"NIEBIESCY - legenda bez końca"

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

"NIEBIESCY - legenda bez końca"

#1 Post autor: L_M » 17 mar 2003, o 21:50

Wyszedł już pierwszy numer nowego miesięcznika kibiców naszego kochanego Ruchu, pt "NIEBIESCY - legenda bez końca". Chciałbym poznać Wasze opinie na jego temat - czego Wam brakuje, co się podoba.

Interesują mnie także szczegóły - np. o czym chcielibyście przeczytać w następnym numerze, z kim przeprowadzić wywiady itd. W ten sposób wraz z nami tworzycie czasopismo, które dzień po wydaniu, zostało już zauważone przez "Gazetę Wyborczą"

pozdRawiam i dziękuję za pomoc w imieniu całej redakcji Niebieskich

ps. O opinie prosimy także osoby które nie kupiły (jeszcze ;) ) Niebieskiej gazetki

bolo23

#2 Post autor: bolo23 » 17 mar 2003, o 22:45

gazetka niezla, miła dla oka :lol: . Zwłaszcza jej wydanie mi sie podoba (jakosc papieru, zdjecia, dobrze dobrane kolory). Mimio ze przeglądnąłem ją pobieżnie znalazlem kilka bledów, glownie literowek. Ale ogolnie OK

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: wojt » 17 mar 2003, o 23:48

Mam gazetkę, czytałem, też uważam ze jest spoko. Jak na miesiecznik, wydaje mi sie, że plusem jest także niezbyt wygórowana cena.

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#4 Post autor: Schlesien » 18 mar 2003, o 03:16

Lukas Michalski pisze:ps. O opinie prosimy także osoby które nie kupiły (jeszcze ) Niebieskiej gazetki
Okladka jest super! :wink:

Bolek
Kontakt:

#5 Post autor: Bolek » 18 mar 2003, o 08:21

Takie male pytanie czy mozna bedzie prenumerowac te pisemko ?? mysle ,ze bylo by to dobre posuniecie ze strony redakcji, wiem ,ze narazie nie ma o tym mowy bo niewiadomo jak sie pismo bedzie sprzedawac ale na przyszlosc pomysl jak najbardziej.

P.S. Gazetka za***ista :D
pozdrawaim
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

KK
Kontakt:

#6 Post autor: KK » 18 mar 2003, o 08:24

Marcin Miler mowil ze od 2 numeru chca wprowadzic prenumerate. Ale najlepiej jak sam sie wypowie;)

_MIKOLOW_

#7 Post autor: _MIKOLOW_ » 18 mar 2003, o 12:44

Po za klikoma literówkami :D gazetka naprawde super :!: (fajne fotki - szczególnie ta z plakatu :) ) Może tak jeszcze dodać informacje o danym przeciwniku i jego kibicach:) :?:
PozdRawiam

fuhr
Kontakt:

#8 Post autor: fuhr » 18 mar 2003, o 14:56

fajna bo sa ciekawe informacje np co sie dzieje z Kulawikiem, czy felieton Srutwy...no i wyglada w pelni profesjonalnie
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#9 Post autor: L_M » 18 mar 2003, o 15:34

hehehe, bardzo mnie ciesza Wasze pozytywne opinie. W imieniu redakcji dziekuje. czekam takze na Wasze oczekiwania od nastepnego numeru i ogolnie od gazety

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: gerhat » 18 mar 2003, o 15:58

bardzo chciałbym przeczytac po latach dobry wywiad z Guciem o Ruchu

niebieski78

#11 Post autor: niebieski78 » 18 mar 2003, o 18:24

Pomysł z Guciem za***isty nie omieszkamy nie skorzystac :D
okładka.... :twisted: w temacie o laskach zapowiedzialem ze okladka bedzie sie podobac :twisted: ... a tak a propo szanowny Panie Kubicki dostał Pan foty trzech fajnych lasek z trybuny z prozba umiesczenia ich na forum ... i co :lol: ?
Jesli chodzi o gazetke to moge obiecac ze za ta cene w nastepnym numerze bedzie 4/8 str wiecej , bylo by wiecej juz teraz ale my sie nie wyrobili ze składaniem :( ,postaramy sie tez poprawic bledy zwiazane z korekta ... ale wiecie z tym bywa róznie :wink:
Bedziemy juz miec nr ISSN co da nam mozliwosc rozprowadzania gazetki przez min. kioski i empik
Chcemy sprzedawac ja netem ale koszta,koszta,koszta niestety poczta sobie za wszystko liczy i szukamy wraz z Krzysiem najtanszej opcji ,bo puki co to za gazetke którą ktos zamówi np w Szczecinie musial by zabulic ponad 10 zeta :shock:
Co do prenumeraty... chcieli bysmy bardzo ale to wszystko zalezy od was
(niestety :wink: )
chcialbym poznac wasze zdanie na kilka tematow
1-czy odpowiada wam konwenja jaka przyjelismy
tzn pol gazetki poswiecona kibolom pol klubowi i zawodnikom
to wszystko dzieli Monika :D
2-co myslicie o wprowadzeniu sklepu który bedzie zintegrowany ze sklepem na str.internetowej Krzysia
3-prożba ilosc stron tak naprawde uzalezniona jest nie tylko od ilosci sprzedanych egzemplarzy ale przede wszystkim od reklam wiec jesli macie co kolwiek do powiedzenia w jakies kolwiek firmie to...
Uprzejmie prosze o kontakt!
Dobra troche sie rozpisalem wiec jak macie jakies pytania :?: :!:

niebieski78

#12 Post autor: niebieski78 » 18 mar 2003, o 18:37

a i jeszcze jedna sprawa z tego co wiem to panna na nastepny nr juz czeka 8)

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#13 Post autor: L_M » 18 mar 2003, o 22:06

dla tych ktorzy jeszcze nie maja "Niebiescy - Legenda Bez Końca":
http://www.ruch.chorzow.pl/gazetka.php
w najbliższym czasie postaramy się zamieścić listę punktów, w których możecie zakupić nasz miesięcznik

pozdRawiam

Viro

#14 Post autor: Viro » 18 mar 2003, o 23:55

mozna by zrobic moze w kazdym numerze jakis artykul o jakims fc Ruchu mamy ich bardzo wiele i jest o czym pisac jakas fota fc
:)

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#15 Post autor: Schlesien » 19 mar 2003, o 00:04

niebieski78 pisze:Co do prenumeraty... chcieli bysmy bardzo ale to wszystko zalezy od was (niestety )
Ja jestem za prenumerata, bo niestety nie mam innej mozliwosci kupna gazetki. Oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze mnie ta gazetka duzo drozej wyniesie (koszty wysylki). No ale mnie mozecie wpisac na liste :D

ODPOWIEDZ