LECHIA GDAŃSK - RUCH Chorzów
-
- Kontakt:
LECHIA GDAŃSK - RUCH Chorzów
jak w temacie
za posty nie na temat pewnie beda nagradzane
oby ten mecz pokazal nam ze jestesmy zespolem na miejsca 7-8 a nie tylko o uczimanie- jo wieRza
za posty nie na temat pewnie beda nagradzane
oby ten mecz pokazal nam ze jestesmy zespolem na miejsca 7-8 a nie tylko o uczimanie- jo wieRza
Ostatnio zmieniony 2 mar 2009, o 19:19 przez 19aRtuR20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Grzyb niech sie dychnie może... wraca Grodzicki obrona Sadlok-Grodzicki pewnie będzie. jeden apel,żeby nominalni obrońcy grali na obronie,pomocnicy w pomocy a napastnicy w ataku...
Mówili mi już jak sie komentatorzy w C+ śmiali jak na derbach wchodził Adamski,że znów pójdzie do ataku
i dokładnie. remis będzie dobry,wygrana cudem.. przygotowany jestem na porażke.
bo z Pietrzakiem daleko nie zajdziemy.
Mówili mi już jak sie komentatorzy w C+ śmiali jak na derbach wchodził Adamski,że znów pójdzie do ataku

i dokładnie. remis będzie dobry,wygrana cudem.. przygotowany jestem na porażke.
bo z Pietrzakiem daleko nie zajdziemy.

- vinc84
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
powiedzmy sobie otwarcie-mamy teraz dwa mecze na wyjezdzie z rywalami,ktorzy beda grac o utrzymanie i co najmniej 3 punkty zdobyc musimy.
W innym wypadku zacznie sie robic bardzooo goracooo...
Lechia jest slabiutenka w ofensywie(czyli tak jak i my).Cos mi sie wydaje,ze jedna bramka moze przesadzic o wszystkim w tym meczu.
Skladu nie bede typowac bo Pietrzak zaskoczy znow wszystkich pewnie(wlacznie z pilkarzami);)
W innym wypadku zacznie sie robic bardzooo goracooo...
Lechia jest slabiutenka w ofensywie(czyli tak jak i my).Cos mi sie wydaje,ze jedna bramka moze przesadzic o wszystkim w tym meczu.
Skladu nie bede typowac bo Pietrzak zaskoczy znow wszystkich pewnie(wlacznie z pilkarzami);)
-
- Kontakt:
Przykro to mówić, ale na razie źle to wszystko widzę. Dalej nie mamy napastników, ale cały czas mam nadzieję, że "ktoś" (Sobiech, Ecik) nam się wykluje. Obym był złym prorokiem, ale mecz z Odrą za 2 tygodnie może być dla nas i dla Odry BARDZO ważny.
Mam nadzieję, że to były "pierwsze koty za płoty". Jak w 2001 roku zostawaliśmy mistrzami jesieni to też pierwszy mecz przegraliśmy, a później PO-SZŁO
Mam nadzieję, że to były "pierwsze koty za płoty". Jak w 2001 roku zostawaliśmy mistrzami jesieni to też pierwszy mecz przegraliśmy, a później PO-SZŁO

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Tak patrzac trzezwo to przegramy 1:0 .
Jednak jak zwykle mimo tego co napisalem , w przypadku porazki bede wkurwiony i rozczarowany .
Prosze tylko o sklad :
Pilarz-Brzyski Sadlok Gordzicki Nykiel - Balaz Baran Pulkowski Nowacki Zajac - Jezierski/Sobiech
Bez zadnych ciulowych eksperymentow przez , ktore sa same klopoty.
Jednak jak zwykle mimo tego co napisalem , w przypadku porazki bede wkurwiony i rozczarowany .
Prosze tylko o sklad :
Pilarz-Brzyski Sadlok Gordzicki Nykiel - Balaz Baran Pulkowski Nowacki Zajac - Jezierski/Sobiech
Bez zadnych ciulowych eksperymentow przez , ktore sa same klopoty.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
-
- 19flasteR20
- Kontakt:
Z Lechia bydzie ciezko.Licza na Remis.Jezeli ni wywieziemi choc punktu z Gdanska to z Polonia czy Odra zagromy o tzw 6 pkt.

Ostatnio zmieniony 2 mar 2009, o 18:34 przez 19flasteR20, łącznie zmieniany 1 raz.
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
- blue
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
witom
sorki za ankieta, ze nie ma trzeciej opcji, widocznie zech sie machnal.. nastepnym razem sie poprawie
mi sie podobala jedna rzecz - LECHIA - Śląsk, albo lechia tako mocno, albo Ślask taki slaby (oby te drugie - to przy odrobinie szczescia idzie atakowac nawet 5 pozycja, zas snia - ale to skuli tego ze nie spolch dzis w nocy
najblizsze dwa mecze pokorza nom kaj my som... choc juz i tak cos pokozol mecz ze .... wiecie kim
//edit (Bzzyk): dodalem Ci opcje
sorki za ankieta, ze nie ma trzeciej opcji, widocznie zech sie machnal.. nastepnym razem sie poprawie

mi sie podobala jedna rzecz - LECHIA - Śląsk, albo lechia tako mocno, albo Ślask taki slaby (oby te drugie - to przy odrobinie szczescia idzie atakowac nawet 5 pozycja, zas snia - ale to skuli tego ze nie spolch dzis w nocy

najblizsze dwa mecze pokorza nom kaj my som... choc juz i tak cos pokozol mecz ze .... wiecie kim
//edit (Bzzyk): dodalem Ci opcje
Ostatnio zmieniony 2 mar 2009, o 19:20 przez 19aRtuR20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: