10.05.06 Godz 19:00 Ruch CHORZÓW-Jagiellonia Białystok
-
- Kontakt:
10.05.06 Godz 19:00 Ruch CHORZÓW-Jagiellonia Białystok
jak w temacie temat czysto pilkarski !
TYLKO ZWYCIĘSTWO !
TYLKO ZWYCIĘSTWO !
NRŚL GANG
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ciekawo rzecz.
Jesli Jadze utną trzi punkty za debilny transparynt (i niy chodzi mi tu o treść ino o som pomysł prowokowania pismaków i PZPNu w taki sytuacji w jaki Jaga jest).
To wygrywajonc z Jagom przi zwyciynstwie Widzewa z żabskimi, ba nawet przi rymisie Widzewa z Zabskimi - leci Jaga, a Widzew gro w barażach. W kombinacji - my rymis z Jagą, Widzew wygrano, tyż Widzew sie ratuje
Jesli Jadze utną trzi punkty za debilny transparynt (i niy chodzi mi tu o treść ino o som pomysł prowokowania pismaków i PZPNu w taki sytuacji w jaki Jaga jest).
To wygrywajonc z Jagom przi zwyciynstwie Widzewa z żabskimi, ba nawet przi rymisie Widzewa z Zabskimi - leci Jaga, a Widzew gro w barażach. W kombinacji - my rymis z Jagą, Widzew wygrano, tyż Widzew sie ratuje
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
obrzydliwe pomyslyhydroxy pisze:Ciekawo rzecz.

wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- zwyklytyp1920
- Kontakt:
Grajki Niech Zagrajom o Zwycięsto Wkońcu Ostatni Mecz Sezonu W Dodatku Jeszcze u Siebie . Jak Wygramy To Utrzymamy To 10 Miejsce W Lidze A Odrazu Możemy Pomóc Przy Wygranej Naszym Przyjacielom z WIDZEWA ( o ile wezma Jadze te 3 pkt o których wspomina kolega nademną )
Więc Wszyscy Na Szpil !! Musi Nas Być Dużo

Więc Wszyscy Na Szpil !! Musi Nas Być Dużo
Niebiescy Hey !! Niebiescy Ole Ole ...
-
- Kontakt:
a czy to moje pomysły ? dziecko wiy, że w mediach panuje histeria na tle doszukiwania sie we wszyskim rasizmu, ksenofobii i homofobii... bo w takich pierdolniyntych czasach żyjymy i takich jebniyntych, gonioncych za synsacją pismaków momy... dziecko o tym wiy... widać w Białystoku niy wiedzom...jajo pisze:obrzydliwe pomysly

"sezon sie już zaczoł ?"
- Ama
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
Jak wyjdzie powazny sklad to Jaga dostanie powazny wpierdooool
A tak serio to chetnie zobaczylbym powazny sklad plus Sobiech Goncerz na szpicy
Mam nadzieje , ze Duszan cos pokombinuje ze skladem
Satysfakcjonowalaby mnie taka wyjsciowka
Pilarz - Jakubowski Grodzicki Baran Brzyski - Nykiel Pulkowski Nowacki Balaz - Sobiech Goncerz
Na zmiane Feruga , Siedlarz , Mikolajek
A tak serio to chetnie zobaczylbym powazny sklad plus Sobiech Goncerz na szpicy
Mam nadzieje , ze Duszan cos pokombinuje ze skladem
Satysfakcjonowalaby mnie taka wyjsciowka
Pilarz - Jakubowski Grodzicki Baran Brzyski - Nykiel Pulkowski Nowacki Balaz - Sobiech Goncerz
Na zmiane Feruga , Siedlarz , Mikolajek
- rufus_pol
- Kontakt:
ta cała gadanina w studiu c+ była katastrofalna, smokowski chyba rzucił hasło i wszyscy podchwycilihydroxy pisze:a czy to moje pomysły ? dziecko wiy, że w mediach panuje histeria na tle doszukiwania sie we wszyskim rasizmu, ksenofobii i homofobii... bo w takich pierdolniyntych czasach żyjymy i takich jebniyntych, gonioncych za synsacją pismaków momy... dziecko o tym wiy... widać w Białystoku niy wiedzom...jajo pisze:obrzydliwe pomysly

a co do samego transparentu Jagi to nic w nim obrazliwego nie ma, chyba ze prawda moze byc obrazliwa, jest tak jak napisali roger nigdy nie bedzie polakiem, ja bym dodał jeszcze: roger wypie...

- ch-R
Zgadza sie za napisanie prawdy dostana kare ale chyba tu chodzilo o ten krzyza co do samego transparentu Jagi to nic w nim obrazliwego nie ma, chyba ze prawda moze byc obrazliwa, jest tak jak napisali roger nigdy nie bedzie polakiem, ja bym dodał jeszcze: roger wypie...

Co do meczu kazdy inny wynik niz wygrana bedzie smierdziala przekretem no chyba ze beda targac a nic z tego nie bedzie wynikac a nasz kat Sobocinski nos skarci

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
- L.G
- Kontakt:
Jak dostaną kara, to niy za treść (z kerom sie osobiście zgadzom, ale niy z powodu, że niy lubia Rogera ino niy lubia frymarczynia obywatelstwami) ino za ciynzkę frajerstwo.chorzowskaR pisze: Zgadza sie za napisanie prawdy dostana kare
Tak ja to napisoł Hydroxy, bajtel wiy, że "rasizm" to ulubiony tymat naszych miernych dziennikarzyn, kerzy wietrzą rasizm we wszyskim wspiyrani przez banda oszołomów-ignorantów z lewacki bandy - "nigdy wiyncy".
Chcieli zabłysnąć to zabłyśli (kibice Jagielloni), cała Polska o tym godo,chcieli byc popularni, to są. Czasym "popularność" kosztuje. Śmierć (nieodpowiedzialnym) frajerom
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
- Amela
- Kontakt:
niech drużyna zagro dobry mecz dla swoich kibicówkoller pisze:czeba dodać że poza tym że gromy do siebie to gromy tyż dla Polonii Bytom ... tak sie tabela ułożyła

trzeba do czasu tego euro 2008 miec fajny temat przy piwie

a że nasza wygrano pomoże Polonii??
Cóż,skoro na początku sezonu pomogliśmy Polonii żeby mogli grać w OE to trzeba to doprowadzic do końca
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
RUCH 3 : 0 JAGIELLONIA
K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.
I to jest sens mojego życia.
-
- Kontakt:
Ja tylko przypomnę mecz z Białegostoku na koniec sezonu 2003/2004, który decydował o tym czy zagramy w barażach, czy utrzymamy się w 2 lidze bez nich. Mecz o wszystko graliśmy właśnie z Jagą, ktora grała o to samo. Przegraliśmy, a nasza drużyna była strasznie poobijana, sędzia sprzyjał gospodarzom. Jest za co wziąć rewanż.
PS. W barażach raczej zagra ŁKS, więc Jadze się uda utrzymać nawet jeśli z nami przegrają.
PS. W barażach raczej zagra ŁKS, więc Jadze się uda utrzymać nawet jeśli z nami przegrają.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).