WYJAZD NA PODBESKIDZIE!!!!
- radzion
- Kontakt:
WYJAZD NA PODBESKIDZIE!!!!
ZBIORKA NA NA WYJAZD DO BIELSKA JEST W NAJBLIZSZA SOBOTE 30.08 O GODZ 12:30 NA BATORYM!!KOSZT WYJAZDU OK 20ZL!!NAPEWNO NIE DROZEJ,MOZLIWE ZE BEDZIE TROCHE TANIEJ!!!!!!
JEDZIEMY WSZYSCY NA BIELSKO!!!!!!!!!!!!!!
JEDZIEMY WSZYSCY NA BIELSKO!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 1 wrz 2003, o 13:24 przez radzion, łącznie zmieniany 1 raz.
jestem kibicem z bielska i kibicuje ts ale i ruchowi 15lat temu jako jeden z nielicznych z bielska jezdzilem na prawie karzdy mecz Ruchu nie zwazajac na zlosliwosci i ponizanie w szkole gdzie zadzilo zaglebie sosnowiec i bks i chcialbym was prosic czyli kibicow Ruchu w sobote w Bielsku o zaspiewanie mojej ulubionej piosenki z tamtych lat a nie znalazlem jej w spiewniku ktory prezentojecie na waszej stronie -W PEWNYM SLASKIM MIESCIE NA ULICY CICHEJ 6 ..............................;W sobote bede na stadionie z rozdartym sercem bo Ruch to moja milosc zmlodosci Niech wygra lepszy
-
- Kontakt:
Czesc bary! Mam prosbe, gdzie znajduje sie Wasz stadion, na jakiej ulicy. Prowdopodobnie przyjade solo lub z kumplami autem i stad to pytanie. Dzieki za odpowiedz.
Pozdrowienia stan
A tak na marginesie: skad sie wziela taka "milosc" tak porzadnego miasta jakim wg. mnie jest Bielsko do czegos takiego jak aldrajch czyli zaglebie sosnowiec. Tego do tej pory nie wiedzialem, a nawet nie przypuszczalem, ze cos takiego moze zaistniec. WSTYD, wielki WSTYD.
stan
Pozdrowienia stan

A tak na marginesie: skad sie wziela taka "milosc" tak porzadnego miasta jakim wg. mnie jest Bielsko do czegos takiego jak aldrajch czyli zaglebie sosnowiec. Tego do tej pory nie wiedzialem, a nawet nie przypuszczalem, ze cos takiego moze zaistniec. WSTYD, wielki WSTYD.
stan

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
chyba sie mylisz:)
ale nie jestem pewien:)
jadac do Bielska autostrada odbijamy przed Bielskiem na zywiec w prawo i jadac ciagle prosto ta droga przejezdzamy kolo stadionu ktory jest zaraz po prawej stronie , nie mozna go nie zauwazyc
tam gral w zeszlym roku ceramed i teraz chyba tez tam graja
pozdRo
ale nie jestem pewien:)
jadac do Bielska autostrada odbijamy przed Bielskiem na zywiec w prawo i jadac ciagle prosto ta droga przejezdzamy kolo stadionu ktory jest zaraz po prawej stronie , nie mozna go nie zauwazyc
tam gral w zeszlym roku ceramed i teraz chyba tez tam graja
pozdRo
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
podbeskidzie gra na stadionie bksu!!!dla tych co nie wiedza:
http://mc.podbeskidzie.pl/
http://mc.podbeskidzie.pl/
stadion jest przy ulicy zywieckiej jadac w kierunku zywca nie mozna nie trafic,gorzej z miejscem do parkowania najlepiej objechac stadion i szukac miejsca w okolicach hotelu olimp ktory jest przy stadionie.Dla osob ktorzy przyjada pociagiem lepiej wysiasc jedna stacje za bielsko-biala glowna wstrone zywca stamtad jest 200m do stadiononu chyba ze psy was zmusza zebyscie wysidli wczesniej a bedzie ich cala masa uwazajcie na prowokacje ze strony bks-u z ts nikt nie chce z wami zwady
-
- Kontakt:
Przejrzyjcie też to -http://www.ts.podbeskidzie.prv.pl/