Idziemy walczyć o nasze 45zł!
Idziemy walczyć o nasze 45zł!
w związku z tym ze klub niechce oddać kasy za karnety tym którzy zapłacili 145zł a są w wieku 14-18 lot organizujemy w niedziele przed meczem z koroną spotkanie przy moście nad dtś-ką! niech kożdy przyjdzie kto jest w takiej sytuacji i wtedy uzgodnimy co robimy dali z tym fantem bo 45zł drogą niełazi to jest mozliwe wyjazd do Łodzi! muszemy sie wszyscy spotkac i uzgodnić kiedy wbijomy WSZYSCY RAZEM do klubu aby sie wadzić z nimi i powiedziec im prowda jak nos traktują swoich kibiców ! oni nas niemogą w ciula robić niektórzy zapłacili 145zł za karnet i dzwonili do klubu gdy wyszło pismo o obnizce czy bedzie zwrot kasy i powiedzieli tak poinformujemy was na internecie inni zaś odbierali karnety gdy juz było wiadomo o zniżce (mój kumpel był w taki sytuacji) i powiedzieli mu ze musi dac te 135zł(prócz dychy zaliczki) a 45zł zostanie mu zwrócone w najblizszych dniach a teraz pani D.oznajmiła nam ze kasy niedostaniemy i dała przykład ze spodniami spodnie kosztują 145zł a na drógi dzien jest promocja i kosztują 90zł oni niemogą nas robic za ciu*a bo powiedzieli ze oddadzą czemu jo mom 17lot i mom mpłacić 145zł a ktoś kto mo 18lot mo płacić 90zł? na te same mecze ten sam sektor i wogóle:/ znając życie temat ten bedzie zaraz zamknięty przez modernatora z powodu ze temat o karnetach jest juz założony ! ale niekazdy tam wchodzi niech kazdy co jest w taki sytuacji i wchodzi na forum przeczyto to odrazu na pierwszy stronie bo w innym wypadku niewskuromy nic:/ niech kazdy co to przeczyto i jest własnie w takiej sytuacji przekaze to swoim znajomym kierzy tez domagają sie zwrotu i wszyscy w niedziele o 13:30 na moście jak ktoś nieprzyjdzie to oznacza ze mu niezależy na tej kasie a 45zł drogą niełazi! prosze o wyrazenie swojej opini czy to ma sens ale moim zdaniem sprobowac niezaszkodzi !!!
- Wolin
- Kontakt:
info dla modernatorów nie zamykajcie tego tematu bo chca sie dowiedzieć czy to mo sens niech kozdy wyrazi swojo opinia i zoboczymy ilu jest za a ilu przeciw bo jak duzo osób poprze to przyjdą tez te osoby kiere sie wachają ! a jak nikt sie niewypowie to kożdy to oleje i nieprzydzie ! hu** wtedy zdziałomy a jak im sie domy roz tak jak z podwyzkami biletów dali my sie im to oni tak beda za kozdym razem robic bo beda widzieli ze sie dajemy! roz my sie dali i tera drógi roz nos chcą wyhujac tym razem z karnetami czeba powiedzieć im koniec z Tym i hu* !
[ Dodano: Pią 24 Sie, 2007 ]
ps poaztym to niejest temat o karnetach tylko o tym jak wytargać od nich NASZO kasa!
[ Dodano: Pią 24 Sie, 2007 ]
ps poaztym to niejest temat o karnetach tylko o tym jak wytargać od nich NASZO kasa!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jaki moder ja nic nieorganizuje ale w temacie karnety duzo osób pisało zeby zrobić spotkanie przed meczem i uzgodnić kiedy wbijomy do klubu! ino ze nikt niechciał napisać godziny i miejsca wiedz ja to zrobiłem bo pisałem pare razy "niech ktoś napisze kaj i kiedy" nikt niepisał to ja to napisałem ale jo zadnego spotkania nieorganizuja tylko napisołch kaj i o kiery a na miejscu juz sie dogadamy wszyscy a starszych nieobchodzą młodziki wiedz muszemy sami wywalczyc ta kasa !
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
niewiem to sie wszystko ustali ale napewno niechca godac z sekretarka bo ona nic nigdy niewie w tamtym sezonie wyrabiałem identyfikator do klubu kibica to niechciała mi wyrobić wadzili my sie z nia jak hu* i nom wkoncu pozwoliła pogodać z panem hermanowiczem i on zrozumioł nos i wyrobił tera tez chca godac z kims wyzszym z kims co je odpowiedzialny za karnety abo finanse
-
- Kontakt:
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: