Plany na przyszłość - podwyżka cen biletów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
scanerboy

#1 Post autor: scanerboy » 30 maja 2007, o 12:38

Ja się z Tobą nie zgadzam. A to dlatego, że ja osobiście mam pełne zaufanie do Pana Klimka, który płaci swoje własne pieniądze w kwocie wielokrotnie wiekszej, niż wartość biletów. Chciałbym oczywiście cały czas wiedzieć, co się dzieje w klubie, ale bez przesady, niektóre tematy są delikatne i wymagają dyskrecji i dyplomacji.
Zgadzam się z Tobą w jednym, kibic jest i powinien być najważniejszy - interes klubu to jest dla mnie to samo, co interes kibica.
Co do samych cen biletów, dyskusje na ten temat nigdy się nie skończą. O ile jest zasada cena = jakość to niech bilet kosztuje. Jak ktoś uważa, że nie stać go na bilet, że kibice przestaną przychodzić to znaczy tylko tyle, że nie stać nas po prostu na oranżadę, a w dłuższej perspektywie LM czy inne puchary. To samo dotyczy sponsorów. My wszyscy kibice RUCHu mamy codziennie/tygodniowo/miesięcznie do wydania pewną pulę pieniędzy (ilość kibiców x zarobki), im więcej tych pieniędzy będzie, tym więcej sponsorów przyjdzie do RUCHu. Dlatego warto przyciągać nowych kibiców, ale warto też samemu starać się uczyć, pracować lub kombinować.

Dziobol

#2 Post autor: Dziobol » 30 maja 2007, o 12:52

chyba ich po***alo ze zas chca dzwignac ceny biletow

staRvin
Kontakt:

#3 Post autor: staRvin » 30 maja 2007, o 13:07

na slasku ni ma roboty a jak jest to za marne pieniadze i jeszcze maja byc drozsze bilety :( juz widza po wiela nos bydzie lazic! na slasku to chyba ino my momy takie bilety drogie..

niebieskifanatyk
Kontakt:

#4 Post autor: niebieskifanatyk » 30 maja 2007, o 13:16

Paranoja juz teraz sa bilety za drogie a co dopiero bydzie jak jeszcze dzwingna to na szpile bydzie laziolo po 2000 ludzi :|

Awatar użytkownika
ch-R

#5 Post autor: ch-R » 30 maja 2007, o 13:30

staRvin pisze:na slasku ni ma roboty a jak jest to za marne pieniadze i jeszcze maja byc drozsze bilety :( juz widza po wiela nos bydzie lazic! na slasku to chyba ino my momy takie bilety drogie..
Dlaczego godosz ze nie ma roboty ? Roboty jest pi*** tylko trzeba sie rozejzec i miec jakies kwalifikacje i bez problemu mosz robota. Roboty nie mo tyn co w szkole miol daleko. Jo robia w temacie motoryzacji i wszedzie kaj nie pujda cos zalatwiac warsztaty pytaja sie czy nie mom kogos do roboty a juz nie godom wiela pracowników potrzeba w budowlance. Chopie to juz nie te czasy kaj roboty nie ma.

A co do biletów to proponuja juz za wczasu zbierac na karnet , jest to jednorazowy wydatek ale jako ulga z wlazeniem na stadion . Wiec karnety górą!!!!
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

staRvin
Kontakt:

#6 Post autor: staRvin » 30 maja 2007, o 13:42

ja 3 miesiace porobia i mie wyd...

Awatar użytkownika
ch-R

#7 Post autor: ch-R » 30 maja 2007, o 13:45

staRvin pisze:ja 3 miesiace porobia i mie wyd...
No jak tak stawiosz sytuacja to znaczy zes jest tzw. ".....MAJOWY ROBOTNIK.." :wink:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

ishateR

#8 Post autor: ishateR » 30 maja 2007, o 13:48

starvin do szkoly trza bylo lazic ;p

a co do tematu to wydaje mi sie ze 15 zl to dobro cena na 1 liga!

Awatar użytkownika
klauduŚ
Kontakt:

#9 Post autor: klauduŚ » 30 maja 2007, o 13:53

Taktycznie to w sumie mo trocha sens, jeśli łazi o klub.
Teros som za 15, a jednak nos 'trocha' łazi...
Ale trzeba brać pod uwaga, że pierwszo liga, to już niy ma to samo co drugo ;)
Som plusy i minusy. Do nos minusem jest cyna, ale dla ogółu to je plus.
Przeciwnicy bydom bardzij atrakcyjni, to i ludzie sie nakręcom ;)
Niy ma co narzekać, trzeba łazić.
Kibic, kery godo, że nie idzie, bo mu szkoda kasy, bo z chujową drużynom grają, to do mje niy ma kibic... ;)
Obrazek

staRvin
Kontakt:

#10 Post autor: staRvin » 30 maja 2007, o 13:54

chorzowskaR pisze:
No jak tak stawiosz sytuacja to znaczy zes jest tzw. ".....MAJOWY ROBOTNIK.." :wink:
a co ni jest tak? byl z pora tydni na tych halach w chorzowie co sa to tam ludzie godali ze 3 miesiace porobili i ich wydup...

albina

ruch

#11 Post autor: albina » 30 maja 2007, o 14:10

nio oczywiscie a gdyby np ruch po 1 rundzie zajoł jakies dobre miejsce np 2 to w 2 rundzie rewanżowej zrobia po 25..POJEBANCE

Awatar użytkownika
markadiusz92
Kontakt:

#12 Post autor: markadiusz92 » 30 maja 2007, o 15:01

niech zrobią za 20zl ale niech 5zł pójdzie na NU

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#13 Post autor: SzaRlin » 30 maja 2007, o 15:04

markadiusz92 pisze:niech zrobią za 20zl ale niech 5zł pójdzie na NU
Toś tera udupił :lol: :lol: :lol: I jaki sens ta podwyżka mo dla klubu?

Widzicie ile my momy długów?! Za "kadencji" pana Klimka Ruch był tylko jeden miesiąc NA ZERO! Takie sa czasy niestety, co poradzić...

Kto mo przyjść to i tak przyjdzie!
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

staRvin
Kontakt:

#14 Post autor: staRvin » 30 maja 2007, o 15:08

markadiusz92 pisze:niech zrobią za 20zl ale niech 5zł pójdzie na NU
po 30 lepij i 10 na nu to po 2000 moze bydzie lazic

Awatar użytkownika
ch-R

#15 Post autor: ch-R » 30 maja 2007, o 15:50

staRvin pisze:
chorzowskaR pisze:
a co ni jest tak? byl z pora tydni na tych halach w chorzowie co sa to tam ludzie godali ze 3 miesiace porobili i ich wydup...
Zrób se kurs spawacza beda sie o ciebie zabijac i podkupywac.
Mahatma Gandhi

Zablokowany