poszukiwane są fotki z dziarami z tematyką naszego klubu.
Ogólnopolskie pismo "Tatuaż. Ciało i Sztuka" chce zrobić materiał o dziarach niebieskich kibiców. W materiale znajdzie się krótki opis klubu, kontekst związany z dziarami i przede wszystkim zdjęcia. Co trzeba zrobić:
- wysłać zdjęcie (możliwie dobre pod względem technicznym: rozdzielczość, światło, ujęcie itd.) na adres
[email protected]
do tego krótki opis: ksywa autora oraz nazwa i miejscowość studia, które dziarę wykonało oraz wasze ksywy.
Najlepsze dziary utrwalone na dobrych jakościowo zdjeciach zostaną opublikowane.
Postarajcie się, będzie fajny materiał i kolejna reklama dla klubu.
Numer ukaże się w najpóźniej w lipcu (to dobry termin, bo wakacje to podobno żniwa w tej branży).
jeśli to możliwe, prosze przykleić do odpowiedniego działu, do połowy czerwca.
niebieskie DZIARY
-
- Kontakt:
niebieskie DZIARY
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Re: niebieskie DZIARY
mam info, że przesyłacie sporo ciekawego materiału...
jeśli znacie kogoś, kto dumnie nosi niebieską dziare, a niekoniecznie czytuje forum, to powiadomcie go o tym temacie...
jeśli znacie kogoś, kto dumnie nosi niebieską dziare, a niekoniecznie czytuje forum, to powiadomcie go o tym temacie...
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.