SPRAWDZAJĄ SIE MOJE SŁOWA (NIESTETY)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gość

SPRAWDZAJĄ SIE MOJE SŁOWA (NIESTETY)

#1 Post autor: Gość » 21 maja 2003, o 16:50

WITAM.NAPISAŁEM JAKES 2 MIESIĄCE TEMU,ŻE MANDRYSZ SPUSCIŁ RADOMSKO DO 2 LIGI I ŻE TO SAMO MOŻE SIE STAĆ Z RUCHEM :cry: . JAKA JEST POZYCJA RUCH W TABELI KAZDY WIE A WIEC MANDRYSZ AUT !!!!! ZGADZACIE SIE ZE MNĄ ?????

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: Mikoruch » 21 maja 2003, o 19:02

matrix, na tym forum spełniają sie wszystkie przypuszczenia tylko nie mandrysza, rogali i piłkarzy.

Paczek

#3 Post autor: Paczek » 21 maja 2003, o 19:51

I tak wrocimy po sezonie absencji do 1 ligi

Awatar użytkownika
NIEBIESKI_
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4 Post autor: NIEBIESKI_ » 21 maja 2003, o 23:08

No niewiem czy jak spadniemy do 2 ligi niepozostniemy tam mam nadzieje że do tego niedojdzie !!!! mam też nadzieje że powtórzy się historia gdy po szybkim awansie z 2 ligi zdobyliśmy majstra a następnym razem Pp

Morrison

#5 Post autor: Morrison » 21 maja 2003, o 23:10

Jestem kibicem gornika i chce wam powiedziec ze zycze wam abyscie sie utrzymali!To co Gornik zagral dzis z Wisla Plock to jawne sk***ysynstwo i wkurza mnie to.Ja chce ruch u w 1 lidze i mam nadzieje ze zamiast was spadna wiesniaki ze szczakowej albo plocka,Powodzenia

volek
Kontakt:

#6 Post autor: volek » 21 maja 2003, o 23:27

Narazie nie ma co gdybać,jeszcze nie spadlismy choc jest tragicznie.Jakbyśmy tak spadli to boje sie,że możemy prędko nie wrocić,ale obym się mylił.Zobaczcie co się dzieje z niedawnymi ligowcami(Radzionków,Stomil).Ale cień szansy jeszcze jest.GRAMY DO KOŃCA NIEBIESCY GRAMY DO KOŃCA!!!

Paczek

#7 Post autor: Paczek » 22 maja 2003, o 08:54

Nie spadniemy!!!!!!!!!!!!!!.Zobaczcie se Widzew na koniec rundy byl faworytem do spadku i pokazal ze mozna sie utrzymac.Tera my wierzymy w nasz ruch ze ak samo sie utrzyma.Na mecz z pogonia (jesli bedemy juz spadac) to bieremy biale chustki i zegnamy caly zarzad!!!!

Mik20
Kontakt:

#8 Post autor: Mik20 » 22 maja 2003, o 09:06

Morrison pisze:Jestem kibicem gornika i chce wam powiedziec ze zycze wam abyscie sie utrzymali!To co Gornik zagral dzis z Wisla Plock to jawne sk***ysynstwo i wkurza mnie to.Ja chce ruch u w 1 lidze i mam nadzieje ze zamiast was spadna wiesniaki ze szczakowej albo plocka,Powodzenia
wielka przyjazn zabek z plockiem widac ze sie rozwija :lol: :lol:

ps.a wtwoje checi ze wolisz nas w 1 lidze a nie plock to szczeze watpie :!: :!: :evil: :evil: :evil:

Gość

#9 Post autor: Gość » 22 maja 2003, o 09:48

Morrison pisze:Jestem kibicem gornika i chce wam powiedziec ze zycze wam abyscie sie utrzymali!To co Gornik zagral dzis z Wisla Plock to jawne sk***ysynstwo i wkurza mnie to.Ja chce ruch u w 1 lidze i mam nadzieje ze zamiast was spadna wiesniaki ze szczakowej albo plocka,Powodzenia
Morrison - z ciebie taki kibic Górnika jak ze fanatyk Niebieskich :) A jak uważasz że kolesie z Płocka są wieśniakami to spróbuj im to powiedzieć w twarz-wczoraj była okazja,ale chyba z niej nieskorzystałeś mądralo:)

GÓRNIK PONAD WSZYSTKO

WOJTEKK

#10 Post autor: WOJTEKK » 22 maja 2003, o 11:36

jeszcze zesmy nie spadli :!: :!: :!: NIE STRASZNY NAM PORAZKI SMAK NIE STRASZNA FORMA ZŁA BO MY WIERZYMY W HKS KOCHANY KLUBIE NASZ :!: :!:

Ruda Śląska

#11 Post autor: Ruda Śląska » 22 maja 2003, o 11:53

Jeśli spadniemy to napewno szybko spowrotem nie uda nam sie awansować.... Niestety w 2 lidze też potrzebna jest jakas konktretna kasa .... Obyśmy tylko nie podzielili losów radzinkowa stomilu śląska.... i wielu innych klubów. Wszystko moze zalezyc od meczu szczakowa-górnik . Myśmy im kedyś lige uratowali a spuścilismy radzionków.... Tylko ja nie chce być w 1 lidze dzięki żabolom..... PozdRawiam.

Paczek

#12 Post autor: Paczek » 22 maja 2003, o 12:05

Do ruda slaska lepiej byc w 1 lidze dzieki Gornikowi niz gnic w drugiej lidze.Ale ja wierze ze sie utrzymamy;)

marcin19 48

#13 Post autor: marcin19 48 » 22 maja 2003, o 14:36

To macie do wyboru.....albo grać w 1 lidze dzięki nam albo spadówa :lol: :lol: :wink: A tak na serio to ja wiem że sie utrzymacie...wyście spuścili dla nas wieśniackiego Rucha R. i tak samo Górnicy wychodząc na mecz z wieśniackimi Szczawiami będą chcieli sie zrewanżować i spuścic tą wioche...jestem tego w 100% pewny bo historia lubi sie powtarzać....

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#14 Post autor: radzion » 22 maja 2003, o 15:06

nawet jesli tak by mialo byc ze gornik bedzie chcial wygrac z garbusami to i tak nam to jeszcze nic nie daje bo garbusy zapewne wygraja z pogonia a my zeby byc wyzej bedziemy musieli wygrac i z pogonia i zdobyc przynajmniej 1 punkt z groclinem lub legia(zakladajac ze szczawy przegraja z legia)

WOJTEKK

#15 Post autor: WOJTEKK » 22 maja 2003, o 17:08

radzion,jezeli ma na Górnik pomóc to na jakis czas zawies swoje logo :wink: mysle ze jednak w tym momencie powinnismy mimo wszystko sobie pomóc bo po hu* bełchatów albo jakies inne kluby w lidze kiedy ze Slaska jest najwiecej i tak powinno byc.Tylko czy Pzpn-wskie hu** tez tak ,mysla ??????

ODPOWIEDZ