Władza admina

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

Władza admina

#1 Post autor: vahanara » 14 sie 2003, o 21:56

Internet jest dobrem ogólnym. Zeby się wypowiadać na forum trzeba się zalogować. Jeśli ma się opinię niezgodną z uznaniem admina, temat zostaje zamknięty. Czy o to chodzi? Kłotnie na forum to chyba najlepszy - bo nie przynoszący żadnych negatywnych skutków - sposób rozładowania napięcia, jak po byle jakiej wymianie zdań tematy będą zamykane to to nie będzie forum tylko wielkie "gówno". Rozumiem "banowanie" oszołomów których wpisy sprowadzają się do " jebaj sie..." ale zamykanie tematu bo paru gości ma odmienne zdanie prowadzi do komuny w czystej postaci... Pozostaną tylko Ci którzy piszą zgodnie z wolą adminów. Reszta pisać nie będzie mogła...

AndRe
Kontakt:

#2 Post autor: AndRe » 14 sie 2003, o 22:25

Hmm wprawdzie nie jestem adminem ani nic z tych rzeczy ale sie wypowiem (choc nie wiem czy powinienem :wink: )

Chyba wiem o ktory temat Ci chodzi.
I chociaz zazwyczaj mam podobne do Twojego w roznych sprawach w tym sie jednak nie zgodze.Czesto przegladam z ciekawosci fora innych klubow i naprawde tu panuje "wolnosc slowa" w dobrym znaczeniu tego slowa.

Co do zamknietego tematu.Wymiana zdan (wole to okreslenie niz klotnia) byla prowadzona zarowno na forum jak i na IRC-u.Kazdy ma swoje zdanie i chyba ciezko bedzie przekonac druga strone ze to co sie stalo bylo niepotrzebne/potrzebne.
A jak dyskusja prowadzi do wzajemnego obrazania sie to nie ma sensu jej ciagnac.Poza tym pamietajmy ze forum czytaja nie tylko Nasi kibice ale rowniez kibice innych klubow i min. na tej podstawie wyrabiaja sobie opinie o Nas.

Reasumujac piszmy , wymieniajmy zdania , ale sie wzajemnie nie obrazajmy.
Zreszta wsrod moderatorow zdania sa tez podzielone co do slawetngo juz "dymu" o czym dalo sie dzis przekonac.

To tyle wprawdzie nie moja sprawa ale wlasnie po to jest forum by wyrazac wlasne zdanie ( i obojetnie czy ktos chodzi na mecz czy jezdzi na wyjazdy , czy jest piknikiem , hoolsem czy ultrasem)
Mam nadzieje ze niektore osoby ta zrozumieja ( i nie chodzi mi tu o Ciebie VAHANARA).

To tyle.Ale sie naprodukowalem :wink:

Ps chyba wstapie do ONZ :mrgreen:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#3 Post autor: radzion » 15 sie 2003, o 10:27

hmm powiem tak!!o tym czy zablokowac ten temat nie decydowalem tylko ja!!!o tym zdecydowali inni!ja tylko zrobilemto co chciala wiekszosc!!
przyznam ze dlugo sie zastanawialem czy pozostawic ten temat otawrty a tylko bez wyjatku kasowac wszystkie posty w kotrych byla mowa o dymie!!postanowilem jednak go zamknac!!dyskusja ta niestety do niczego nie prowadzila!!vahanara skoro masz takie zdanie to powiedz mi prosze do czego prowadzi takie cos:
jestescie debilami
i odpowiedz
sami ejstescie pier.. debilami
oczywiscie to byl tylko przyklad bo takich sformulowan bylo wiecej!!

szkoda tylko ze akurat ten temat zostal zamkniety!

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#4 Post autor: Patton » 15 sie 2003, o 12:33

Bez obrazy, ale pieprzycie, jakby tam byl dym, ze pol stadionu nie ma. Tam nawet do starcia z nikim nie doszlo. Ale Wy wiecie lepiej... apm - i co z tego? Stala sie komus krzywda? Ale powiem tylko tyle - jak Legia sie wjebala na murawe, to ilu z was by wp***dol zlapalo, gdyby nie PF? Takie przyklady mozna mnozyc, ale Ci co przychodza "od swieta" na Ruch, wola miec dobry pretekst. Tyle w temacie, wiecej sie nie wypowiadam. Pozdrawiam!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

S.H.

#5 Post autor: S.H. » 15 sie 2003, o 12:35

radzion pisze:hmm powiem tak!!o tym czy zablokowac ten temat nie decydowalem tylko ja!!!
a chyba jednak powinienes ty, to ty jestes adminem i bierzesz odpowiedzialnosc za to, co robisz
przyznam ze dlugo sie zastanawialem czy pozostawic ten temat otawrty a tylko bez wyjatku kasowac wszystkie posty w kotrych byla mowa o dymie!!
też ciekawe ... (na kibice pl jest o tym mowa a u nas być nie może ..)

jestescie debilami
i odpowiedz
sami ejstescie pier.. debilami
takie coś własnie sie kasuje panie administratorze !

pozdrawiam !

Viro

#6 Post autor: Viro » 15 sie 2003, o 13:24

ja osobiscie nigdy nie bylem za zamykaniem tematow czy kasowaniem czegokolwiek bo wygladalo to tak jak na policyjnym forum Wisly Krakow kiedy napislem jakis post a oni zaraz go kasowali- dodam , ze ani razu nawet na nich nie najechalem nie mowiac juz o bluzgach
tylko temat dla nich byl niewygodny

oczywiscie kasuje posty w ktorych jakic ciula tylko nabluzga , a cala reszta dla mnie jest ok nawet ostra wymiana zdan
tylko temat , ktory zamknal Radzion przekroczyl juz jakies tam granice
mozna dyskutowac, nawet prowadzic ostra wymiane zdan ale po ch** sie przy tym wyzywac????

NP07
Kontakt:

#7 Post autor: NP07 » 15 sie 2003, o 14:11

Ja także jestem jak najbardziej za wolnością słowa ale wszystko ma swoje granice.Rozumie wymiane zdań , sprzeczne poglądy , ale nie rozumie wzajemnego najeżdżania na siebie nawzajem.

Także nie jestem za zamykaniem tematów ale w tym wypadku twierdze zę radzion podjoł właściwą decyzje.Teraz niektórzy mają mu to za złe to po co daremne taksty jeden na drugiego.Przecierz gdyby tych tekstów nie było to temat z pewnością nie był by zamknięty a rozmowa mogła by być kontynuowana mimo sprzecznych poglądów.

Myśle że teraz to coś nas to nauczy i w przyszłosi nie trzeba będzie już zamykać tematów i znikną wzajemne bluzgi jeden na drugiego.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#8 Post autor: radzion » 15 sie 2003, o 14:35

a chyba jednak powinienes ty, to ty jestes adminem i bierzesz odpowiedzialnosc za to, co robisz
widzisz,biore za to calkowicie odpowiedzialnosc!i wiesz co ci powiem,dobrze ze ten temat zamknalem bo do niczego nie prowadzil!!!widze ze tu najbardziej sie oto pluja ci ktorzy niestety nie dorosli do dyskusji na powazny temat i w sposob kulturalny!!ale mniejsza z tym!!!
pzoa tym licze sie rowniez ze zdaniem innych,wierz mi iz zanim zamknalem temat zapytalem sie oto kilkanascie osob!wszyscy byli za zamkneciem tego tematu!wiec nie mzoe byc tak ze jedna osoba powie nie i ja go pozostawie otawtym!nie ma liberum veto!!ludzie opamietajcie sie!!!
racja jest wolnosc slowa,ale nie w takim stylu jak to ostatnio pokazuja niektorzy z was!!
najezdzacie na tych ktorzy brali udzial w tych podchoach,bo zadyma tego nie mozna nazwac, a sami nie jestescie lepsi,ba powiem wiecej jestescie gorsi!!!potraficie tylko i wylacznie krytykowac!!!!ci ludzie przynajmniej robia cos pozytecznego!!!zrobili bardzo dobra oprawe na meczu,prowadzili doping!uchronili nas przed strata flag,a niektorych z was moze i przed oklepem!!!i jak im sie za to odwdzieczacie?????chcecie zeby rzeczywiscie na kazdym meczu bylo 0 flag,0 dopingu,0 oprawy,zeby np taki paist czy inne klubiki rzadzily n naszym stadionie,!!!na to wychodzi ze tak!!!
tylko pozniej nie probujcie sie nawet odzywac ze wlasnie tych rzeczy nie ma!!bo jesli tego nie bedzie to bedzie to w duzej mierze tez wasza wina!!!

i jeszcze jedno do S.H.:
nie porownuj forum kibice.pl z tym bo to jest ak jakbys porownywal bmw z syrena!!hmm tylko szkoda ze te nasze bmw cos ostatnie sie psuje!!!!szkdoa ze w temacie ktorym powinny byc same optymistyczne komentarze slyszy sie pod swoim adresem obelgi!!!

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#9 Post autor: hanys1920 » 15 sie 2003, o 15:33

mimo ze jestem za tym zeby tematów nie zamykac to wczorajsza decyzja byla jak najbardziej sluszna.gdyby byla to merytoryczna dyskusja to co innego ale kazdemu w jakis sposob puszczaly nerwy i praktycznie byli same bluzgi a przeciez jestesmy jedna wielka niebieska rodzina.oby tu ta dyskusja sie nie przerodzila znowu w dyskusje o tym nieszczesnym dymie.i do wszytskich prosba by mimo wszytsko szanowac innych i ich zdanie i starac sie pisac kulturalnie.pozdRawiam
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

tort
Kontakt:

#10 Post autor: tort » 15 sie 2003, o 16:10

W tym zamknetym temacie (osobiscie jestech przeciw zamykaniu tematów , oprocz tych bezsensownych i głupich) wiekszosc z was skupila sie na tym dymie i na wyzywaniu tych co była na murawie!!!. Stalo sie i juz! Ciekawy jestem jak by mecze u siebie i na wyjazdach wygladaly bez ludzi z PF!! Zjebaliscie pablo bo ma odmienne poglady od was , smiechu warte!! , zreszta dym znow byl znów taki duzy a robicie szumu tak jakby zniszczyli pol stadionu i zostalo rannych kilkanascie osóB!! , chwdp!!!! :evil: :evil: :evil:
Do przodu ide twardo , schowany za swa garda ...

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#11 Post autor: L_M » 15 sie 2003, o 17:14

radzion - z calym szacunkiem, ale zamknales jeden temat, i zaczynasz dyskusje o tym samym w drugim ;) po co znowu tlumaczysz ze oni nie zrobili zle itd itp. I co znowu mam napisac co ja o tym mysle, potem do dyskusji wlaczy sie pablo, i znowu zamkniesz temat? ja bylem za zamknieciem tamtego tematu, dlatego, ze nie prowadzil do niczego dobrego. To nie byla dyskusja, tylko rozlam wsrod tych ktorzy na swoj sposob kochaja Ruch i chca dla niego wszystkiego najlepszego. I przyznaje, samego mnie ponioslo, bo swoje zdanie wyrazalem zbyt ostro i pewnie obrazilem niepotrzebnie niejedna osobe.

bez sensu, dlatego ja juz nie bede sie rozpisywal co mnie draznilo w tym "dymie" a co nie...

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#12 Post autor: radzion » 15 sie 2003, o 21:35

zgoda lukas,moj blad,przyznaje,nie powienienem znowu pisac o tym samym,tylko zatrzymac sie na tym co do mnie napisal S.H.!!
i tak jak napisales,kazdy z nas kocha Ruch,jedni okazuja to tak ,drudzy inaczej,ale kazdemu z nas zalezy na Ruchu,wiec niepotrzebne sa tutaj rozne oskarzenia i obelgi z jednej czy drugiej strony!wydae mi sie ze to tyle w tym temacie!

S.H.

#13 Post autor: S.H. » 15 sie 2003, o 22:51

Z całym szacunkiem, jakim cie darze radzion - ta decyzja mnie zdziwiła, podobnie jak twój komentarz do niej.

Ale spoko, kązdy ma swoje zdanie - ja poprostu napisałem co ja o tym sądze, a chyba mam prawo sądzić - bo sam jestem administratorem na innym forum.

Poprostu staraj sie sam podejmowac decyzje, bo potem wychodzi na to, że sie tłumaczysz , że inni tak chccieli. Może tak nie było, ale tak wyszło.

A co do ccałej "akcji", to chyba my kibice pogoni - możemy to w cenzuralny sposob skomentowac, bo to w koncu nasza sprawa, a nie tylko tych co brali w tym udzial. Jasne, ze musi to wszystko odbywac sie w sposob kulturalny, ale wlasnie na tym polega wasza rola. Czasy cenzury mamy za soba, ale widze że niektorym ich żal..

pozdrawiam

19PABLO20

#14 Post autor: 19PABLO20 » 15 sie 2003, o 23:36

Lukas Michalski powiedz co ty do mnie masz ino mi nie mów ze ja to zaczołem bo to tacy jak ty zaczeli bluzgi na ludzi z PF!!!!!!!!!!!!!!!dziwi mnie Radzion który mówi to co ja mysle a to sie zadko zdaza z tym ze jak by nie bylo PF i tak dalej.
Ps widzialem cie dzisiaj na festynie z jakas laska to twoja ta z tym dzieckie jakim malym nie mówie że jej???????????????????

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#15 Post autor: radzion » 16 sie 2003, o 09:04

pablo nieto nie nasze:) to jej kuzynka :lol:
jo cie szukol ale nie widziol,
za to zech spotkol kilku innych pyndzli :lol: :lol:
nie ma to jak 2, czekej,skalka :lol: :lol: do tego wszechmogacy rzadzacy grupa, no i kolku grajkow z terenrem na czele!!!!
a co do tematu!
S.H.: zazwyczaj sam podejmuje decyzje!ale w tym temacie postanowilem w duzje mierze zastosowac sie do opinni wielu osob!!bylo minelo!zamkna;lem temat i juz!!
teraz wszyscy w niedziela na craxa!!!!

ODPOWIEDZ