
Kontakt:

#8 Post autor: volek » 25 sie 2003, o 15:22

Stan01 ,wjeżdzając do Bielska kierujcie sie na centrum.Po lewej stronie bedziesz mijał dworzec PKP,kilkaset metrów dalej po prawej stronie co ala zameczek (chyba to jest ratusz),a stamtad już niedaleko.
To jest stadion BKS i tam rozgrywa swe mecze Podbeskidzie,a jak sie myle to mnie poprawcie.

Viro

#9 Post autor: Viro » 25 sie 2003, o 15:34

chyba sie mylisz:)
ale nie jestem pewien:)
jadac do Bielska autostrada odbijamy przed Bielskiem na zywiec w prawo i jadac ciagle prosto ta droga przejezdzamy kolo stadionu ktory jest zaraz po prawej stronie , nie mozna go nie zauwazyc
tam gral w zeszlym roku ceramed i teraz chyba tez tam graja
pozdRo

Gość

#10 Post autor: Gość » 25 sie 2003, o 15:46

Niedaleko kolo stadionu jest kompleks 2 nieczynnych basenów.
Stadion znajduje sie jakies 500 m za takim dosyc duzym skrzyzowanie. Przy tym skrzyzowaniu stoi taki ladny kosciol (ladnie wyglada jak jest oswietlony).
Trza chyba byc slepym zeby nie zauwazyc.

volek
Kontakt:

#11 Post autor: volek » 25 sie 2003, o 15:47

Viro,możliwe,ze mi sie coś w dyni popier...,i dobrze żeś mnie poprawił.Nie dośc ze wprowadziłem innych w blad to sam bym nie dojechał :)

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#12 Post autor: radzion » 25 sie 2003, o 15:48

podbeskidzie gra na stadionie bksu!!!dla tych co nie wiedza:
http://mc.podbeskidzie.pl/

Viro

#13 Post autor: Viro » 25 sie 2003, o 16:20

mozliwe ,ze mowimy o tym samym stadionie :lol: bo ja wiem gdzie jest tam tylko jeden stadion na ktorym gral ceramed w zeszlym sezonie:)
pozdRo

bary

#14 Post autor: bary » 25 sie 2003, o 18:20

stadion jest przy ulicy zywieckiej jadac w kierunku zywca nie mozna nie trafic,gorzej z miejscem do parkowania najlepiej objechac stadion i szukac miejsca w okolicach hotelu olimp ktory jest przy stadionie.Dla osob ktorzy przyjada pociagiem lepiej wysiasc jedna stacje za bielsko-biala glowna wstrone zywca stamtad jest 200m do stadiononu chyba ze psy was zmusza zebyscie wysidli wczesniej a bedzie ich cala masa uwazajcie na prowokacje ze strony bks-u z ts nikt nie chce z wami zwady

Siwy Mikołów
Kontakt:

#15 Post autor: Siwy Mikołów » 25 sie 2003, o 20:35

ODPOWIEDZ