Karnety wiosna 2008

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Karnety wiosna 2008

#1 Post autor: Mikoruch » 9 gru 2007, o 19:18

Chcecie zwiększyc sprzedaz karnetów - nie wiem czy jest to realne, ale to byłby super prezent pod choinkę. Każdy niebieski zażyczyłby sobie taki geszenk u rodziców lub omy i byłoby super.
Ale czy to jest u nas realne ??
Ostatnio zmieniony 14 gru 2007, o 13:35 przez Mikoruch, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#2 Post autor: wolfik » 9 gru 2007, o 20:34

Raczej nierealne, nie wiadomo czy jacys sponsorzy sie nie pojawia, a taka reklama na karnecie jest wiele warta
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#3 Post autor: wolfik » 10 gru 2007, o 01:59

simonsays pisze: Niech drukuja juz. Sponsorzy zawsze sa Ci sami, a ja bym nie chcial takiej reklamy swojej firmy. No chyba ze cala rewersowa strona karnetu bylaby moim logiem.
Każdy cm2 na bilecie/karnecie tak wspanialego klubu ma ogromna wartosc. :hyhy:

Ewentualny sponsor strategicznyraczej nie wyobraza sobie, ze jego loga tam nie bedzie. No i nie wiadomo jak karnety beda wygladac, bo klub obiecal, ze karnet bedzie oferowal wiele innych korzysci, jakies znizki itp. Bylo to chyba rok czy półtora roku temu, ale ciagle czekam ;)

A swoja droga ciekawe czy bedziemy wybierac miejsce na stadionie na Cichej czy na Śląskim?
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

snuffq
Kontakt:

#4 Post autor: snuffq » 10 gru 2007, o 10:20

Niewiem czym się przejmować, sponsorem którego nie ma!!!!
Swięta to czas w którym dużo pieniędzy wydaje się na prezenty i niejeden z Nas bardzo chciałby taki karnet zamiast cwitra i skarpetek czy coś tam innego.
To że tych karnetów nie będzie to kolejna porażka naszych:"działaczy od marketingu".

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#5 Post autor: Scypion » 10 gru 2007, o 18:05

snuffq pisze:Niewiem czym się przejmować, sponsorem którego nie ma!!!!
Swięta to czas w którym dużo pieniędzy wydaje się na prezenty i niejeden z Nas bardzo chciałby taki karnet zamiast cwitra i skarpetek czy coś tam innego.
To że tych karnetów nie będzie to kolejna porażka naszych:"działaczy od marketingu".
moj Fater już 3 rok z rzyndu dostanie od dzieciątka KASA na karnet...niby to samo, ale geschenk bolby fajniejszy jakby to boł karnet..oczywiście nikt tu o tym nie pomyśli nie chcąc ryzykować, że obrazi sie na nos jakoś firma ew. stwierdzi, że w związku z edycja 200 karnetów nie osiągnie swego marketingowego celu inwestując w Ruch... powiedzcie mi Ci co majom karnety czy pamiętocie jakie firmy som tam reklamowane? jo nie pamiyntom.

NP07
Kontakt:

#6 Post autor: NP07 » 10 gru 2007, o 20:30

Z tego co pamiętam to te karnety za które płaciliśmy 10 zł miały być wielokrotnego użytku tak bynajmniej klub tłumaczył tą opłate za wydanie kart ;) Wiec idąc tym tokiem myślenia można już nabywac :) Choć znając życie wszyscy będą musieli wyrabiać nowe :kwasny:

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7 Post autor: kibol-siem-ce » 10 gru 2007, o 21:07

egon pisze:Z tego co pamiętam to te karnety za które płaciliśmy 10 zł miały być wielokrotnego użytku tak bynajmniej klub tłumaczył tą opłate za wydanie kart ;) Wiec idąc tym tokiem myślenia można już nabywac :) Choć znając życie wszyscy będą musieli wyrabiać nowe :kwasny:
jakby tak boło to większo polowa niy zapłaci a czymu? mie na ani jednym meczu skanem po karnecie niy przejechali czyli na wiosna jak tak dali bydzie wleza na tyn som
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Kołcz
Kontakt:

#8 Post autor: Kołcz » 10 gru 2007, o 21:24

od kiedy byda karnety do kupienia ?

I takie pytanie. Byda te znizki na karnet zamiast tego zwrotu z karnetu na jesien ? ( te felerne 140 a potem 100 :/ )
[img]http://i36.tinypic.com/2s1aefr.jpg[/img]

KacoR
Kontakt:

#9 Post autor: KacoR » 10 gru 2007, o 21:28

19K0lcZ20 pisze:od kiedy byda karnety do kupienia ?

I takie pytanie. Byda te znizki na karnet zamiast tego zwrotu z karnetu na jesien ? ( te felerne 140 a potem 100 :/ )
podbijom!

Tike
Kontakt:

#10 Post autor: Tike » 10 gru 2007, o 21:29

Dokladnie tego chce sie dowiedziec, co z moimi 40 zlotymi?
W styczniu koncze 18 i pewnie znowu cos wy***rdola ze juz sie nie zalapuje na ten tanszy karnet, ale teraz zaplacilem wiecej takze jak to ma byc? Wie ktos?

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#11 Post autor: wolfik » 12 gru 2007, o 11:57

Karnetow na swieta pewnie nie bedzie, ale warto juz teraz na nie zbierac, bo ja nie pamietam tak atrakcyjnej rundy kibocowsko. Mamy takie mecze:
  • Górnik
  • Widzew
  • Lech
  • Odra
  • Legia
  • Jaga
4 megahity, no i na dokladke derby z Odrą i zawsze ciekawy mecz z Jaga.

Przydalaby sie mozliwosc skladania wnioskow na karnet przez internet

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#12 Post autor: 19r20 » 12 gru 2007, o 14:24

spokojnie wy chcecie kupić karnety Ruchu czy jakiegoś innego klubu bo nie rozumiem.

Jeśli Ruchu to poczekajcie cholera do lutego i nie marudzić teraz.

porządek musi być :hyhy:
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

grhoak
Kontakt:

#13 Post autor: grhoak » 14 gru 2007, o 08:24

Porządek by był jakby były już w sprzedaży. :cwaniak:
PSYCHO FANS SŚ

marcyk
Kontakt:

#14 Post autor: marcyk » 14 gru 2007, o 08:30

19r20 pisze:spokojnie wy chcecie kupić karnety Ruchu czy jakiegoś innego klubu bo nie rozumiem.

Jeśli Ruchu to poczekajcie cholera do lutego i nie marudzić teraz.porządek musi być :hyhy:
A potym bydom raje i marudzynie ze sie niy wyrobiajom, napierdolka na p.Drabik i zarzad.
Winc lepi jakby juz zaclo sie cos dzioc w tym tymacie.

Pepek
Kontakt:

#15 Post autor: Pepek » 14 gru 2007, o 09:11

ja bym na ta runde nie robil wcale karnetów ino skupiłbym sie na przyciagnieciu kibiców na mecze czyli jakies pierwsze 2-3mecze za 5zł nastepne za 10zł żeby ludzi zaczeli chodzic żeby zrozumieli ze na Ruchu jest fajnie pomimo wyników i ze można miło z rodzina spędzic weekend na Ruchu.

ODPOWIEDZ