Co z naglonieniem ??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
gluchy (?)

Co z naglonieniem ??

#1 Post autor: gluchy (?) » 14 maja 2003, o 14:52

naglosnienie na Ruchu jest do dupy!!! Od parunastu tygodni nie dzialaja glosniki na sektorze 4 i 5 . Pomimo interwencji (telefony) nie naprawiono usterki!! Organizator ma nas GDZIES !!!!! I jeszcze niektorzy sie pytaja, czemu ludzie tak je*** zarzad.....

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: gerhat » 14 maja 2003, o 16:02

:lol: na trybunie słuchać dobrze, weź na nastepny szpil lornetkę, to Ci na migi będę tłumaczył co mówią, najczęściej składy, kto strzelił gola i dostał kartkę, kto wszedł na zmianę itp. Ale to wszystko widać, jak znasz się na lidze to rozpoznasz czy schodzi Kubisz, czy gola szczelił Gora itp.
Tylko hymnu Ruchu Ci na migi nie przekazę, ale spróbuję zatańczyć w rytm muzyki
Zadowolony?

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: Mikoruch » 14 maja 2003, o 20:10

Hymn Ruchu. Mnie się bardzo ta piosenka (jej wykonanie) nie podoba.
Jak słyszę ten wiejski zespół muzyczny to czuję się jak na festynie z okazji 17-lecia LZS Łąka. Może by to zmienić. Np Edyta Górniak ? :wink:

Gość

#4 Post autor: Gość » 14 maja 2003, o 21:08

GERHAT ty mnie tym tekstem rozdupiles :lol: :lol: :lol:
A co do hymnu to ja osobiscie wole :"DO BOJU NIEBIESCY..."
to jest piesn a nie jakies tam " Gornicy ,hutnicy..."

Dzyn

#5 Post autor: Dzyn » 14 maja 2003, o 22:54

E tam nie znocie sie, fajny tyn hymn :lol: powaznie to tyz sie czuja choby na jakijs wsi 8) juz lepszy byl w poprzedniej wersji :?

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6 Post autor: gerhat » 15 maja 2003, o 08:27

hymn jest troche discopolowy, ale bardziej mi się kojarzy z Ruchem bo przez lata był grany,
wolałbym oczywiście żeby hymn zagrali Rolling Stones, ale jak patrzę na stadion, zegar i archaicznego prezesa to i hymn przejdzie

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7 Post autor: jalboss » 15 maja 2003, o 08:45

jaki prezes i druzyna taki stadion i nagłośnienie.
Może by ogłosic konkurs debilotele - Co jeszcze nie zostało zdupione na Ruchu? Odpowiedzi:
a) wszystko jest ok
b) trawa
c) beton
d) nie ma takiej rzeczy
prosimy dzwonić na numer 0-700 - i cos tam jeszcze.

Jedynie kibice Ruchu sa najlepsi.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

gluchy

#8 Post autor: gluchy » 15 maja 2003, o 10:45

gerhat: dzieki za odpowiedz, widac, ze:
- znasz WSZYSTKICH zawodnikow naszej ligi,
- masz liczydlo we lbie (liczba widzow),
- nie zgubiles nigdy dokumentow na stadionie,
- znasz wyniki z innych boisk (czyzby walkman na uszach?),
- siedzisz na glownej (nie stac mnie)
- itd.

Widac, ze jestem marnym kibicem, skoro np nie znam wszystkich,tak na oko, 200 zawodnikow naszej ligi - ty to masz pamiec !
Jasne, po co naglosnienie, jestem chyba nienormalny, ze o to pytam... :shock:
Ciekawe, kiedy w koncu z sensem odpowiesz na pytania/posty innych, WIELKI KIBICU I ZNAWCO FUTBOLU :?

TomasH P.

#9 Post autor: TomasH P. » 15 maja 2003, o 11:23

Eeee, gluchy, przesadzasz.... i uwazaj co piszesz, bo zostaniesz wyslany do hipermarketow na weekend :lol:

Ale fakt, cos kiepskawo z dzwiekiem. A hymn jest ok, tylko powinien go spiewac Wisniewski :wink:

marcyk
Kontakt:

#10 Post autor: marcyk » 15 maja 2003, o 11:36

Niebieska rodzino gerhatowi chyba lodbilo. Ratujmy czlowieka bo rozum z niego ucieka. "ku*** a taki byl z niego herbatnik"

stan01

#11 Post autor: stan01 » 15 maja 2003, o 12:55

Podpisuje sie pod postami gluchego, marcyka i TomasH-a P. Nic dodac, nic ujac. Sam rowniez chcialem cos dodac w sprawie naglosnienia na Ruchu, ale cale szczescie, ze nie zdazylem, bo tak to bym ja oberwal, a nie gluchy.
No ale wyrasta nam Gwiazda Forum w osobie Pana Gerhata!
Pozdrowienia oraz wyrazy szacunku dla, jak okreslil gluchy, Najwiekszego Znawcy Futbolu:
:D stan01

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#12 Post autor: gerhat » 15 maja 2003, o 13:15

gluchy, swietny tekst, widać że też masz poczucie humoru :lol:
w zasadzie w wiekszości tych punktów masz rację, za wyjatkiem tego, że kiedys zgubiłem portfel, niestety mój imiennik spiker nie był tym wogóle zainteresowany wiec nagłośnienie sie na nic zdało, ale trafiłem na uczciwego kibica, który dodzwonił się do mnie wieczorem i zwróćił mi portfel z dokumentami i kartami. dałem mu na flaszkę i sprawę załatwiliśmy. Widać mamy jeszcze uczciwych kibiców.

tak na serio, temat wydał mi się zbyteczny skoro sam we wstępie zaznaczyłeś że zgłaszałeś to telefonicznie i Cię olali. Wniosek jest prosty, ci co za to odpowiadają maja to czy słychać, czy nie głęboko w d...
i pisanie tego na forum napewno nie zmieni, ale skoro napisałeś do nas a nie np. do rzecznika więc chciałem Ci pomóc najlepiej jak umię.

ps
widzę że "naznaczeni" w innych tematach się nie poddają, :lol: super, te teksty napewno są lepsze od steków mięsnych rzucanych nie wiadomo po co

ps2
stan01 - apropos, hipermarket został wczoraj rozwalony przez Juve :!:
za***iscie się bawiłem, Hiero jest słabszy od Wleciała w ub. sezonie

ODPOWIEDZ