Wypowiedzi po szpilu z Jaworznem

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
ali

Wypowiedzi po szpilu z Jaworznem

#1 Post autor: ali » 10 maja 2003, o 23:12

Po meczu powiedzieli:

Trener Szczakowianki, Marek Motyka: "Planowaliśmy początkowo wywiezienie z Chorzowa trzech punktów. Przeżyliśmy horror. Będę jeszcze oglądał sytuację, w której interweniował poza polem karnym Schmucker. Wydaje mi się, że zawodnicy Ruchu byli wtedy na spalonym. W przerwie powiedziałem moim piłkarzom, że mecz nie jest jeszcze przegrany. Cieszę się, że grali konsekwentnie do końca i zdołali doprowadzić do remisu. Było nam ciężko grając w dziesiątkę i fizycznie piłkarze bardzo odczuli ten mecz. Myślę, że mamy 70 procent szans na utrzymanie się w ekstraklasie".

Trener Ruchu, Piotr Mandrysz: "Jestem zawiedziony wynikiem. Mając taką przewagę i stwarzając tyle stuprocentowych sytuacji trzeba to wykorzystać. Moi piłkarze chyba zbyt szybko uwierzyli, że dowiozą korzystny wynik do końca. Niewykorzystane sytuacje się mszczą, nie mieliśmy dzisiaj szczęścia. Ta porażka powoduje, że bardzo trudno będzie nam uniknąć baraży o utrzymanie w pierwszej lidze.

Gość

#2 Post autor: Gość » 10 maja 2003, o 23:19

Nie mieliscie umiejetnosci!!!!!! a nie szczescia!!!!!!
MADRYSZ OUT!!!!!!! Co ty pieprzysz o barazach, Ruch ma sie utzrymac w lidze!!! Bo ty i tak konczysz swoja prace w Chorzwie juz wkrotce

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: Adi-Żory » 10 maja 2003, o 23:23

Mandrysz pi***ol się.
Mamy się utrzymać,a nie jakieś pi***olone baraże.
RUCH Chorzów NIGDY NIESPADNIE!!!!!!!!!!

Dzyn

#4 Post autor: Dzyn » 10 maja 2003, o 23:58

Mandrysz, Rogala, caly zarzad wy***rdalac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

piechol
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5 Post autor: piechol » 11 maja 2003, o 02:03

Jak takich meczow sie nie wygrywa, to naprawde bedzie trudno uniknac spadku ;-(
od małego NIEBIESKI

bestia

#6 Post autor: bestia » 11 maja 2003, o 16:07

No i co?Komu nalezy sie 1 liga,przeciez z taka gra nie macie tu czego szukac.gdyby mecz potrwal jeszcze 10min to 3 pkt. pojechalyby do Jaworzna?Sedzia na chama probowal pomoc wlasnie wam ale i tak nie potrafili tego wykorzystac.Gdy Kozubek zdjal pajeczyne z okienka waszej bramki tosedzia sam zglupial bo nie mogl jej nie uznac!A Ruch nie potrafil juz nawet wejsc z pilka w pole karne by gwizdnac karnego.Wlasnie tak walczy sie z futbolowymi spoldzielniami.Zrobila sie wielka awantura po meczu Zaglebia z Odra,ze jakas wspolpraca z policja!ku*** prosze was nie odpierdalajcie kapy.Wszyscy kibice Szczakowianki byli w tym czasie w Chorzowie (duzo czy mało to inna gadka ).To kibice zagłebia wysyłali zdjecia i chwalili sie ze za***ali dzieciom fany po całym internecie.Troche pomyslunku!2 tygodnie temu my tez dostalismy bramke do szatni w 93 min. i wszyscy mowili to juz koniec 2 liga.Ale trzeba wierzyc do konca.Ale to pewnie wiecie.Mimo wszystko zycze wam nie spadniecia bo wole Chorzow w 1 lidze niz Łeczna czy Polkowice.JAWORZNO w 1 lidze czy chcecie czy nie!Na stadionie przy Krakowskiej konfidenci nie maja wjazdu!!!CHWDP!!!

Torres

#7 Post autor: Torres » 11 maja 2003, o 19:47

szkoda ze nie ma banow za glupote ... bo bys byl Bestia kandydatem numer 1 ... chodzi mi o pierwsza czesc postu po na sprawach Hools sie nie znam ... z Twojego postu wyczytalem ze to my mielismy szczescie ze zremisowalismy ??????? ... pi***olnij sie w leb ... zreszta kto byl na meczu ten widzial jak bylo ... ale w jednym sie z Toba zgodze ... jestesmy slabi w tym sezonie chociaz i tak w tym momencie duzo mocniejsi od Was jak pokazal przebieg tego meczu ... jeszcze rok temu taka Garbarnia prosila by o najnizszy wymiar kary , i radze Ci sie tak nie cieszyc bo i tak z taka gra lecicie z ligi bez barazy ... my pewnie w nich zagramy ... coz ... szkoda ze przez nie fart z tak prowincjonalnym klubikiem jak Wy ... trzeba sie jednak jakos pocieszac , zawsze dwa mecze w sezonie wiecej ... Pozdro

niebieski78

#8 Post autor: niebieski78 » 11 maja 2003, o 21:48

bestia zapomniales dodac swoj wsiurski tekst o tym ze moc jest z wami

bestia

#9 Post autor: bestia » 11 maja 2003, o 22:44

Sam sie je***j,OD 10 min. gralismy w 10,a wy nie potrafilscie strzelac bramek. Ta jedna jedyna wpadła tylko dlatego ze Bledza był jeszcze nie rozgrzany na 100%.Gdy sie rozegrał to wygladało to jakby sam Pan Bog u Nas wczoraj bronił,sam byłem na meczu to widziałem.Gdybysmy wczoraj grali 11 na 11 to wynik bylby korzystny dla nas.Ale ty pewnie temu znow zaprzeczysz.Ale to niwazne, mysle ze szanse na utrzymanie sie w 1 lidze mamy jak 60 do 40% na nasza korzysc.Ale ty pewnie powiesz co innego.
Dla niebieskiego78.
MOC BYŁA I BEDZIE Z NAMI!!!
NIC CO LUDZKIE NIE JEST MI OBCE!!!

Torres

#10 Post autor: Torres » 11 maja 2003, o 22:56

co to za gadka ... jak bysmy grali w 11 na 11 to bysmy wygrali ... co Ty ku*wa jasnowidzem jestes ????? ... Wasz barmkarz gdyby nie zagral reka to bysmy zdobyli bramke od razu ... wiec co to za gadka ... moze mi powiesz ze ta kartka byla nieprawidlowo przyznana ... mieliscie wiecej szzcescia niz rozumu ... a co do naszej barmki to chyba jednak nie byles na meczu bo tego by nawet Kahn czy Buffon nie obronil bo takich strzalow od slupka sie poprostu nie da zlapac ... naszczescie ... i tak polecicie ... Pozdrawiam

ODPOWIEDZ