[29 kolejka] RUCH Chorzów - Lech Poznań

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
19aRtuR20
Kontakt:

[29 kolejka] RUCH Chorzów - Lech Poznań

#1 Post autor: 19aRtuR20 » 7 maja 2010, o 23:29

już zakłodom ten temat - nie ma co płakać, ino zbierac wszystkich na mecz z Lechem we wtorek

WSPÓLNIE ZDOBADZMY MEDAL :!:

jedynie co tu cza napisac, to WSZYSCY NA SZPIL :!: , bo 12, 13 i 14 zawodnik jest potrzebny
pamietac, ze jak niedej Boze 4plac to moze byc po tym co Fornalik wypracowol z zespolem i sztabem szkoleniowym

ps. okazja na podziekowanie pilkarzom za caly sezon, bo to ostatni mecz na Cichej w tym sezonie

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

Re: [29 kolejka] Ruch Chorzów - LECH POZNAŃ

#2 Post autor: Scypion » 8 maja 2010, o 06:47

a sedziowac bedzie kto? zaloza sie ze hubert siejewicz :D

kanus

#3 Post autor: kanus » 8 maja 2010, o 07:43

Uważam, że dla dobra piłki to Lech powinien zostać mistrzem (jestem przekonany , że nie zmarnują szansy jak Wisła) ale co mam być to będzie niech wygra sport i walka fair play. Oby sędziowie nie zepsuli tego spotkania.

Frozen
Kontakt:

#4 Post autor: Frozen » 8 maja 2010, o 08:04

Jak poziom sędziowania meczu z Lechem będzie taki jak z Jagą to dajmy sobie spokój z medalami :-/ Co za po****ny kraj, żeby sędzia decydował o wyniku co drugiego szpilu.

Oby nasi zapomnieli o tym w szpilu z Lechem a my musimy im dać powody aby po podróży na północy kraju poczuli, że wrócili do domu, do Chorzowa - na Śląsk.

Wierza w zwycięstwo - 1:0 dla naszych godom.

_pnwk_
Kontakt:

#5 Post autor: _pnwk_ » 8 maja 2010, o 08:08

kanus pisze:Uważam, że dla dobra piłki to Lech powinien zostać mistrzem (jestem przekonany , że nie zmarnują szansy jak Wisła) ale co mam być to będzie niech wygra sport i walka fair play. Oby sędziowie nie zepsuli tego spotkania.
A to niy Ty kartoflu chcioł zes ostatnio opluwać monitor herbatą?Jeszcze ś sam jest?

Myśla ze jeszcze na jedna no dwie mobilizacje naszych chopcow stac.Bydzie ciynzko,ale napewno ciekawie.
Wierza w zwyciynstwo.
Wszyscy na Cicho,cza chopcom podziekowac za sezon!!!
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

kanus

#6 Post autor: kanus » 8 maja 2010, o 09:11

ChachoR pisze:
kanus pisze:Uważam, że dla dobra piłki to Lech powinien zostać mistrzem (jestem przekonany , że nie zmarnują szansy jak Wisła) ale co mam być to będzie niech wygra sport i walka fair play. Oby sędziowie nie zepsuli tego spotkania.
A to niy Ty kartoflu chcioł zes ostatnio opluwać monitor herbatą?Jeszcze ś sam jest?

Myśla ze jeszcze na jedna no dwie mobilizacje naszych chopcow stac.Bydzie ciynzko,ale napewno ciekawie.
Wierza w zwyciynstwo.
Wszyscy na Cicho,cza chopcom podziekowac za sezon!!!
Z tą herbatą troche mnie poniosło to fakt. :oczami: . Oczywiście, że chce żeby Lech wygrał ale w sportowej walce.

Rafal1920
Kontakt:

#7 Post autor: Rafal1920 » 8 maja 2010, o 09:28

Kanus jaki Lech? Lecha juz przeciyz niy ma.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#8 Post autor: Scypion » 8 maja 2010, o 09:49

a ja chce zeby BBC Bismarckhutte zostalo majstrem. Tylko ze w przypadku BBC jak i Lecha te kluby nie graja obecnie w ekstraklasie...

kanus

#9 Post autor: kanus » 8 maja 2010, o 09:58

Scypion pisze:
a ja chce zeby BBC Bismarckhutte zostalo majstrem. Tylko ze w przypadku BBC jak i Lecha te kluby nie graja obecnie w ekstraklasie...
Tytuł postu brzmi: Ruch Chorzów - LECH POZNAŃ, więc nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? Gracie z Lechem którego nie ma? :zdziwko: Proponuje długi spacer.

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: Mirek » 8 maja 2010, o 10:07

kanus idź lepiej Ty na spacer. Sukcesy Lecha, licencja Amiki czyli co? LechoAmica tak jak Dyskopolo. Do tego autor tematu nazwę gości napisał z dużych liter, żeby wszyscy wiedzieli, że kiedys taki klub istniał.

Marceli ~Sk~
Kontakt:

#11 Post autor: Marceli ~Sk~ » 8 maja 2010, o 10:51

Zmiana nazwy tego klubu to nic innego jak ucieczka przed pewnymi konsekwencjami korubcyjnymi. to nie my, to oni sa winni. I sa przez to bezkarni.

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#12 Post autor: Kotlet » 8 maja 2010, o 11:14

Bede na meczu, potrzebny jest 12 zawodnik ale.... serce wierzy w wygraną, rozum podpowiada porażkę i to kilkubramkową :(

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#13 Post autor: Scypion » 8 maja 2010, o 11:18

kanus pisze:
Scypion pisze:
Tytuł postu brzmi: Ruch Chorzów - LECH POZNAŃ, więc nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? Gracie z Lechem którego nie ma? :zdziwko: Proponuje długi spacer.

tak, lecha nie ma. jest amica. pogodz sie z tym kuchankarzu

jugador
Kontakt:

#14 Post autor: jugador » 8 maja 2010, o 12:54

Nie rozwalajcie tego tematu ta gadka o Amice.Kazdy szanujacy sie kibic kochajacy sport i rownie sportowa rywalizacje wie jak jest i na tym zakonczmy.
Z kimkolwiek gramy , ta druzyna jest aktualnie pilkarsko najmocniejsza w Polsce i bedzie bardzo trudno.
Duzo bedzie zalezec od dzisiejszego meczu Legii z Wisla czy np : remis to bedzie wynik do przyjecia czy zupelnie bezwartosciowy.Jedno jest pewne , oni MUSZA ten mecz wygrac jak chca byc mistrzami a to nalezy wykorzystac.
Beda musieli atakowac i sie odkrywac.Dla nas puchary to cos ekstra , dla nich przy poniesionych nakladach finansowych brak mistrzostwa po raz enty to wielka porazka.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

chorzowski_rsl
Kontakt:

#15 Post autor: chorzowski_rsl » 8 maja 2010, o 13:09

mysla ze chopcy bydom gryzc trowa tak jak z Legia i wygromy z Amikowcami
NRŚL GANG

Zablokowany