APEL DO KIBICÓW WYBIERAJĄCYCH SIĘ NA MECZE

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Czy popierasz ten apel?

Tak
59
88%
Nie
8
12%

Liczba głosów: 67

Wiadomość
Autor
19aRtuR20
Kontakt:

APEL DO KIBICÓW WYBIERAJĄCYCH SIĘ NA MECZE

#1 Post autor: 19aRtuR20 » 6 maja 2009, o 17:53

PROŚBA....

wiem, ze jo sie moga duzo godac jak zech niy je na miejscu....ale:

PROSZA WSZYSTICH O DOPING OD WYJSCIA NA BOISKO NA ROZGRZEWKA DO KONCA MECZU BO TO SIE GRACZOM NALEZY (za to jak zagrali w ostatnich wyjazdach i za to jak zyja przez ostatnie miesiace, wiem ze moze i maja kontrakty wygórowane... ale jak sie cos podpisuje to sie placi)

ZOSTAWCIE W TYM MECZU NAPINKI NA LEGIA, GORNIK, PZPN itp W DOMA
PRZEZ CAŁY MECZ DOPING DLA GRACZY ZEBY WIDZIELI ZE JESTESMY Z NIMI

A CO DOPINGU POD KIERUNKIEM ZARZADU TO PROSZA WOS, JEST 15MINUT PRZERWY I PO MECZU MOZNA WYRAZIC SWOJE ZDANIE
(wiem że nie każdy mo czas po meczu, ale to dla dobra piłkarzy... żeby widzieli ze jestesmy z nimi, co im pomoże doping na Sobstylowo...)

O TO WOS PROSZA :padam:

aRtuR
Ostatnio zmieniony 6 maja 2009, o 18:06 przez 19aRtuR20, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: jajo » 6 maja 2009, o 18:02

Pamiyntejcie, ze prawdopdobnie nie gromy ino o Puchr i utrzymanie, ale o to co by nie zaczynac od czwortej ligi!
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: alek900 » 6 maja 2009, o 18:51

no jo jest za. Ale co z tego jak se poryczymy "Sobstylowa raus z chorzowa"? jej nawet na meczu nie bedzie. Tu trzeba podjąć większe kroki a nie yno ryczeć 2 min na SObstylową...

niebieskii
Kontakt:

#4 Post autor: niebieskii » 6 maja 2009, o 19:04

popieram a co do naszej kochanej Pani prezes to zwykle ryczenie watpie zeby cos dalo przeca ona w czasie meczu ma fryzjera czy jakies tipsy.......
Przyszłość rysuje sie w niebieskich barwach....

Awatar użytkownika
kodak1920
Kontakt:

#5 Post autor: kodak1920 » 6 maja 2009, o 22:06

je*ać ja!! skoncentrujmy sie na jutrzejszym szpilu i pomozmy pilkarzom ze jestesm z nimi!!!

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#6 Post autor: ObeRschlesien » 6 maja 2009, o 22:18

Ale jaja co do meczu kibicowanie kibicowaniem ale co myslec otym co dzis chopcy powiedzieli w swojim oswiadczeniu ... hmm tyla lot sie łajzi na szpile mysli sie ze bydzie z tydnia na tydzien lepi w Ruchu a tu ch** coroz to gorzej :(
Ostatnio zmieniony 6 maja 2009, o 23:36 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Kali
Kontakt:

#7 Post autor: Kali » 6 maja 2009, o 22:30

[color=blue]RUCH 1920 Chorzów[/color]

19aRtuR20
Kontakt:

#8 Post autor: 19aRtuR20 » 6 maja 2009, o 22:47

Kali pisze:http://www.niebiescy.pl/?id=4188 o to chodzi ?
tak... sorki, zapomnialem dopisac...jednak mysla ze duzo wiekszosc wie o co chodzi...

_pnwk_
Kontakt:

#9 Post autor: _pnwk_ » 7 maja 2009, o 07:22

popiyrom. Łonyj i tak na szpilach niyma. Take protesty mogymy organizowac pod klubym abo na mieście,ale niy na szpilu,bo tam potrzebny jest doping do grajkow.
Hej Niebiescy ole, :hurra: :hurra: :hurra: Hej Niebiesscy ole
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

19aRtuR20
Kontakt:

#10 Post autor: 19aRtuR20 » 8 maja 2009, o 00:22

:padam: :padam: :padam: :padam: :padam:
BRAWO
OBY TAK NA KAŻDYM MECZU

:padam: :padam: :padam: :padam: :padam:

a co w drugi polowie bylo to sie na spokojnie sprawdza jak sciagna mecz :cwaniak:

Robin
Kontakt:

#11 Post autor: Robin » 8 maja 2009, o 01:14

Kurde na paczatku zwisalo mi to ale ida dzis na szpil z szalikiem a polowa ludzi mnie sie pyto jaki dzis szpil!!!!!!!!! zero reklamy a potem mamy w pol finale 7 tys to jest malutko a na lige 6 moze przyjdzie. zaczac cos robic bo gornik ostatni w lidzie a caly stadion wypelniony. juz na derbach bylo duzo wolnych miejsc mnie jako kibica Ruch jest wstyd za taka frekvencje !!!! :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:
http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_07.jpg

Awatar użytkownika
kodak1920
Kontakt:

#12 Post autor: kodak1920 » 8 maja 2009, o 06:33

Robin pisze:Kurde na paczatku zwisalo mi to ale ida dzis na szpil z szalikiem a polowa ludzi mnie sie pyto jaki dzis szpil!!!!!!!!! zero reklamy a potem mamy w pol finale 7 tys to jest malutko a na lige 6 moze przyjdzie. zaczac cos robic bo gornik ostatni w lidzie a caly stadion wypelniony. juz na derbach bylo duzo wolnych miejsc mnie jako kibica Ruch jest wstyd za taka frekvencje !!!! :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:
Kazdego to zapewne wku**io ale co poradzic... przezkodo sa te je***ane identyfikaotry,a na ruswelta to sei zalorza ze polowa ludu je z Allianza :rotfl:

szwajcu

#13 Post autor: szwajcu » 8 maja 2009, o 15:07

Ludziom sie wydaje, że to jest problem, jakies pesele dane itp.... A TO ŻADEN PROBLEM (przy jednorazowym - podajesz tylko imie i nazwisko, nawet nr pesel nie trzena!!)

Do tego jak wchodziłem na PP to nikt mi nie sprawdził identyfikatora.

Jak ktoś chce przyjść na mecz to przyjdzie... ja miałem problem żeby choć jednego kumpla wyrwać na półfinał, jeden sam nie wie czy mu sie chce, drugi nie ma czasu, trzeciemu szkoda kasy - a dupy by mieli zawiezione autem pod sam stadion... no to qr** ja pierd*** dziwić sie że później jest tylu a nie więcej kibiców na meczu. A oczywiście wszyscy z nich 'wielcy' kibice.

Robin
Kontakt:

#14 Post autor: Robin » 8 maja 2009, o 23:52

Taka prawda za niedługo siła bedzie trzeba kibicow przynosić bo bedzie unas jak na Bełchatowei w. mam propozycje rozwieszc plakaty po Rudzie świonach siemcach katowicach o meczch. fankluby zbierac sie i wszyscy razem na szpil !!!!!! mikołow siadac w pociag i fru do Chorzowa!!!!!!! na mawiec ile sie da . Bo w końcu wyjdzie że żabole mieli racja Że "niebiescy śa jak kreple i no raz do rou jest ich w ciul"!!!!! :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:

[ Dodano: Pią 08 Maj, 2009 ]
Kur.. odbudować fankluby w Ligocie panewnikach jak tam jada to duzo niebieskich ale sami nie przyjezaja!!!!!!
http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_07.jpg

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#15 Post autor: L-o » 9 maja 2009, o 00:24

Robin pisze:Taka prawda za niedługo siła bedzie trzeba kibicow przynosić bo bedzie unas jak na Bełchatowei w. mam propozycje rozwieszc plakaty po Rudzie świonach siemcach katowicach o meczch. fankluby zbierac sie i wszyscy razem na szpil !!!!!! mikołow siadac w pociag i fru do Chorzowa!!!!!!! na mawiec ile sie da . Bo w końcu wyjdzie że żabole mieli racja Że "niebiescy śa jak kreple i no raz do rou jest ich w ciul"!!!!! :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:

[ Dodano: Pią 08 Maj, 2009 ]
Kur.. odbudować fankluby w Ligocie panewnikach jak tam jada to duzo niebieskich ale sami nie przyjezaja!!!!!!
A może skończysz sie martwić o FC a zajmiesz sie Chorzowym :hyhy: ?

ODPOWIEDZ