........ T R E N E R .........

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Kuba..

........ T R E N E R .........

#1 Post autor: Kuba.. » 19 kwie 2003, o 23:40

Proponuje abysmy wszyscy wpisywali nazwiska trenera ktory w tej chwili moze wyprowadzic Ruch z dolka (choc prosze o realne wpisy)- Bo chyba Era Mandrysza po porazce z Plockiem dobiegla juz konca.

Moze Prezes jeszcze przeglada to forum i podsuniemy Mu wspolnie nazwisko jakiegos ciekawego szkoleniowca . Swoja droga ciekaw jestem i pewnie nie tylko ja jakie nazwisko bedzie sie pojawiac najczesciej .

P.S
prosze nie narzekajcie w tym poscie na prace Mandrysza tylko podajcie jakies sensowne Nazwiska trenerow

Kuba.

#2 Post autor: Kuba. » 19 kwie 2003, o 23:41

Post wyzej jest mojego autorstwa

To tak do tych ktorzy rzucaja sie na " gosci "

Rommel
Kontakt:

#3 Post autor: Rommel » 19 kwie 2003, o 23:44

EDWARD LORENS
[b]N I E B I E S K I[/b] [b]G I S Z O W I E C[/b]

Gość

#4 Post autor: Gość » 19 kwie 2003, o 23:46

APOLONIUSZ TAINER :D :D :D
moze bysmy troche podskoczyli w tabeli :D :D :D [/b]

Viro

#5 Post autor: Viro » 19 kwie 2003, o 23:46

tu nie chodzi o trenera trzeba zmienic tych pseudograjkow
dzis jak ogladalem odre to jest druzyna
nie ma gwiazd ale jaka tam jest walka
ten Grzyb, Gorski czy Nowakowski oni gryza trawe
wszedzie ich pelno
ich ambicja i wola walki , wybieganiem na boisku mozna by obdzielic caly nas zespol
pozdRo

Kuba..

#6 Post autor: Kuba.. » 19 kwie 2003, o 23:55

Viro masz racje nie chodzi tylko o trenera ALE SKORO nie mozna w klubie miec zawodnikow niewygodnych dla klubu --- czytaj zarzadu(np.M.Śrutwa i jego rzekomy konflikt z Lenczykiem to chyba tylko Trener z prawdziewgo zdarzenia moze Nas uratowac do II ligi(bynamniejtakie jest moje zdanie).

Gość

#7 Post autor: Gość » 20 kwie 2003, o 00:04

Trzeba zacząć od PREZESA!!!! , PIŁKARZY!!!! a dopiero póżniej zmieniać trenera. Choć faktycznie jak słyszę co mówi Wiechowski, to czasem myślę ,że Mandrysz jest chyba głuchy albo nie chce widzieć ,że jest źle.

PS. Edward Lorens.

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#8 Post autor: Adi-Żory » 20 kwie 2003, o 02:34

Wogóle trzeba zmian w naszym klubie.
Jeśli chodzi o trenera to chciałbym żeby nim został w chwili obecnej:
EDWARD LORENS!!!!!!!!!!
Pozdro.

DIDI
Kontakt:

#9 Post autor: DIDI » 20 kwie 2003, o 06:41

Ten trener jest tylko malym ogniwem w naszych porazkach,nasza druzyna jest bardzo slaba i jesli nie zaczniemy wygrywac meczow u siebie to oznacza to druga lige.
Mysle ze wiekszosc naszych grajkow maja katrakty na piersza lige,a wiec przy spadku wiecie oco chodzi!
Pozdrowka
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#10 Post autor: radzion » 20 kwie 2003, o 08:35

ja tam wczoraj ogladalem mecz dospelowcow!tak sie zatsanawialem jak oni to zrobili ze sa tak wysokow tabeli?w skladzie maja wiekszosc mlodych zawodnikow, dla ktorych honorem jest reprezentowanie gieksy,do tego jest kilku starszych zawodnikow!a u nas???co jeden to wiekszy dziad!
zgadzam sie z tym zetu trener moze i za duzo nie pomoze,ale w tej chwili trza ratowac lige ,a mandrysz tego nie zrobi!0 pomyslu na gre!!

akandydatura na trenera???lorens wydaje mi si ze to niemozliwe( kasa), no chyba ze pokazalby ze jemu tez zalezy na ruchu!pietrzak,wyrobek,to tez ludzie ktorzy mogliby uratowac nam lige ale watpliwe jest ich przyjscie do nas

ADI

#11 Post autor: ADI » 20 kwie 2003, o 08:47

JERZY WYROBEK

AndRe
Kontakt:

#12 Post autor: AndRe » 20 kwie 2003, o 09:20

Prawda jest taka ze mielismy jednego z najlepszych trenerow w kraju O.Lenczyka , ktorego warsztat jest obok B.Kaczmarka i H.Kasperczaka jednym z najbogatszych.Jak sie jego przygoda z Ruchem skonczyla kazdy wie.Niekazdy lubi ostro trenowac w naszym klubie (tym razem bez personalizacji):wink:

AndRe
Kontakt:

#13 Post autor: AndRe » 20 kwie 2003, o 09:22

Problemem nie jest jest osoba trenera (notabene bardzo slaba- koles majacy takich zawodnikow jak Moskalewicz , sypniewski spuscil Radomsko) ale podejscie samych pilkarzy.Poki co w druzynie jest tak (tzn tak to widze )
-grupa pilkarzy wypalonych
-grupa pilkarzy ktorzy juz maja dosc niebieskiej koszulki i chca jak najszybciej odejsc
-grupa pilkarzy o umiejetnosciach 2 lub nawet 3 ligowych (i tu moj faworyt Tomasz "wypierd##c" F. 8) )
-grupa mlodziezy , ktorzy albo graja bardzo slabo albo juz nie graja na Cichej i nie radza sobie nawet w 3 ligowych klubach (kiedys ten temat poruszalem)
-grupa mlodziezy , ktora moze i ma warunki ale nie ma okazji to ich pokazania
-oraz nabytki ktore poki co z jednym wyjatkiem pokazuja sie na tle reszt niezle

AndRe
Kontakt:

#14 Post autor: AndRe » 20 kwie 2003, o 09:25

Co do wymienianych nazwisk jestem zarowno za Pietrzakiem , jak i Wyrobkiem i Lorensem.Tylko pamietajmy jaki sklad mial Pietrzak :z jednym z najlepszych lewych pomocnikow w kraju mlodego pokolenia Grzelakiem , Madejem i Gorskim
Wyrobek jak nas prowadzil jako beniaminka tez nie mial wynikow rewelacyjnych(chodzi o lige) a sklad mial moim zdaniem podobny do obecnego (a nawet zaryzykuje ze lepszy bo w czym gorszy byl Rowicki od Linesa i Molka , byl ofensywny pomocnik A.Bak , defensywny Gesior no i czlowiek , ktory umial uderzac wolne (GITARA , GITARA :D ech wspomnienia)

Ale jak mowie kazdy z tej trojki warsztat ma po trzykroc lepszy niz Mandrysz.Osobiscie jestem za Lorensem (najbardziej nierealny z tej trojki)
PozdRo

AndRe
Kontakt:

#15 Post autor: AndRe » 20 kwie 2003, o 09:29

Ps.Sory za trzy posty w jednym temacie ale cos sie pieprzy to forum i wyskakuje jakis blad ogolny.Dlatego moj text nie jest w jednym poscie.Jak sie naprawi to postaram sie dac w jednym

ODPOWIEDZ