SPRAWDZAJĄ SIE MOJE SŁOWA (NIESTETY)
SPRAWDZAJĄ SIE MOJE SŁOWA (NIESTETY)
WITAM.NAPISAŁEM JAKES 2 MIESIĄCE TEMU,ŻE MANDRYSZ SPUSCIŁ RADOMSKO DO 2 LIGI I ŻE TO SAMO MOŻE SIE STAĆ Z RUCHEM
. JAKA JEST POZYCJA RUCH W TABELI KAZDY WIE A WIEC MANDRYSZ AUT !!!!! ZGADZACIE SIE ZE MNĄ ?????

- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wielka przyjazn zabek z plockiem widac ze sie rozwija :lol: :lol:Morrison pisze:Jestem kibicem gornika i chce wam powiedziec ze zycze wam abyscie sie utrzymali!To co Gornik zagral dzis z Wisla Plock to jawne sk***ysynstwo i wkurza mnie to.Ja chce ruch u w 1 lidze i mam nadzieje ze zamiast was spadna wiesniaki ze szczakowej albo plocka,Powodzenia
ps.a wtwoje checi ze wolisz nas w 1 lidze a nie plock to szczeze watpie

Morrison - z ciebie taki kibic Górnika jak ze fanatyk NiebieskichMorrison pisze:Jestem kibicem gornika i chce wam powiedziec ze zycze wam abyscie sie utrzymali!To co Gornik zagral dzis z Wisla Plock to jawne sk***ysynstwo i wkurza mnie to.Ja chce ruch u w 1 lidze i mam nadzieje ze zamiast was spadna wiesniaki ze szczakowej albo plocka,Powodzenia

GÓRNIK PONAD WSZYSTKO
Jeśli spadniemy to napewno szybko spowrotem nie uda nam sie awansować.... Niestety w 2 lidze też potrzebna jest jakas konktretna kasa .... Obyśmy tylko nie podzielili losów radzinkowa stomilu śląska.... i wielu innych klubów. Wszystko moze zalezyc od meczu szczakowa-górnik . Myśmy im kedyś lige uratowali a spuścilismy radzionków.... Tylko ja nie chce być w 1 lidze dzięki żabolom..... PozdRawiam.
To macie do wyboru.....albo grać w 1 lidze dzięki nam albo spadówa :lol: :lol:
A tak na serio to ja wiem że sie utrzymacie...wyście spuścili dla nas wieśniackiego Rucha R. i tak samo Górnicy wychodząc na mecz z wieśniackimi Szczawiami będą chcieli sie zrewanżować i spuścic tą wioche...jestem tego w 100% pewny bo historia lubi sie powtarzać....

- radzion
- Kontakt: