POTRZEBNE PRZESCIERADLA
POTRZEBNE PRZESCIERADLA
Panowie bardzo pilna sprawa potrzebne sa przescieradla biale bez zadnych wzorow na transparent najlepiej jakby zebrane byly one do soboty kto ma prosze o wpisywanie sie
sprawa jest naprawde wazna
pozdrawiam
sprawa jest naprawde wazna
pozdrawiam
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Na pewno mam jedno, a moze i dwa o wym. 2mx1,5m. Gdzie, kiedy i komu je dostarczyc. Prosze o info na Forum lub pod [email protected]
Pozdrowienia
stan01
Pozdrowienia

-
- Kontakt:
Jestem jutro do dyspozycji rano, kolo stadionu, kasa nr, lub przed wejsciem glownym!!. OK?Viro pisze:wiec z przescieradlami tak Rommel da kumplowi na giszu, fuhr daje mi tez jedno natomiast Acid i Stan moze sie kajs umowimy moze kolo stadionu lub pod hala Ruchu jak wam pasuje pozdRo
Pozdrowienia: stan01
Poza tym jak Cie rozpoznac, po prostu nie znam Twojej Osobowości!!!??.stan01 pisze:Jestem jutro do dyspozycji rano, kolo stadionu, kasa nr, lub przed wejsciem glownym!!. OK?Viro pisze:wiec z przescieradlami tak Rommel da kumplowi na giszu, fuhr daje mi tez jedno natomiast Acid i Stan moze sie kajs umowimy moze kolo stadionu lub pod hala Ruchu jak wam pasuje pozdRo
Pozdrowienia: stan01
stan01
-
- Kontakt: