Umarl kibic
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Umarl kibic
Zmarl kibic Slaska Wroclaw. Miol 17 lot
( FC KATTOWITZ

od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
Kattowitz Boerschachte
Już definitywnie straciłem szacunek dla widzewiaków (specjalnie pisze małą literą).
Chyba nic nie tłumaczy tego w jaki sposób do tego doszło i czemu. Chłopaka miał 17 lat, zginął zabity w bestjalskiej walce, podobno bił bity gdy leżał.
Kondolencje dla rodziny. Obawiam się że teraz sie może zacząc prawdziwa wojna.
Chyba nic nie tłumaczy tego w jaki sposób do tego doszło i czemu. Chłopaka miał 17 lat, zginął zabity w bestjalskiej walce, podobno bił bity gdy leżał.
Kondolencje dla rodziny. Obawiam się że teraz sie może zacząc prawdziwa wojna.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
śmierć kibica !!!
czy ktoś może podać jakieś szczegóły ?
nigdzie nie nie znalazłem na ten temat informacji.
KONDOLENCJE DLA RODZINY.
nigdzie nie nie znalazłem na ten temat informacji.
KONDOLENCJE DLA RODZINY.
Niesłyszałeś, bo obie strony próbowały to ukryć i przez pewien czas było cicho, a potem tylko plotki.
Troche informacji pojawiło się na :
http://kibice.zawiszafans.com/read.php? ... 636&t=5636
Troche informacji pojawiło się na :
http://kibice.zawiszafans.com/read.php? ... 636&t=5636
kondolencje
kondolencje skladamy wszyscy rodzinie zamordowanego.przykre to jest i niewiem jak wytepic tylu debili chodzacych na mecze nie aby tak naprawde byc z druzyna i im pomagac w kibicowaniu tylko aby wyzucic swa nienawisc na drugiej osobie mieniacej sie kibicem druzyny gosci.tym bardziej mi przykro bo kibice mojej druzyny tez w przeszlosci nie byli bez winy.szacunek i wielki zal dla dla ludzi pokrzywdzonych.
Re: kondolencje
Czemu nie napiszesz tego na forum GORNIKA a za wszelka cene chcesz dogodzic kibicom ruchu?????????kibol lacky ksg pisze:kondolencje skladamy wszyscy rodzinie zamordowanego.przykre to jest i niewiem jak wytepic tylu debili chodzacych na mecze nie aby tak naprawde byc z druzyna i im pomagac w kibicowaniu tylko aby wyzucic swa nienawisc na drugiej osobie mieniacej sie kibicem druzyny gosci.tym bardziej mi przykro bo kibice mojej druzyny tez w przeszlosci nie byli bez winy.szacunek i wielki zal dla dla ludzi pokrzywdzonych.
-
- Kontakt:
I stalo sie
i spirala nie nawisci bedzie sie nakrecac dzis oni im jutro naodwrot to wszystko jest juz bezsensu, cala chuliganka w Polsce jest bez honoru kazdy walczy ze sprzetem i to jest nastepny efekt takiej walki.Teraz sie walczy zeby juz zabic a nie obic
SZKODA NASTEPNEGO MLODEGO ZYCIA.WYSTARCZYLO POMYSLEC A DO TEJ TRAGEDI BY NIE DOSZLO.ALE TO CHYBA ZA WIELE

SZKODA NASTEPNEGO MLODEGO ZYCIA.WYSTARCZYLO POMYSLEC A DO TEJ TRAGEDI BY NIE DOSZLO.ALE TO CHYBA ZA WIELE
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: