Kiedy najszybciej możemy miec nowy zarząd?
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kiedy najszybciej możemy miec nowy zarząd?
Interesuje mnie kiedy najszybciej możemy mieć nowy zarząd. Bo nie wyobrażam sobie aby ten obecny jeszcze próbował działać.
Może ktoś coś więcej wie na ten temat.
Może ktoś coś więcej wie na ten temat.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dziś Przegląd Sportowy podaje, ze trenerem zespołu ma być Pan Jerzy Wyrobek, Pan rogala ma podać sie do dymisji, Prezesem Ruchu zostaje Antoni Piechniczek, natomiast jego asystentem Edward Lorens. Osobiście wolałbym Pana Edka na stołku głownego sternika naszego Klubu...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ta informacja chociaz jeszcze nie potwierdzona jest odpowiedzią na słowa rogali, że nie widzi swojego nastepcy.
Sądzę że nie należy się przejmowac tym co mówi rogala, ten facet majaczy w "prezesowskiej agonii".
Tacy ludzie jak Anetk, Edek, Jurek jeżeli by tylko się zgodzili to mogą ściągnąć jescze Gucia i to moż ebyć ekipa, która da nowe zycie temu klubowi.
Rogala staczał ten klub przez kilka lat na dno i w zadnym wypadku nie należy mu pozwolic robić tego dalej. Mogę mu podziekować za lekkie odświeżenie stadionu (oświetlenie, płoty i krzesełka, z zastrzeżeniem że nie znam kulisów finansowych tych operacji, kto na tym zarobił itp.) bo tyle odczułem jako kibic. Ot i wszytstko.
Sądzę że nie należy się przejmowac tym co mówi rogala, ten facet majaczy w "prezesowskiej agonii".
Tacy ludzie jak Anetk, Edek, Jurek jeżeli by tylko się zgodzili to mogą ściągnąć jescze Gucia i to moż ebyć ekipa, która da nowe zycie temu klubowi.
Rogala staczał ten klub przez kilka lat na dno i w zadnym wypadku nie należy mu pozwolic robić tego dalej. Mogę mu podziekować za lekkie odświeżenie stadionu (oświetlenie, płoty i krzesełka, z zastrzeżeniem że nie znam kulisów finansowych tych operacji, kto na tym zarobił itp.) bo tyle odczułem jako kibic. Ot i wszytstko.
-
- Kontakt: