Ruch - Odra
-
- Kontakt:
Ruch - Odra
Witam. W tym temacie wszystko na temat tego meczu. 100% piłka nożna nie kibicowsko.
Wydaje mi się że Ruch podniesie się po porażkach i wygromy tyn szpil życza im z całego serca. W tym meczu trzeba walczyć o 3 pkt. niy o żodny rymis.
Wydaje mi się że Ruch podniesie się po porażkach i wygromy tyn szpil życza im z całego serca. W tym meczu trzeba walczyć o 3 pkt. niy o żodny rymis.
- MiKa19R20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- swce
- Kontakt:
Tu nie ma za bardzo co do godania... pogodac to pilkarze sie musza z trenerem o tym ze graja bardzo wazny mecz dla ukladu tabeli... My mogymy ino przyjsc i im pomoc dopnigiem. TYLKO 3 pkt Niebiescy!!!
http://www.tactics.pl/readarticle.php?article_id=20 tak powinnismy zagrac jak pisze tam na samym dole
http://www.tactics.pl/readarticle.php?article_id=20 tak powinnismy zagrac jak pisze tam na samym dole

Ostatnio zmieniony 6 kwie 2008, o 14:44 przez swce, łącznie zmieniany 1 raz.
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
- m-p
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
Co z tym Straka rzeczywiscie jest chory ?
Odra o ile sie nie myle zagra bez Malinowskiego , Kurantego , Seweryna
Czyli jak na taki zespol bedzie bardzo oslabiona
Bardzo ciezki mecz ale mecz o wszystko mozna powiedziec
Jezeli go wygramy to tak patrzylem na kalendarz zespolow pod nami mamy utrzymanie na 90 %
Mam nadzieje ze zapelnimy stadion
Odra o ile sie nie myle zagra bez Malinowskiego , Kurantego , Seweryna
Czyli jak na taki zespol bedzie bardzo oslabiona
Bardzo ciezki mecz ale mecz o wszystko mozna powiedziec
Jezeli go wygramy to tak patrzylem na kalendarz zespolow pod nami mamy utrzymanie na 90 %
Mam nadzieje ze zapelnimy stadion
- D_T_G
- Kontakt:
Coś czuję, że taktyka nie będzie zbyt ofensywnaGrzybek pisze:Płyta boiska wprawdzie nie jest idealna, ale mamy nadzieję, że efektowna gra zejdzie na dalszy plan, a najważniejsze będą nasze zwycięstwa, które dadzą radość naszym kibicom.

Jeżech stela a fandzym Ruchowi.Víte, že samička koníčka mořského klade vajíčka do váčku samce?
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
D_T_G pisze:Coś czuję, że taktyka nie będzie zbyt ofensywnaGrzybek pisze:Płyta boiska wprawdzie nie jest idealna, ale mamy nadzieję, że efektowna gra zejdzie na dalszy plan, a najważniejsze będą nasze zwycięstwa, które dadzą radość naszym kibicom.
tylko ze my nie umiemy inaczej grac jak ofensywnie- nawet wisła niepotrafila wygrac na koronie a nam sie udalo tylko musimy grac juz na polownie rywala wtedy ta cała gra sie kleji -jesli nie zagramy ostro i na wysokim presingu to juz po szpilu!a pozatym chyba wszyscy piłkarze lubia grac do przodu a nie kombinowac...
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
- kRycha
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- gnz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: