co powiecie na nowy kontrakt Mario????

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Viro

co powiecie na nowy kontrakt Mario????

#1 Post autor: Viro » 22 kwie 2003, o 14:01

wydaje mi sie ze to sluszna decyzja bo nasza skutecznosc jest tragiczna , moze on cos zmieni w szatni

Gość

#2 Post autor: Gość » 22 kwie 2003, o 14:05

Dobrze się stało. Zaskoczylo mnie to bardzo, tym bardziej ,ze twierdzilem iz Rogala sie do tego nie posunie. A jednak. Czy tylko dlatego ,że chce ratowac swoja dupe w klubie?? Na to pytanie tylko On zna odpowiedz. Niemniej jednak podpisujac teraz kontrakt z Mariem przyznał się do błedu z przed kilku miesięcy. Potwierdza to też , to co wszyscy widedza - lipną kadrę Ruchu w tej rundzie.
Mario czekamy na bramki!!!!

niebieski78

#3 Post autor: niebieski78 » 22 kwie 2003, o 14:06

nie wiem jak Mario przygotowywal sie do sezonu (podobno mial normalny cykl w Rozwoju) ale napewno czyta nasze wypowiedzi i wziol na siebie ogromna odpowiedzialnosc
z drugiej strony jesli mu sie uda to jego pozycji w klubie nie podwazy juz nikt
POWODZENIA MARIUSZ

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#4 Post autor: THOMY » 22 kwie 2003, o 14:08

jo sie chyba trocha spozniol tera momy dwa tymaty :( sorrki

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5 Post autor: gerhat » 22 kwie 2003, o 14:15

Tego scenariusza można było sie spodziewać. Jestem zadowolony jak i zapene wielu innych.
Skoro Prezes nie potrafił zatrzymać Mariusza wczesniej to, należało wyreżyserować cały ten kabaret aby zamknąć gęby tym z zarządu, którzy byli przeciw Mariuszowi.
Cel uświęca środki, można powiedzieć.
Teraz Mario poprowadzi nas do zwycięstw !!!
SuperMario III (kolejnypowrót) - Trzymam za niego kciuki

ps
:lol: :lol: :lol: kasuję juz ten baner, który miałem załaczony przez trzy miesiące, to juz nieaktualne

Viro

#6 Post autor: Viro » 22 kwie 2003, o 14:21

kolejny powrot jak narazie przychodzi jako wybawiciel ale czy wypeli ta misje???
oby:)

ps.vfl skasowalem Twoj temat sorki ale nie chcialem za duzo tematow o tym samym na forum jak mozesz wpisz sie tu pozdRo

SLawa

#7 Post autor: SLawa » 22 kwie 2003, o 14:23

dobrze sie stało ale nie ma co oczekiwać cudów,nie wiadomo w jakiej jest formie no ale przy tym dziadostwie które obecnie gro w ataku warto spróbować

No rzeczywiscie trza bedzie usunąc obrazek :wink:

WOJTEKK

#8 Post autor: WOJTEKK » 22 kwie 2003, o 14:25

Mariusz pokaz co to jest zawodnik z NIEBIESKIM SERCEM

huta

#9 Post autor: huta » 22 kwie 2003, o 14:31

Nie mam zielonego pojęcia czym kierował sie Rogal podpisując kontrakt. Domyślać sie mogę tylko czym kierował sie sam Super Mario :)
Nie pozostaje mi nic jak tylko życzyć Mariuszowi odniesienia ogromnego sukcesu. Miejmy nadzieję, że ten człowiek choć troche przyczyni się do uratowania naszego klubu z wielkiego gówna, które nasrał wiadomo kto.

Jeszcze raz powodzenia i kolejnych stu bramek.

..::huta::..

niebieski78

#10 Post autor: niebieski78 » 22 kwie 2003, o 14:36

Mariusz oddawaj jescze Kamila Locha z Polonii!!!!!!!!!!!!!! :D
Schlesien moze zrobilbys nowy banerek bo jak wszyscy po powrocie posciagaja banery z Mariuszem to moze troche smutno nasze forum wygladac

Tomasz_W

#11 Post autor: Tomasz_W » 22 kwie 2003, o 14:37

Nareszcie !
Slyszalem jeszcze jeden news - ale nie bede zdradzal jaki, ale wiekszosc sie moze domyslac o co chodzi.
Nareszcie meska decyzja Rogali.
Obojetne w jakiej formie jest Mario, na pewno jest lepszy od wiekszosc naszych kopaczy, moze znow sie 3 razy pilka od niego odbije w sobote i bedzie 3:0 ? :)
Dla mnie moze byc nawet 1, byleby zwycieski !!!

Gość

#12 Post autor: Gość » 22 kwie 2003, o 14:38

MAM NADZIEJE ZE MARIO POKAZE ZE JEST WART GRANIA W CHORZOWSKI RUCHU !!!!
POWODZENIA MARIO !!!!

krempy1

#13 Post autor: krempy1 » 22 kwie 2003, o 14:46

Rogala strzelił sobie samobója i to go dyskfalifikuje w moich oczach. Żadnej konsekwencji w jego działaniu.
A Mario może okarze się zbawieniem, serce mi mówi że tak ale analizując jego gre na jesień i brak treningów z zespołem od trzech miesiący boje się ze to tylko ruch aby zamknąc usta kibicom a oni i tak bedą grac tak jak grają.

AndRe
Kontakt:

#14 Post autor: AndRe » 22 kwie 2003, o 14:52

Nie wiem czemu ale podpisanie kontraktu ze Srutwa widze jako totalny akt desperacji Rogali aby utrzymac posade prezesa.

Po pierwsze- nie wiadomo w jakiej formie jest Srutwa (ma prawo byc w nienajlepszej gdyz nie mial normalnego cyklu treningowego)
po drugie - nawet Mario w zyciowej formie nie bedzie wstanie strzelac bramek skoro Ruch nie umie skontruowac akcji ofensywnych

Jak nie daj Boze spadniemy Rogala ma super wymowke - "chcieliscie Mario zeby gral w Ruchu i gral w Ruchu ale sie nie udalo go utrzymac"
A totalna paronoja bedzie zwalenie calej winy na Mario bo przypuscmy nie wykorzysta kilku sytuacji bramkowych

Ja podziwiam Mariusza ze sie zgodzil grac w Ruchu , to pokazuje jego NIEBIESKOSC.Ja mimo ze jestem oddany Ruchowi w 100% nie wiem czy chcialbym uczestniczyc w tym bagnie.

AndRe
Kontakt:

#15 Post autor: AndRe » 22 kwie 2003, o 14:53

Poza tym, zauwazcie ze nie slychac poki co o zadnych zmianach personalnych
Prezesem dalej jest Rogala , zarzad to dalej ci sami karierowicze(dodam ze w wiekszosci w czerwonym kolorze) , kadre tworza ci sami paralitycy (Jamroz , Fornalik , Wiechowski itp), trener ten sam nieudacznik Mandrysz.I gdzie tu rewolucja kadrowa????????????
Druga rzecz slowem nie jest wspomniana sytaucja Fornalika (obrazenie kibicow) ,Wiechowskiego (chodzi o podejscie do treningow) , Kulawika(symulant ) i Gorawskiego (podejrzenie o symulowanie kontuzji)

Jak mowie ciesze sie ze Mariusz gra u nas , ale szczerze mowiac ta cala sytuacja pokazuje ze jestesmy skazani na Rogale i ta bande zwana zarzadem Ruchu-beda rekami i nogami bronic swoich cieplych posad.

ODPOWIEDZ