Kiedy najszybciej możemy miec nowy zarząd?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Kiedy najszybciej możemy miec nowy zarząd?

#1 Post autor: jalboss » 9 cze 2003, o 08:43

Interesuje mnie kiedy najszybciej możemy mieć nowy zarząd. Bo nie wyobrażam sobie aby ten obecny jeszcze próbował działać.
Może ktoś coś więcej wie na ten temat.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Gość

#2 Post autor: Gość » 9 cze 2003, o 10:28

Obym się mylił ale nowego zarządu po prostu nie będzie. Tak samo jak nie będzia odejscia rogali bo zarząd dymisji nie przyjmie - i taki czarny scenariusz może się zdarzyć i jest na to niestety duża szansa.

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: Konrad » 9 cze 2003, o 10:53

Dziś Przegląd Sportowy podaje, ze trenerem zespołu ma być Pan Jerzy Wyrobek, Pan rogala ma podać sie do dymisji, Prezesem Ruchu zostaje Antoni Piechniczek, natomiast jego asystentem Edward Lorens. Osobiście wolałbym Pana Edka na stołku głownego sternika naszego Klubu...
Pozdrawiam
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Viro

#4 Post autor: Viro » 9 cze 2003, o 11:02

Lorens , Wyrobek czy nas na to stac???
choc moi kumple widzieli tydzien temu Jurka Wyrobka w okolicach stadionu
pozdRo

STING_RULEZ

#5 Post autor: STING_RULEZ » 9 cze 2003, o 11:04

Viro pisze:Lorens , Wyrobek czy nas na to stac???
choc moi kumple widzieli tydzien temu Jurka Wyrobka w okolicach stadionu
pozdRo
To chyba dziwne nie jest skoro mieszka w Chorzowie, a tak wogóle to jest dobry trener i moim zdaniem nadałby się Wam. A w Piechniczka i Lorensa to ja niezbyt wierzę.

Jr

#6 Post autor: Jr » 9 cze 2003, o 11:45

Wyrobek Piechniczek Lorens to by było zbyt piękne zeby było prawziwe
ale czas pokaże byle szybko po sezon II ligowy zaniedługo sie zacznie atu jeszcze decyzji na tematy personalne niem a już tydzień po spoadku przeleciał

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7 Post autor: wojt » 9 cze 2003, o 12:31

Nie chce mi sie wieżyc w te rewelacje Przegladu Sportowego, ale jeśli daj Boże byłaby to prawda wreszcie w moje serce wlało by sie trochę optymizmu.

AndRe
Kontakt:

#8 Post autor: AndRe » 9 cze 2003, o 13:09

Ech pismacy z Przegladu Sportowego pisali juz rozne rzeczy.Jakby sie to okazalo prawda to super.Dla mnie jedna z najbardziej optymalnych wersji personanalnych (prezes + vice + trener)

gregor
Kontakt:

#9 Post autor: gregor » 9 cze 2003, o 13:27

Oby to się sprawdziło :) Z takim zarządem możemy dużo zwojować w przyszłości :!: :!: :!:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

19PABLO20

#10 Post autor: 19PABLO20 » 9 cze 2003, o 13:32

lorensa chcecie przecierz on sie nie rózni niczym od tych ludzi co mamy narazie w zażadzie tez tylko kasa sie liczy i tam kaj dostanie wiecej to idzie ja osobiście lorensa nie chce a piechniczek i wyrobek to by było spoko szczególnie wyrobek to jest cos a nie mandrysz:)

Marik
Kontakt:

#11 Post autor: Marik » 9 cze 2003, o 13:36

Zbyt piękne zeby było prawdziwe. Chociaż w każdej plotce ponoć jest ziarenko prawdy.
A swoją drogą brawo dla moderatorów za szybkie działanie, może teraz to foru będzie mniej zaśmiecone.

Viro

#12 Post autor: Viro » 9 cze 2003, o 14:46

PABLO mysle ze mylisz sie co do Lorensa i powodem jego odejscia napewno nie byly zaleglosci platnicze

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: gerhat » 9 cze 2003, o 15:37

Ta informacja chociaz jeszcze nie potwierdzona jest odpowiedzią na słowa rogali, że nie widzi swojego nastepcy.
Sądzę że nie należy się przejmowac tym co mówi rogala, ten facet majaczy w "prezesowskiej agonii".
Tacy ludzie jak Anetk, Edek, Jurek jeżeli by tylko się zgodzili to mogą ściągnąć jescze Gucia i to moż ebyć ekipa, która da nowe zycie temu klubowi.
Rogala staczał ten klub przez kilka lat na dno i w zadnym wypadku nie należy mu pozwolic robić tego dalej. Mogę mu podziekować za lekkie odświeżenie stadionu (oświetlenie, płoty i krzesełka, z zastrzeżeniem że nie znam kulisów finansowych tych operacji, kto na tym zarobił itp.) bo tyle odczułem jako kibic. Ot i wszytstko.

fuhr
Kontakt:

#14 Post autor: fuhr » 9 cze 2003, o 15:38

bylo by peknie ale przede wszystkim trzeba ograniczyc ten ogromny zarzad
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Gość

#15 Post autor: Gość » 9 cze 2003, o 16:12

Jezeli sprawdzilo by sie to co podal przeglad sportowy to bylibysmy jednym z najlepiej obsadzonych klubow w Polsce a na pewno w II lidze.
Jednak to sa tylko marzenia jakiegos pismaka.

ODPOWIEDZ