CO SIĘ DZIEJE Z FORMĄ NIEBIESKICH???
CO SIĘ DZIEJE Z FORMĄ NIEBIESKICH???
Może znajdzie się ktoś mądry który odpowie wszystkim dlaczego Niebiescy prezentują 10% formy rundy jesiennej. Czy faktycznie boją się awansu do 1 ligi. Ja słyszałem ostatnio takie stwierdzenie, że podobno prezesa Klimka "nie stać" na I ligę. Ile w tym prawdy?
- viktor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: CO SIĘ DZIEJE Z FORMĄ NIEBIESKICH???
sciągnij sie z comtv ostatmi magazyn ligowy... chopie dyrektor /szacunek/ Mosór godoł tak jak by my juz w ty 1 lidze byliiii !!!!Seru pisze:Może znajdzie się ktoś mądry który odpowie wszystkim dlaczego Niebiescy prezentują 10% formy rundy jesiennej. Czy faktycznie boją się awansu do 1 ligi. Ja słyszałem ostatnio takie stwierdzenie, że podobno prezesa Klimka "nie stać" na I ligę. Ile w tym prawdy?
wszyscy juz wszystko wiedzą

...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...
- art82
- Kontakt:
odpowiedż wydaje mi się b.prosta wleciał zamiast przygotować ich do sezonu to ich "zajechoł " - są wolni a wręcz
bardzo wolni
A MIELI SIĘ CORAZ BARDZIEJ ROZKRĘCAĆ - lak powiedział ??? :shock:
A W SUMIE DOBRZE ŻE RESZTA GRA TAKIE SAMO G...O TO JESTEŚMY JESZCZE LIDEREM
wygląda to tak jakby wleciał był dobrym trenerem na pół sezonu - podobnie jak trenował żaboli pół sezonu grali niemal rewelacyjnie (biorąc jakim składem dysponowali) ale drugie pół jakby powietrze z nich uszło i ..... była ZMIANA TRENERA !
A jak ktoś gada że zmiana w połowie sezonu nic nie daje to niech spojży na (tfu) legię którą już spisali na straty a tu po tygodniu znów z niątrzeba się liczyć - a chyba mało kto powie że wdowczyk to słaby trener
bardzo wolni

A W SUMIE DOBRZE ŻE RESZTA GRA TAKIE SAMO G...O TO JESTEŚMY JESZCZE LIDEREM

wygląda to tak jakby wleciał był dobrym trenerem na pół sezonu - podobnie jak trenował żaboli pół sezonu grali niemal rewelacyjnie (biorąc jakim składem dysponowali) ale drugie pół jakby powietrze z nich uszło i ..... była ZMIANA TRENERA !
A jak ktoś gada że zmiana w połowie sezonu nic nie daje to niech spojży na (tfu) legię którą już spisali na straty a tu po tygodniu znów z niątrzeba się liczyć - a chyba mało kto powie że wdowczyk to słaby trener
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a za co maja płacić jak premie są bodajże od trzeciej wygranej z rzędu, a pensje to mają na poziomie nauczycielskimFifiasek16 pisze:coś jest nie tak... niestety... może mają jakieś spięcie w szatni?:/ może im nie płacą? wydaje mi sie ze nasze dochodzenie jest zbedne.... szczerze mowiac to nasze moze to moze tamto i tak nic nie znaczy... pozdro;)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
jo mysle ze cale to zamieszakie to poprostu brak skutecznosci naszych snajperow!brakoje nom takiego kogos jak MARIO nic nierobi cały szpil a w odpowiednim momyncie wyciongo szłapa kaj cza i jest tor!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Moim zdaniem:
- brak kondycji bo na 10 min do końca nie .... śpiewali
- nie stanowią jedności bo jedyn na drugiego nalatuje na ... forum
- brak szybkości i przyspieszynia ... młyn fałszuje aż uszy bolą
- słaby repertuar zagrań ... rzadoko włączo się bymbyn
- Pepe(k) jest bez formy
- nierówno płyta powoduje że dziesiona słychac jak z nut a siódymka na zwolnionych obrotach
- zamiast grać wtrącają się i chcom zwolnić trynera - patrz wpisy na forum
- wadzą się o kasa przez to niy ma fajnych opraw i brakuje na fany
- ktoś puścił nieświeżego bonka ... na trybunach, a może na boisku, som już nie pamiętom, bo na tyj motolotni to był jo, wszystko żech widzioł, słyszoł i niyspamiyntoł :roll:
edit w czasie rzeczywistym: powyższy teskt proszę czytać niepoważnie, powstał dla rozweselenia tematu i wszelkie podobieństwa oraz uszczypliwości są przypadkowe i w żadnym razie niezamierzone
- brak kondycji bo na 10 min do końca nie .... śpiewali
- nie stanowią jedności bo jedyn na drugiego nalatuje na ... forum
- brak szybkości i przyspieszynia ... młyn fałszuje aż uszy bolą
- słaby repertuar zagrań ... rzadoko włączo się bymbyn
- Pepe(k) jest bez formy
- nierówno płyta powoduje że dziesiona słychac jak z nut a siódymka na zwolnionych obrotach
- zamiast grać wtrącają się i chcom zwolnić trynera - patrz wpisy na forum
- wadzą się o kasa przez to niy ma fajnych opraw i brakuje na fany
- ktoś puścił nieświeżego bonka ... na trybunach, a może na boisku, som już nie pamiętom, bo na tyj motolotni to był jo, wszystko żech widzioł, słyszoł i niyspamiyntoł :roll:
edit w czasie rzeczywistym: powyższy teskt proszę czytać niepoważnie, powstał dla rozweselenia tematu i wszelkie podobieństwa oraz uszczypliwości są przypadkowe i w żadnym razie niezamierzone
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Może cos to da ,chyba że to tylko na pokaz:http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,4083460.html
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- art82
- Kontakt:
powiem więcej - jakby zdobyć puchar Ligi mistrzow! :lol:gerhat pisze:takie baraże to je moje marzynie i o tym żech kiedyś pedzioł bonczkowi, kery się chycił za gowa bo boi się że tego by nie przeżył
taki awans to dla kibica Ruchu jakby zdobyc majstra albo uefa
:lol:
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.
lub nawet puchar interkontynentalny :lol:art82 pisze:powiem więcej - jakby zdobyć puchar Ligi mistrzow! :lol:gerhat pisze:takie baraże to je moje marzynie i o tym żech kiedyś pedzioł bonczkowi, kery się chycił za gowa bo boi się że tego by nie przeżył
taki awans to dla kibica Ruchu jakby zdobyc majstra albo uefa
:lol: