Ambitny komunikatLutz pisze: ↑15 kwie 2025, o 17:37No i mocie komunikat:
https://transfery.info/aktualnosci/wiad ... kYFX6olEjA

Ambitny komunikatLutz pisze: ↑15 kwie 2025, o 17:37No i mocie komunikat:
https://transfery.info/aktualnosci/wiad ... kYFX6olEjA
Sorry. ale to jakis ślepiec pisał albo kumpel Szulczka...
Mateusz Michałek
Źródło: Dziennik Zachodni
Ruch Chorzów pod wodzą Dawida Szulczka odnosi ostatnio wyniki zdecydowanie poniżej oczekiwań.
oni to sa zwyczajnie pierdolnieci.Harpo pisze: ↑15 kwie 2025, o 20:26Sorry. ale to jakis ślepiec pisał albo kumpel Szulczka...
Mateusz Michałek
Ruch Chorzów pod wodzą Dawida Szulczka odnosi ostatnio wyniki zdecydowanie poniżej oczekiwań.
Ruch Chorzów odnosi KOMPROMITUJĄCE wyniki podpierane FATALNĄ gra przypadkowych piłkarzy!
Trener zostaje. Aha.
A w Zabrzu sie nie certolą przynajmniej
U nas? Towarzystwo wzajemnej adoracji z Uśmiechniętym na czele.![]()
W Zabrzu kolejny raz pozazdrościli nam, że o nas jest głośno (tym razem im minus) i próbują to przebić zwolnieniem Urbana. Poczytajcie wywiad z Urbanem, jak doszło do zwolnienia i dlaczego. Wypisz wymaluj podobna sytuacja do naszej.Harpo pisze: ↑15 kwie 2025, o 20:26Sorry. ale to jakis ślepiec pisał albo kumpel Szulczka...
Mateusz Michałek
Ruch Chorzów odnosi KOMPROMITUJĄCE wyniki podpierane FATALNĄ gra przypadkowych piłkarzy!
Trener zostaje. Aha.
A w Zabrzu sie nie certolą przynajmniej
U nas? Towarzystwo wzajemnej adoracji z Uśmiechniętym na czele.![]()
To co każdy widzi. TRA-GE-DIA. Jak sięgam pamiecią nie było takiej fatalnej passy Ruchu i tak bezradnego trenera.
Oczywiście. Ja chcę i piszę to od kilku ładnych tygodni.
Chyba nam pozazdrościli ujni jaką mamy bo u siebie zrobili niepotrzebne zmiany ciężko to napisać ale dalszy znajomy szczewus napisał mi o tej sytuacji tak:
Przypominam że ten człowiek miesiąc temu pisał że Szulczek to dobry wybór. Celowo pomija udane mecze z Łęczną, Tychami, Rzeszowem, Zniczem i to, jak przebiegał mecz z Miedzią. Nawet się nie zająknie o 12 zwycięstwach w 15 meczach. Nie dość że mental jest jaki jest to takie wysrywy jeszcze tylko pogarszają atmosferę wokół drużyny, szkoda na to czasu.
"Wywieszenie białej flagi na pomeczowej konferencji prasowej po starciu ze SST w kontekście walki o baraże, mimo że drużyna w teorii ma wciąż 18 punktów do podniesienia z boiska - w domyśle rezygnacja z walki o minimum osiem milionów złotych do budżetu klubu, które mogłoby dać w kolejnej kampanii nawet ostatnie miejsce w tabeli PKO BP Ekstraklasy"myciochojec pisze: ↑15 kwie 2025, o 23:42Przypominam że ten człowiek miesiąc temu pisał że Szulczek to dobry wybór. Celowo pomija udane mecze z Łęczną, Tychami, Rzeszowem, Zniczem i to, jak przebiegał mecz z Miedzią. Nawet się nie zająknie o 12 zwycięstwach w 15 meczach. Nie dość że mental jest jaki jest to takie wysrywy jeszcze tylko pogarszają atmosferę wokół drużyny, szkoda na to czasu.
mrokol08 pisze: ↑15 kwie 2025, o 23:23Chyba nam pozazdrościli ujni jaką mamy bo u siebie zrobili niepotrzebne zmiany ciężko to napisać ale dalszy znajomy szczewus napisał mi o tej sytuacji tak:
Milikowi grubasowi nie pod drodze z Urbanem bo nie wystawia jego transferowych zawodników to se zrobił słupa Gierczaka i będzie sam z Podolskim skład ustalał. Milik ma pewnie procent od swoich transferów to jak kupi chce ogrywać i sprzedawać. Urban sobie nie pozwoli dyktować składu to trzeba się go było pozbyć.
Ile w tym prawdy nie wiem pewnie chcą pomieszać w posłodzonej herbacie jeszcze bardziej plus że pewnie sie to skończy walką o utrzymanie w przyszłym sezonie z reszta uj z nimi, my mamy 10 razy gorzej póki co i o wiele gorsze problemy wiec j*bać szczewa...
Zimą przyszli zawodnicy, którzy też prezentują jakiś poziom i chcieliby więcej grać, ale decyduje trener. Moja rola nie polega na tym, by wpychać zawodników do składu. Mogę co najwyżej zasugerować, że może ten czy tamten, ale na koniec trener o wszystkim decyduje i w stu procentach odpowiada za wyniki – podsumował dyrektor sportowy Górnika.
Użytkownicy przeglądający to forum: disu, Google Adsense [Bot], heli, Radvan138, staryalejary i 43 gości