fotki ze Slaskiego!
fotki ze Slaskiego!
Jako ze p.... tEPSA zj***la mi lacze - od soboty wieczor do dzis lacze mi nie dzialalo - ruszylo dopiero teraz - zapraszam do obejrzenia fotek z sobotniego meczu Polska-Wegry oraz z meczu na nasyzm stadionie parlamentarzystow 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tomek, fotki są super. Niejeden pismak chciałby mieć takie.
W poniedziałek szukałem na wielu portalach i w prasie porządnych zdjęć ale wiekszośc ograniczała sie do zblizeń piłkarzy, nigdzie nie znalazłem takich porządnych zdjęć trybun i kibiców jak u ciebie. Widocznie warszawka nawet zdjęcia robi tak aby nie było widac gdzie grali, tak ich ten nasz stadion boli. Brawo
W poniedziałek szukałem na wielu portalach i w prasie porządnych zdjęć ale wiekszośc ograniczała sie do zblizeń piłkarzy, nigdzie nie znalazłem takich porządnych zdjęć trybun i kibiców jak u ciebie. Widocznie warszawka nawet zdjęcia robi tak aby nie było widac gdzie grali, tak ich ten nasz stadion boli. Brawo
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bardzo dobre fotki.
Tu macie do porównania
http://www.epolska.org/forum/viewtopic.php?t=1331
P.S.
Tomek masz maila ws. zdjęć
Tu macie do porównania
http://www.epolska.org/forum/viewtopic.php?t=1331
P.S.
Tomek masz maila ws. zdjęć
- THOMY
- Kontakt:
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No to ja dorzuce troche kwasu: niektore fotografie sa niedoswietlone, inne znowu kiepsko wykadrowane. Na niektorych misz-masz, nie wiadomo co Autor chhcial sfotografowac. Na paru zdjeciach zauwazylem zly pomiar ekspozycji (jezeli auto, to nie ma sie co dziwic...). Ogolnie to fotki sa poprawne (prawie'),no, ale dla zwyklych "pstrykaczy" sa oczywiscie super.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jako ze zostalem wezmany do tablicy - proponuje zrobic lepsze fotki aparatem ktory do tego sie nie nadaje - Olympusem UZI 2100 na ISO 400 (tylko). Fotki sa niedoswietlone gdyz wole niedoswietlone niz poruszone... Nie sa robione na auto ale na preselekcji czasu.
Fotki sa wykadrowane - gdyz nie kadruje ich recznie po zrobieniu - na www przerzucam wprost z aparatu i kasuje tylko totalnie skopane - takze nie bylo robionej selekcji - ale kilka udanych na pewno jest.
Zreszta kazdy moze miec swoje zdanie.
Fotki sa wykadrowane - gdyz nie kadruje ich recznie po zrobieniu - na www przerzucam wprost z aparatu i kasuje tylko totalnie skopane - takze nie bylo robionej selekcji - ale kilka udanych na pewno jest.
Zreszta kazdy moze miec swoje zdanie.
- Schlesien
- Kontakt:
ku*** pisze to po raz 3 - nie wysyla mi na forum ! Wklejam to tu =- moze sie wklei wreszcie !
Otoz od teraz uruchomilem na nowo stronke, wczesniej nie dzialala - mialem wlam na serwer i tylko od nowa go postawilem, nie majac czasu na zabawy z nim. Ktos sie wjebal - chyba nas nie lubi !
Mam nadzieje, ze wiecej nie bedzie problemow !
ZAPRASZAM !
Otoz od teraz uruchomilem na nowo stronke, wczesniej nie dzialala - mialem wlam na serwer i tylko od nowa go postawilem, nie majac czasu na zabawy z nim. Ktos sie wjebal - chyba nas nie lubi !
Mam nadzieje, ze wiecej nie bedzie problemow !
ZAPRASZAM !
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: