ŚRUTWA NA PREZESA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Siwy Mikołów
Kontakt:

ŚRUTWA NA PREZESA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#1 Post autor: Siwy Mikołów » 4 cze 2003, o 07:54

Chyba ino on przejmuje sie RUCHEM.

Mik20
Kontakt:

#2 Post autor: Mik20 » 4 cze 2003, o 10:55

Ja tak samo chce zeby MaRio byl prezesem jest to czlowiek ktory napewno by pokuladal ten caly smietnik i fajnie by bylo jak by H. byl w zarzadzie on umi bardzo duzo zalatwic

marcyk
Kontakt:

#3 Post autor: marcyk » 4 cze 2003, o 10:57

POPIERAM

Ruda Śląska

#4 Post autor: Ruda Śląska » 4 cze 2003, o 11:12

Myśle ze Mariusz jeszcze w 2 lidze troche bramek nastrzela ......Jeszcze sie przyda jako zawodnik

Rommel
Kontakt:

#5 Post autor: Rommel » 4 cze 2003, o 12:25

Proponuje umowic sie na jakis dzien ijechac pod stadion wy***rdolic Rogale na taczce z klubu rozebrac go i wypuscic na miasto, niech pokutuje za to co zrobil.Albo poprostu pojechac i zaprostestowac tam ze jest juz niechciany bo przecierz on tego forum nie czyta to moze tak mu sie to uswiadomi.

Popieram MaRio na pRezesa
[b]N I E B I E S K I[/b] [b]G I S Z O W I E C[/b]

Ruda Śląska

#6 Post autor: Ruda Śląska » 4 cze 2003, o 13:15

Dobry pomysł , możnaby się ugadać iść zamanifestować naszą "miłość" do prezesika....

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7 Post autor: hanys1920 » 4 cze 2003, o 13:40

kiedys dalem taki pomysl zeby cos zrobic w tej sprawie.nie bylo odzewu.teraz spadlismy ale nie jestem wcale taki pewien czy prezes sie poda do dymisji.jesli przez najblizszy czas nie bedzie jakis decyzji to jestem za tym zeby pokazac mu ze go nie chcemy.w kulturalny ale glosny sposob.piszemy tu ale to nie daje efektu wiec zbierzmy sie i zacznijmy dzialać.jestem jak najbardziej za
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Bolcek

#8 Post autor: Bolcek » 4 cze 2003, o 13:43

Panowie,
Mario to człowiek umiejący zarządzać i na pewno sprawdziłby się w roli prezesa. Ale on ma przecież jeszcze kilka lat grania przed sobą i myślę, że w taki sposób pomoże Ruchowi najlepiej w tym momencie.
Uważam jednak, że czas na zmiany już nadszedł. Wg mnie należy wreszcie :!: przekształcić Ruch w SSA. Wtedy wreszcie finanse staną się przejrzyste i nie będzie przekrętów. Grono sponsorów jest duże (popatrzcie na banery wokół boiska), jest miasto i na pewno znajdą się akcjonariusze, tak aby klub miał solidne podstawy do tego aby awansować spowrotem do I ligi.
Jednak należy to zrobić już teraz :!: :!: Żeby mieć już roczne doświadczenie w takiej działalności jak wejdziemy do I ligi.
A Mario - moja propozycja - członkiem zarządu (v-ce prezes), a prezesem, ktoś kto może się temu poświęcić na prawdę 24 h na dobę i mająca dużo pieniędzy (żeby nie musiała się "dorabiać" kosztem Ruchu)

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#9 Post autor: jalboss » 4 cze 2003, o 14:38

Już raz to mówiłem, prezesem powinien zostać pan Wolny, dotychczasowy prezes Clearexu.
Potrafił zbudowac silną druzyne halową, to na pewno sobie poradzi na większym boisku, a poza tym bedzie osoba spoza układów.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Rommel
Kontakt:

#10 Post autor: Rommel » 4 cze 2003, o 16:27

To kiedy panowie PROTESTUJEMY :-) :!: :arrow:
Mozna by najpier jakas mała akcje porozklejania po NIEBIESKICH terenach plakatow namawiajacych na przyjazd do Chorzowa na tzw.MANIFEST.
protestuja gornicy tramwaje i autobusy czemu nie mozemy My.

WOJTEKK

#11 Post autor: WOJTEKK » 4 cze 2003, o 16:53

Mam nadzieje,ze obejdzie sie bez naszych protestów pod stadionem,gdyz mysle ze pan rogala jest chyba na tyle ambitny iz sam jako człowiek "honoru" sam zrezygnuje i przyzna sie do błedów na łamach naszego forum i prasy.Co do Mariusza chyba sie jeszcze przyda na boisku pomagajac w grze i mobilizujac młodziez jezeli takowa bedzie u nas w nowym sezonie

Radzio

I'M BLUE

#12 Post autor: Radzio » 4 cze 2003, o 16:58

Pytanie tylko czy to dobry pomysł z prezesurą Mariusza. On sie juz naraził tylu gorolom, że jak zostanie prezesem mogą sie mscic za wszystkie jego dotychczasowe wyskoki

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: hanys1920 » 4 cze 2003, o 16:58

WOJTEKK oby twoje przypuszczenia co do kroków Rogali sie sprawdzily , wtedy masz u mnie piwo :)
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

belkot

#14 Post autor: belkot » 4 cze 2003, o 17:45

MOIM SKROMNYM ZDANIEM ... NALEZALO BY up***dolic TAKO MANIFESTACJA JAKIJ JESZCZE W POLSKIEJ PILCE NIE BYLO ... PODOBNIE JAK TO MIALO MIEJSCE NIE TAK DAWNO W SZCZECINIE ... CO DO PLAKATOW TO MOZE BY TAK DAC JAKIS PROJEKT PLAKATU NA STRONE I WTEDY KTO BEDZIE CHCIAL TO SE GO WYDRUKUJE I ROZWIESI U SIEBIE W MIESCIE !!! NAJLEPIEJ JAK BY BYL CZARNO BIALY 8) RUDA SLASKA BEDZIE ZAKLEJONA NA BANK !!!
PRZEMYSLCIE TO !!!

Rommel
Kontakt:

#15 Post autor: Rommel » 4 cze 2003, o 21:03

Na Giszowiec i pobliskie dzielnice tez mozecie liczyc :-)
Zrobmy cos podobnego jak Cracovia albo i lepiej i ich wysłuchali wiec nas tez musza wysłuchac i spełnic zyczenie :idea: :arrow:

ODPOWIEDZ