3.06.07 Godz 17:00 Lechia Gdańsk-Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Przecież Polonii wystarczy wyrgać 2 ostatnie mecze to i tak wejdzie.
Mecz jest o 14:40. Poprawcie w temacie!
Mecz jest o 14:40. Poprawcie w temacie!
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja licze, że z mobilizuje ich do gry nasza liczba wyjazdowa i bedą walczyć na całego,
bo w innym wypadku to przy obecnej sytuacji w tabeli, determinacji z jaką bedzie grać Lechia oraz naszymi ubytkami w składzie (jak pokazały ostatnie mecze to para Pepe-Ecik jest naszym największym zagrożniem) uważałbym, ze nie mamy dużych szans na 3punkty, ale tak jak napisałem, wierze, że właśnei z tego powodu, ze w dużej liczbie stawimy się na wyjeździe gracze podejdą do meczu mocno zmotywowani mimo, że w naszym wypadku można powiedzieć, ze mecz nie ma jakiegoś wielkeigo znaczenia w układzie tabeli
bo w innym wypadku to przy obecnej sytuacji w tabeli, determinacji z jaką bedzie grać Lechia oraz naszymi ubytkami w składzie (jak pokazały ostatnie mecze to para Pepe-Ecik jest naszym największym zagrożniem) uważałbym, ze nie mamy dużych szans na 3punkty, ale tak jak napisałem, wierze, że właśnei z tego powodu, ze w dużej liczbie stawimy się na wyjeździe gracze podejdą do meczu mocno zmotywowani mimo, że w naszym wypadku można powiedzieć, ze mecz nie ma jakiegoś wielkeigo znaczenia w układzie tabeli
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
Lechia będzie zdeterminowana aby za wszelką cenę wygrać ten mecz z drugiej strony nasz Ukochany Ruch będzie grał bez żadnej presji i obciążeń psychicznych.Myślę że Niebiescy pomogą Polonii w awansie do OE.Czym więcej drużyn z naszego Śląska w OE tym lepiej !!! Wielka...Wielka...Wielka..Niebieska eRka...!!! :niebiescy: :niebiescy: :niebiescy:
-
- Kontakt:
nawet lepiej że mecz jest o 17. Sorry za wprowadzenie w błąd
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
O kerej wyjazd??
Witom!
Mom już bilet, ale nie wiadomo o kerej zbiórka... A po drugie babka rano godała, że ino 500 biletów... chyba za mało...
Pozdro
Mom już bilet, ale nie wiadomo o kerej zbiórka... A po drugie babka rano godała, że ino 500 biletów... chyba za mało...
Pozdro
-
- Kontakt:
Re: O kerej wyjazd??
i tak kozdy wlezierutek2000 pisze:Witom!
Pozdro

-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
Jasne. Ale wg. dziynki tymu, że w 2005 w Pruszkowie niy było jeszcze woli, żeby grać w II lidze.ishateR pisze:Łowcałowca goroli pisze:i kedyś "odwdziynczy sie" nom za to jak żabske za Radzionków19r20 pisze:zaś się zaczyno dupcenie fleków? ten mecz wygrywomy i dzięki nam wchodzi Polonia B. do 1 ligi
mozna powiedziec ze w pewnym sensie dzieki żabolom my sie odrodzili...
pozdRo
Tak to sie mogymy. Faktym jest, że te ku***y chamsko się w Jaworznie podłożyli (z małymi wyjątkami) i niy dom sie przekonać, że w przekonaniu, że to "do naszego dobra".
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(