Ruch-KSZO
- Rejon
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mecz byl ciekawy byly momenty ze serce mocniej zabilo :lol: szkoda ze tak szybko Bizacki zeszedl z boiska i to na wlasne zyczenie sedzia z warszawy juz myslal o jutrzejszych derbach moze to mialo wplyw na jego sedziowanie Bravo dla Mariusza Napewno trzeba jeszcze sprowadzic kogos do pomocy.
Duze zdziwienie wsrod kibicow wywolaly wyniki pierwszoligowcow 8)
Duze zdziwienie wsrod kibicow wywolaly wyniki pierwszoligowcow 8)
- Patton
- Kontakt:
Ja troche z innej beczki. Na meczu z Piastem bylo 6 tysiecy osob, na Craxe pojechalo 1 tys... A gdzie dzisiaj byli "ci wierni" kibice? Pewnie na wakacje wyjechali, bo to ten czas.... Naprawde mozecie mi wierzyc, ale robi sie przykro, jak nasz caly trud zwiazany z Ultras idzie na marne, bo nie ma ludzi, zeby cos porobic i cale plany, ktore wymyslamy biora w leb
No coz, pozostaje wierzyc, ze kiedys wreszcie na Ruchu doczekamy sie "prawdziwych" kibicow. A i jeszcze jedno - ludzie, jak kupujecie bilety za 5 zl i to na KK, to idzcie do niego, a nie na 10... bo od teraz to nie wejdziecie tam i na nic wasze glupie dupcenie. Pozdro dla normalnych.
Nucleo Ultra '03 - Swiecimy Przykladem

Nucleo Ultra '03 - Swiecimy Przykladem
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- radzion
- Kontakt:
dokladnie patton!do tego jeszcz epolowa ludzi ktorzy byli w mynie robila łaske ze sie przesuneli zeby wyszly balony i pasy!!!ch**,do tych osob ktore tak najezdzaly,gdzie dzis byliscie!!!??????a co do 10 to racja/!teraz bedzie zawarta i ch** z wasza gadka!!!trudno!!jak ma cos byc na ruchu to musiscie sie tez dostosowac!nie po to ok 50 za***rdala ,wszystko ustawia,zeby przez jakies przyzwyczajenia wszystko szlag trafil!!!
poza tym!jak wygladala oprawa,chodzi mi o balony i pasy materialu w 2 polowie, z perspektywy trybuny,lub 1???????/
poza tym!jak wygladala oprawa,chodzi mi o balony i pasy materialu w 2 polowie, z perspektywy trybuny,lub 1???????/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dokladnie
kupujesz bilet za 5 zł to idziesz do młyna a nie na 10
Jakby to co było na 10 poszlo do młyna lub na stołki lepiej by nam te Ultras wyszło. No ale co zrobic , chyba nawet najgorzej nie było , chociaz doping mogl byc trocha lepszy.Wygrali my 2:0 i trzeba sie cieszyc. 

Do przodu ide twardo , schowany za swa garda ...
Mam nadzieje ze ludzie docenia prace Ultras i przyleza na Bełchatów wieksza ekipa. Ludzi na meczu bylo malo ale i tak doping nie odzwierciedlal ich ilosci. kilkadziesiat osob sie postaralo i z badziewia potrafili zrobic ladna oprawe.
Co do meczu to pilkarze zagrali dobre spotkanie chociaz jak juz ktos mowil brakuje ostatniego podania oraz strzalu. Gdyby Biza nie zszedl w 23 min pozniej moglo pasc o wiele wiecej bramek. Sytuacji z Krzyskiem nie widzialem wiec nie wiem czy zawinil. Brawo dla Mariusza za dobra postawe.
Co do meczu to pilkarze zagrali dobre spotkanie chociaz jak juz ktos mowil brakuje ostatniego podania oraz strzalu. Gdyby Biza nie zszedl w 23 min pozniej moglo pasc o wiele wiecej bramek. Sytuacji z Krzyskiem nie widzialem wiec nie wiem czy zawinil. Brawo dla Mariusza za dobra postawe.
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bizacki jest w bardzo słabej formie i moim zdaniem otrzymaną czerwoną kartką ulatwił Wyrobkowi decyzje o odsunieciu go od najblizszych spotkań. Całe szczęście że tak się wszystko skończyło i mamy 3 punkty. Wielkie brawa dla Mariusza który strzelił dwie bramki( chyba pamietamy wszyscy niemoc strzelecką naszych piłkarzy w ostatnim sezonie , szczególnie z 11 metrów), grał naprawdę tak, jak już to Stan ujął "stary wyga".
Jeśli chodzi o 10tkę zgadzam sie z opinią że powinna być zamknięta.
Jeśli chodzi o 10tkę zgadzam sie z opinią że powinna być zamknięta.
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tradycyjnie powiem - dobrze, że wygrali... mam nadzieję, ze forma jednak rośnie... nie wiem co wyszło z Bizą, ale akurat ta czerwona kartka nie spowoduje odsunięcia (jeśli nie zdecyduje trener), bo jest zarobiona po "dwóch" żóltych...
Martwi forma Bizy, ale apeluje o spokój - teraz. jakby nie patrzeć jesteśmy zatruci mandryszem - poczekajmy na WŁAŚCIWY okres przygotowawczy, którym jest zima - po niej ocenimy kto nadaje się do pozostania w tym klubie, a komu należy podziękować - bez względu czy jest to Bizacki, Śrutwa, czy ktokolwiek inny...
Martwi forma Bizy, ale apeluje o spokój - teraz. jakby nie patrzeć jesteśmy zatruci mandryszem - poczekajmy na WŁAŚCIWY okres przygotowawczy, którym jest zima - po niej ocenimy kto nadaje się do pozostania w tym klubie, a komu należy podziękować - bez względu czy jest to Bizacki, Śrutwa, czy ktokolwiek inny...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!