Strona 1 z 7

: 10 mar 2007, o 15:51
autor: binaR
dokladnie nawet jakby piwo bylo 2x drozsze to zapewne bylby popyt na nie bo samemu wnosic nie mozna a wielu starszych kibicow pamieta jeszcze czasy kiedy na szpilu nie jedna butelka gorzoly poszla a zadym nie bylo

: 10 mar 2007, o 16:08
autor: loveparadee
mosz rech cos trza z tym zrobic :roll:

bo 5 zeta za surowy wuszt nie widzi mi sie wydawac :roll: o ile sie dopcham :shock:

: 10 mar 2007, o 16:33
autor: fRyta
Moje marzenie - dobry kebab 8)

Ten dym ktory unosi sie nad stadionem to faktycznie obciach..

: 10 mar 2007, o 16:47
autor: uRodzony na sektoRze
Mi sie marzą (ale nie smiejcie sie) nasze kochane kluski ślaskie, moze za 10 lat zjem takowe na stadionie :wink:

: 10 mar 2007, o 16:48
autor: Fanatyk z Rudy
No prosze klub chce stawac sie profesjonalnym to i kibice ida za ciosem ;)

: 10 mar 2007, o 17:10
autor: rumcajs_79
loveparadee pisze:mosz rech cos trza z tym zrobic :roll:

bo 5 zeta za surowy wuszt nie widzi mi sie wydawac :roll: o ile sie dopcham :shock:


widza ze jedli mi z tego samego rusztu kiełbasa :wink:

a tak serio to szkoda kasy kero ucieko bo przy takiej ilosciu ludzi to klub moze sporo zarobic i zarazym uprzyjemnic nom szpil dobrym wusztym (jak sie go komus udo zdobyc)

: 10 mar 2007, o 17:22
autor: hydroxy
Ludzie.
Żodyn poważny klub na świecie niy angazuje sie bezposrednio w sprzedaż kababow czy paker zupy.
Klub ino powiniyn zrobic jakiś konkurs i udzielic koncesji chyntnym, okreslic warunki i tu mocie recht. Ale ciynzko tyz zeby klub na NIY SWOIM (ino miejskim) stadionie stawiol malo gastronomia. Bez toż tyz w tych warunkach powinno sie jednoznacznie okreslic z czego taka sprzedaz moze byc realizowano i powiniyn niy udzielac zezwolynia na grile łogrodowe. Tako buda jak jest pod kauflandym z kurczakami w sam roz nadowala by sie do OBECNY infrastruktury na cichy, a jednoczesnie nie byloby dymow na stadionym.

: 10 mar 2007, o 18:05
autor: wolfik
Na Ruchu nie ma czegos takiego jak gastronomia, ale to dobrze bo zawsze trace kupe kasy na takie zarcie, a tak to jest jakas oszczednosc :wink:

: 10 mar 2007, o 18:05
autor: Patton
Wnioskuje o otwarcie Pizza Hut... Mamma Mia!! :D A powaznie mowiac - chcialem wczoraj zjesc kielbaske, bo to taka tradycja meczowa, czy u siebie, czy gdzies na wyjezdzie. A tu w 35 minucie ni ma wuszcikow :(

: 10 mar 2007, o 19:02
autor: Paweł 19R20
Jo przed szpilym chciołech sie kupić tyż wuszta, ale dopiyro je piykli, a już było przi tym tyla ludzi ze ledwo żech sie dopchoł i żech sie kupi żymła i była dobro... :wink:

: 10 mar 2007, o 19:30
autor: Mikoruch
Biercie sprawy w swoje ręce !

Propozycja do klubu na wynajem placu, od cen tyle i tyle na NU, tyle ew. dla klubu i reszta zysk.

Pismo i do zarządu !!!

Nie marudzić tylko działać !!!

ino mo byc dobre :-)

: 10 mar 2007, o 20:14
autor: Grzegorz
widze ze miałem wczoraj szczęscie bo mi sie fajnie upieczony wuszt trafił, ale fakt ten gril to nie jest najlepsze rozwiązanie.

Na całym świecie jakos sobie z tym radzą, wiec u nas też z czasem wszystko bedzie tak jak trzeba. Teraz za mało tych wusztów jest sprzedawane zeby sie komuś dupno buda opłacało stawiac, ale moze w orange bedzie lepiej. moze hot-dogi?? Nie trzeba tego długo piec i szubkie w przygotowaniu?? Ale przecież by menu ukłodać nie będziemy...

Pozdrawiam chopa co sie wnerwił i ten parasol co przy grilu stał zamknął.

: 10 mar 2007, o 20:32
autor: grzej
Patton pisze:Wnioskuje o otwarcie Pizza Hut... Mamma Mia!! :D A powaznie mowiac - chcialem wczoraj zjesc kielbaske, bo to taka tradycja meczowa, czy u siebie, czy gdzies na wyjezdzie. A tu w 35 minucie ni ma wuszcikow :(
Ale był full dymu ;-)

: 10 mar 2007, o 21:10
autor: lojo
a jo kupił orynżada za 4 zł a w biedronce ta sama 79 gr ;P bo brakło kupkuw i musiolem cało kupić w połowie szpilu rozumia zysk ale asz tyle sypić

: 10 mar 2007, o 22:30
autor: kamix
heh macie fajne pomysly ale stadion jest wlasnoscia miasta czyli ten punkt gastronomiczny NAJLEPIEJ jakby byl odwarty caly tydzien a nie tylko w dniu szpilu przez trzy godziny (a to byloby nie oplacalne dla sprzedawcy i miasta) no i powinny byc dwa takie punkty jeden dla trybuny glownej i sektora rodzinnego a drugi dla reszty

i tak przy okazji to na zachodzie nie maja tego problemu bo w wiekszosci stadionow europy restauracje sa czynne caly tydzien bo to jest wbudowane w kompleks stadionu np w ktoras z trybun

ale mam nadzieje ze uda sie tam cos otworzyc bo tez mnie wkurza ten dym