Oby Gierczak, zrobił to z gównikiem , co z Molkiem. Bo to chyba ten sam Gierczak?
Trener Ruchu
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Trener Ruchu
Ten sam. Do dziś pamiętom dzwięk łamanej nogi.chropaczow pisze: ↑16 kwie 2025, o 03:31Oby Gierczak, zrobił to z gównikiem , co z Molkiem. Bo to chyba ten sam Gierczak?
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
- Kontakt:
przeca tam herr kebap gemuse bedzie rzadzil
gierczak to slup zeby ktos byl na lawce
gierczak to slup zeby ktos byl na lawce
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo tak samo, a na 10 wtedy siedziołech.kibol-siem-ce pisze: ↑16 kwie 2025, o 04:42Ten sam. Do dziś pamiętom dzwięk łamanej nogi.chropaczow pisze: ↑16 kwie 2025, o 03:31Oby Gierczak, zrobił to z gównikiem , co z Molkiem. Bo to chyba ten sam Gierczak?
-
- Kontakt:
No czyli to prawda, więc miło że w szczewach też będzie chu****, co dalej nie zmienia naszego położenia jestem ciekaw co niby Szulczek wymyśli w Kołobrzegu przez te 9 meczów w lidze chyba w każdym był inny skład. Moim zdaniem on całkiem nie ma pomysłu jak poukładać i szatnie i grę. Pogubił się całkiem a byłem pierwszym który wołał go do zatrudnienia w Ruchu jak widać duża pomyłka.
Batory Fans
- blue
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mimo wszystko nie moze byc tak ze pilkarze graja przeciwko trenerowi
-
- Kontakt:
i to chyba ktoremus z kolei jesli o erze Misia to prawda
w dupach im sie poprzewracalo
w dupach im sie poprzewracalo
My name is prince and i'm funky
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja już się nastawiłem na pozostanie Szulczka, jeszcze myślałem, że może klub go zwolni w pon/wt, ale widać że twardo stawiają na niego.
Czy to dobrze czy źle, nikt z nas nie jest tego w stanie jednoznacznie ocenić. Zwolnienia Skrobacza, też chcieliśmy i się domagaliśmy, po czasie wyszło, że był to błąd. Być może wytrzymanie tego ciśnienia i poukładanie drużyny od nowa, po sezonie, da nam impuls na awans. Pamiętajcie, że większość zawodników Szulczek dostał w spadku po Niedźwiedziu. Ja wierzę, że jakoś jesteśmy w stanie do poukładać.
Czy to dobrze czy źle, nikt z nas nie jest tego w stanie jednoznacznie ocenić. Zwolnienia Skrobacza, też chcieliśmy i się domagaliśmy, po czasie wyszło, że był to błąd. Być może wytrzymanie tego ciśnienia i poukładanie drużyny od nowa, po sezonie, da nam impuls na awans. Pamiętajcie, że większość zawodników Szulczek dostał w spadku po Niedźwiedziu. Ja wierzę, że jakoś jesteśmy w stanie do poukładać.
- Rickenn10
- Kontakt:
A druga sprawa zestawiajac kadre misia i dawida wiemy jakie nazwiska byly za jednego i drugiego sa nadal

Mozliwe ze to te same twarze podburzaja

Dla mnie taki ktoś jest do wyjebania od razu. Obojetnie czy to Szczepan czy Sadlok czy ktoś inny.
Nikt ponad kogoś.
-
- Kontakt:
I jeszcze jedna sprawa, właściwie mamy teraz pewien komfort psychiczny i pewną przewagę. Każdy z nas jest już pogodzony, że nawet tych baraży nie będzie, spadku też nie. Mamy zatem ekstra 2 msc na przygotowania do kolejnego sezonu.
- Lutz
- Kontakt:
Jo niy wiym, może sie niy znom i rachować niy poradza, ale czysto matematycznie to my sie jeszcze niy utrzymali. Warta wygrywo 6 ostatnich szpili, my wszystkie 6 szmary i momy jedyn punkt mniyj od nich i furgomy tam kaj je na dziyń dzsiejszy sportowo nasz platz.
-
- Kontakt:
Warta gra z Kotwicą i ktoś tam punkty zgubi. To wystarczy do sukcesu jakim będzie utrzymanie.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Lutz
- Kontakt:
No to zaś nos zufall uratowoł
Ale tyż niy do końca. Warta wygrywo z Kotwicą, potym Kotwica wygrywo 5 ostatnich szpili po 5:0, my wszystkie do zadku to tyż wyfurgomy.

Ostatnio zmieniony 16 kwie 2025, o 13:44 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: