Narzekacie ciagle na pilkarzy,mi to rowniez sie zdarza,ale mam takie pytanie:dlaczego do 88 minuty meczu ze szczakowianka ich tak chwaliliscie ze niby graja bardzo doby mecz a po stracie bramki juz krzyczycie ze sa lamagami,frajerami itd.??gdyby nie stracili tej bramki to by wszystko bylo ok?czemu pilkarza kktory dajmy na to zszedl wczesniej wychwalacie, bijecie brawo,a po meczu za to ze zespol zremisowal rzucacie miesem??
czy nie uwazacie ze to tak nie powinno wygladac?
kolejna sprawa:dzialacze- jakis czas temu nasz prezes powiedzial mi osobiscie takie cos:gdyby to wy kierowaliscie tym klubem to by bardzo szybko upadl!!paie prezesie a pod pana kierownictwem niby co sie dzieje???do tego teraz afera z gorskim!!!jak mozna tak trktowac wogole czlowieka!!
rozmawialem dzis z bylym pilkarzem ruchu!powiedzial mi ze niby wszyscy narzekaja na pilkarzy ze ci sie tylko kloca o kase a nie graja!ale powiedzal tez ze rzeczywiscie wiekszosci pilkarzy jest ciezko wyzyc!!dajmy na to ze pilkarz dostanie te 5 tys zlotych!jakisczas pozyje za nie,ale pozniej wyplaty sie koncza,sa coraz wieksze zaleglosci,tak ze czasami az na chleb brakowalo,robi sie dlugi,az wreszcie po jakims czasie klub szanownie wyplaca malutka czesc kasy tylko zeby pilkarzom zamknac usta!tak ze ja w pewnym sensie nie dziwie sie pilkarzom ze wlacza o swoje!!!to sa normalni ludzi,ktorzy tak samo zeby jakos przezc musza kupic sobie cos do zjedzenia!!ci co maja jeszcze w miare wysokie kontrakty to pol biedy,ale co ma zrobic taki pilkarz ktory zarabia np 2 tys na miesiac a ktry wyplate dostanie raz na pol roku??
tak wiec wstyd powinno byc panu,panie prezesie za sprawe gorskiego!!wstyd!
kolejna rzecz:
mandrysz-----------jedno slowo::::rausssssssssssss!!!!
nastepna sprawa:
kibice:
i tu sie dopiero zaczynaja problemy!!!
ciagle ktos narzeka,ze na mecze chodzi malo ludzi,ze jest ch***wy doping,ze slabo graja,slaba oprawa,ze nikt nic nie robic!!!
ale drogi kibicu:zanim kolejnym razem bedziesz cos krytykowal zastanow sie czy ty jestes lepszy,nie mam zamiaru t nikogo oceniac osobiscie bo to nie ma sensu!kazdy z nas wie najlepiej czy stara sie przynajmniej robic cos zeby bylo lepiej!!!
po meczu ze szczakowapolowa zaczyna plakac ze kazano im usiasc na krzeselkach!!normalnie wstyd by wam bylo!jakii czas temu wszyscy narzekali na to ze ceny na stolki sa podwyzszone!teraz niedosc ze gro z was wlazla za friko,mogliscie usiasc na stolkach to jeszcze narzekacie i placzecie ze wam zamkneli 10!!ale to jeszcze nic,od razu tez dodajecie ze musieliscie prowadzic doping na 5 bo mlyn go chujowo prowadzil!!jak tak bardzo chcecie prowadzic doping to idzciedo mlyna i tam go prowadzcie,a nie ze pozniej narzekacie na wszystko dokola,za dlugo bedziecie narzekac ze np.plotki sa za niskei abo fany za ladne!!!
nastepno rzecz:padocie ze oprawy na szpilach sa ch***we!!!kurna wy byscie chcieli zeby na kozdym szpilu bolaoprawa choby na derbach z gieksa,?ok, moze byc ale czy wy wiecie ze to wszystko kosztuje???kto kupi race,kto kupi swiece dymne,kto kupi stroboskopy czy wulkany????
jest podane konto,czemu tak malo osob wplacilo jakas kase,czemu to sa ciagle te same osoby?na widzewie teraz podwyzszono bilety na mecz zlegia o 2 zlote tylko dlatego zeby bylowecej kasy na oprawe!!u nas jakby ktos tak zrobil to od azu polowa zaczela by plakac bo im kaza 2 zlote wiecej zaplacic!!!sadze tak bo juz troche komentarzy slyszalem w sobote na szpilu ze niby zawarto 10 i kaza abo do mlynu isc abo na stolki!ze niby zas ci*** z mlynu cos wymyslili!toz kur... najpierw narzekacie ze jestesmy slabi w dopingu itd a ak ktos cos prrobuje zrobic towielce to sa same ciul//...???
tu akurat nie chodzi mi tylko o forumowiczow ale ogolnie o wiekszosc kibicow ktora byla na szczakowej!!!
tak wiec mam do was prosbe,zanim kolejny raz bedzie sie wam chcialo krytykowac mlyn itd, zastanowcie sie czy jestescie lepsi???jak tak to ja wtedy naprawde nie rozumiem czemu tak slabo jest???
tak wiec sumujac:
mandrysz raus!!!!!!!!!!rogala wstyd!!!!!!!!!!grajki grac!!!!!!!!!kibice zastanowic sie i skonczyc narzekac-bo moglobyc gorzej(np sytuacjaw pogoni)
aha jesli tos czuje sie obarzony to trudno sie mowi!!!to jest moja opinia,a forum jest po to zeby ja wyrazac!!!a ze akurat to zdanie jest takie a nie inne to jest zasluga wlasnie niektorych z was samych!!
pozdro!