Karnety wiosna 2008
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Karnety wiosna 2008
Chcecie zwiększyc sprzedaz karnetów - nie wiem czy jest to realne, ale to byłby super prezent pod choinkę. Każdy niebieski zażyczyłby sobie taki geszenk u rodziców lub omy i byłoby super.
Ale czy to jest u nas realne ??
Ale czy to jest u nas realne ??
Ostatnio zmieniony 14 gru 2007, o 13:35 przez Mikoruch, łącznie zmieniany 1 raz.
- wolfik
- Kontakt:
Raczej nierealne, nie wiadomo czy jacys sponsorzy sie nie pojawia, a taka reklama na karnecie jest wiele warta
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- wolfik
- Kontakt:
Każdy cm2 na bilecie/karnecie tak wspanialego klubu ma ogromna wartosc.simonsays pisze: Niech drukuja juz. Sponsorzy zawsze sa Ci sami, a ja bym nie chcial takiej reklamy swojej firmy. No chyba ze cala rewersowa strona karnetu bylaby moim logiem.

Ewentualny sponsor strategicznyraczej nie wyobraza sobie, ze jego loga tam nie bedzie. No i nie wiadomo jak karnety beda wygladac, bo klub obiecal, ze karnet bedzie oferowal wiele innych korzysci, jakies znizki itp. Bylo to chyba rok czy półtora roku temu, ale ciagle czekam

A swoja droga ciekawe czy bedziemy wybierac miejsce na stadionie na Cichej czy na Śląskim?
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
moj Fater już 3 rok z rzyndu dostanie od dzieciątka KASA na karnet...niby to samo, ale geschenk bolby fajniejszy jakby to boł karnet..oczywiście nikt tu o tym nie pomyśli nie chcąc ryzykować, że obrazi sie na nos jakoś firma ew. stwierdzi, że w związku z edycja 200 karnetów nie osiągnie swego marketingowego celu inwestując w Ruch... powiedzcie mi Ci co majom karnety czy pamiętocie jakie firmy som tam reklamowane? jo nie pamiyntom.snuffq pisze:Niewiem czym się przejmować, sponsorem którego nie ma!!!!
Swięta to czas w którym dużo pieniędzy wydaje się na prezenty i niejeden z Nas bardzo chciałby taki karnet zamiast cwitra i skarpetek czy coś tam innego.
To że tych karnetów nie będzie to kolejna porażka naszych:"działaczy od marketingu".
-
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jakby tak boło to większo polowa niy zapłaci a czymu? mie na ani jednym meczu skanem po karnecie niy przejechali czyli na wiosna jak tak dali bydzie wleza na tyn somegon pisze:Z tego co pamiętam to te karnety za które płaciliśmy 10 zł miały być wielokrotnego użytku tak bynajmniej klub tłumaczył tą opłate za wydanie kartWiec idąc tym tokiem myślenia można już nabywac
Choć znając życie wszyscy będą musieli wyrabiać nowe
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Karnetow na swieta pewnie nie bedzie, ale warto juz teraz na nie zbierac, bo ja nie pamietam tak atrakcyjnej rundy kibocowsko. Mamy takie mecze:
Przydalaby sie mozliwosc skladania wnioskow na karnet przez internet
- Górnik
- Widzew
- Lech
- Odra
- Legia
- Jaga
Przydalaby sie mozliwosc skladania wnioskow na karnet przez internet
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A potym bydom raje i marudzynie ze sie niy wyrobiajom, napierdolka na p.Drabik i zarzad.19r20 pisze:spokojnie wy chcecie kupić karnety Ruchu czy jakiegoś innego klubu bo nie rozumiem.
Jeśli Ruchu to poczekajcie cholera do lutego i nie marudzić teraz.porządek musi być :hyhy:
Winc lepi jakby juz zaclo sie cos dzioc w tym tymacie.
-
- Kontakt: