Ruch-Płock

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
stan01

Ruch-Płock

#1 Post autor: stan01 » 19 kwie 2003, o 17:19

Kurna, ciekawe za co zaś był tyn elwer!

Bolek
Kontakt:

#2 Post autor: Bolek » 19 kwie 2003, o 17:38

z wyborczej pisze:60 min Pomysłowość piłkarzy Ruchu pod bramką Wisły jest porażająca. Goście zamiast strzelać podają sobie piłkę, przerzucając ją z jednej strony pola karnego na drugą. Dopiero Grawski decyduje się na strzał. Kopie jednak z 11 metrów wysoko ponad bramką.
ku*** czyli nic nowego graja to co zawsze czyli nawet gdyby mieli pusty tor jeszcze by se ja podali do tylu po***ani

RUCH to MY a nie wy
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#3 Post autor: m-p » 19 kwie 2003, o 17:42

Mster zawalił i jest 0-2 .K.... ale obciach

KOSZUTKA
Kontakt:

#4 Post autor: KOSZUTKA » 19 kwie 2003, o 17:55

Niebiescy co wy ku*** robicie wy***ać WREŚCIE TEGO TRENERA :!: :!: :!: ku*** MAĆ NIEBIESCY GRAĆ
Obrazek

TAU1920ZEN

#5 Post autor: TAU1920ZEN » 19 kwie 2003, o 18:04

wy***ac trenera???wy***ac ku*** Wszystkich!!!

blumen

znowu przeciwnik po meczu z RUCHEM cieszy się !!!

#6 Post autor: blumen » 19 kwie 2003, o 18:19

Rogala , zarząd i Mandrysz WYPIE....AĆ i to jak najdalej od CHORZOWA!!!
WKUR...CIE NAS DO SPÓŁKI W KAŻDĄ SOBOTĘ I JESZCZE BYŁO WAM TEGO MAŁO I MUSIELIŚCIE SPI....LIĆ NAM ŚWIĘTA!!!
JEŻELI NASTĘPNY MECZ NIE BĘDZIE ZA DARMO I NA ŁAWCE
TRENERSKIEJ NIE USIĄDZIE KTOŚ INNY ZA MANDRYSZA TO JA
( a myślę ze wielu innych też ) NIE DAM ROBIĆ SIĘ W CI..A I NA STADION NIE PRZYJDĘ .

TO MÓWI KIBIC Z 34 - letnim stażem na CICHEJ , KTÓRYEMU COŚ
PODOBNEGO DO GŁOWY NIE PRZYSZŁO PRZEZ CAŁY TEN CZAS!!!

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH NIEBIESKICH (oprócz w/w ścierwa)

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7 Post autor: Adi-Żory » 19 kwie 2003, o 18:39

BEZ KOMENTARZA!!!!!!!!!!!!!!!!
RUCH TO MY A NIE WY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vik

#8 Post autor: vik » 19 kwie 2003, o 18:47

No to żeście nam ku*** zrobili prezent naświęta!! przegrać 2:0 z tak słabą druzyną. Cóż prawda jest bolesna ale my poprostu niemamy druzyny na pierwszą lige, szczególnie z tym terenerem! Wszystko to zawdzięczamy tej grupie kolesi z zarządu dla których RUCH to tylko sposób na zarobienie kasy. I jeszcze jedno: w płocku jakoś mozna wpuścić kibiców za darmo ale na Ruchu oczywiście nie! za taka gre jaka prezentuje Ruch w tej rundzie to ja moge dać co najwyżej 2zł. Mimo wszystko licze na cud i mam nadzieje że jakoś sie utrzymamy, ale bez mandrysza. MOJE SERCE JEST NIEBIESKIE[/b]

stan01

Re: znowu przeciwnik po meczu z RUCHEM cieszy się !!!

#9 Post autor: stan01 » 19 kwie 2003, o 18:51

blumen pisze:Rogala , zarząd i Mandrysz WYPIE....AĆ i to jak najdalej od CHORZOWA!!!
WKUR...CIE NAS DO SPÓŁKI W KAŻDĄ SOBOTĘ I JESZCZE BYŁO WAM TEGO MAŁO I MUSIELIŚCIE SPI....LIĆ NAM ŚWIĘTA!!!
JEŻELI NASTĘPNY MECZ NIE BĘDZIE ZA DARMO I NA ŁAWCE
TRENERSKIEJ NIE USIĄDZIE KTOŚ INNY ZA MANDRYSZA TO JA
( a myślę ze wielu innych też ) NIE DAM ROBIĆ SIĘ W CI..A I NA STADION NIE PRZYJDĘ .

TO MÓWI KIBIC Z 34 - letnim stażem na CICHEJ , KTÓRYEMU COŚ
PODOBNEGO DO GŁOWY NIE PRZYSZŁO PRZEZ CAŁY TEN CZAS!!!

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH NIEBIESKICH (oprócz w/w ścierwa)
Zgadzam sie z Toba blumen i jako kibic Niebieskich z 45 letnim stazem calkowicie popieram. Dopoki bylo 0:0 bylem jeszcze spokojny, ale jak wlaz elwer to mi sie nawet druzyny popieprzyly i zamiast Plock-Ruch napisalem odwrotnie. No coz w tym wieku to moze sie juz zdarzyc.
Przylaczam sie do pozdrowien.
stan :D

Gość

#10 Post autor: Gość » 19 kwie 2003, o 19:24

RUCH TO MY A NIE WY !!!!!!!!!!!!!!
GRACIE JAK DZI*** NIEBIESCY GRACIE JAK DZI***!!!!!
ZMIANY ,ZMIANY I JESCZE RAZ ZMIANY !!!!
W TYM KLUBIE POTRZEBNE SA DUZE ZMIANY !!!!!

Gość

#11 Post autor: Gość » 19 kwie 2003, o 20:49

Nie ma chyba co komentować. Z przebiegu meczu (radio) wynika ,że Ruch nie grał nic. Wynika też to ,że Wisła strzeliła bramkę po błędzie - prostym - Masternaka. Wiemy już też ,że nie mamy ataku, bo jak można nie stworzyć sytuacji strzeleckich , a jak już się stworzy to robić takie popisy jak Narwojsz?? Z Polonia punkt wymeczony, teraz w plocku lanie - co by tu duzo nie mowic 2:0 z jakas tam Wisla Plock ktora i tak moze zleciec. Mecz ostatniej szansy moim dla Mandrysza - moim zdaniem to mecz z Widzewem. Lecimy coraz niżej, a zaraz znowu ktoś napisze posta ,że Mandrysz zdobył w takiej samej liczbie meczy więcej punktów od Lenczyka. I co z tego??? Jesteśmy coraz niżej, gramy coraz gorzej. 2 strzelone bramki we wszystkich meczach tej rundy. Dno!

Mik20
Kontakt:

#12 Post autor: Mik20 » 19 kwie 2003, o 22:20

a ja to juz pierdo............ pogodzilem sie prawi juz z 2 liga
patrza na to tak w 2 lidze jest arka gdynia moze nie awansuje do pierwszej ligi moze w 2 lidze znajdzie sie zaglebie s. wiec szpile napewo beda ciekawe pod wzgledem hools a moze sie w konco ku*** prezes zmieni jak spadniemy :?: :?:
kiedys przed szpilem z dospelem najechalem na bolo23 ze do konca sezonu nie pojawi sie na cichej wiec teraz chce cie przeprosic miales racje
podejmuje taka sama decyzje jak ty, nigdy nie myslalem ze do tego dojdzie ze powiem tak jak ty ale zycie jest pelne niespodzianek.
ciekawe czy na cichej bedzie zapanuje cisza :?: :?: :?:

bolo23

#13 Post autor: bolo23 » 19 kwie 2003, o 22:25

jako ze usunieto jeden z tematow, w ktorym byla moja wypowiedz, to pisze jeszcze raz
7 meczów w lidze - 2 bramki, czyli srednia 0,286 bramki na mecz - wspaniale!!!!!!!!!! Jezeli Fornalik wykonuje jedyny strzal to jest juz naprawde ciezko!! Dobry jest ten komentarz z gazety.pl wklejony przez Bolka.
A tak to jest równia pochyla prosto do drugiej ligi.
Nie chce krakac, ale w 1995 gdy byl spadek Ruch tez przewalil z Petrochemia 2:0... (bramki tez w drugiej polowie, ten sam czas...)

bolo23

#14 Post autor: bolo23 » 19 kwie 2003, o 22:33

MIK20 - przeprosiny przyjete. Widzisz - a tak na mnie wyzywales...

Gość

#15 Post autor: Gość » 20 kwie 2003, o 00:02

Bolo to lepiej nie krakaj, bo jednak coś w tym jest. Jeśli coś drgnie w tej drużynie w tym sezonie to będzie chyba cud. Większe cuda sie juz zdarzały...

ODPOWIEDZ