Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
-
- Kontakt:
Re: Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
Jo mom pytanko jak mom na karnecie napisane sektor 1a to nie wejda na zadyn inny??
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
wleziesz jescze na 9. a jak myslisz tak swoja droga po co tam pisze numer sektora? uczcie sie poarzadkuwawelwirek pisze:Jo mom pytanko jak mom na karnecie napisane sektor 1a to nie wejda na zadyn inny??
- skowRon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mając karnet musisz chyba wchodzić konkretnymi bramkami na stadion więc raczej nie
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak pierwszy raz wejdzie się na zakup online należy wpisać nr kk i pesel. Dlaczego gdy wpisuję dane wypisuje mi iż
Podany użytkownik nie istnieje.??
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Miol zes karnet i nie wymienil zes jeszcze na kk ?19HKS20 pisze:Jak pierwszy raz wejdzie się na zakup online należy wpisać nr kk i pesel. Dlaczego gdy wpisuję dane wypisuje mi iż
System numerow karnetow nie przyjmuje
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
w sobota w przerwie meczu doładowywałem KK i powiedziałem kolesiowi, że to ma być na derby i teraz patrze na paragon i kartkę która mi dał i tam pisze GKS Bełchatów... teraz pytanie, jak on mi doładował KK na GKS, ja nie wszedłem na stadion to na derby teraz wejde czy musze na nowo kupic bilet?
-
- Kontakt:
Byłeś pod stadionem i nie wszedłeś na mecz??????Spray pisze:w sobota w przerwie meczu doładowywałem KK i powiedziałem kolesiowi, że to ma być na derby i teraz patrze na paragon i kartkę która mi dał i tam pisze GKS Bełchatów... teraz pytanie, jak on mi doładował KK na GKS, ja nie wszedłem na stadion to na derby teraz wejde czy musze na nowo kupic bilet?
cycki więdną...
-
- Kontakt:
na nowo musisz kupić.Spray pisze:w sobota w przerwie meczu doładowywałem KK i powiedziałem kolesiowi, że to ma być na derby i teraz patrze na paragon i kartkę która mi dał i tam pisze GKS Bełchatów... teraz pytanie, jak on mi doładował KK na GKS, ja nie wszedłem na stadion to na derby teraz wejde czy musze na nowo kupic bilet?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dokładne informacje musiołbyś w sklepie sprawdzić, ale z tego co wiem to nie wejdziesz, kumpel też kiedyś doładowoł w przedsprzedaży, bodajże z Arką potem nie mógł iść i stwierdził, że przed kolejnym meczem najpierw spróbuje niby wleźć na ten mecz i nie mioł takiej możliwości.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- skowRon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
doładowanie jest na konkretny mecz więc na derby nie wejdziesz
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
CZlowieku ty sie smiesz nazywac kibicem RUCHU !!!!!???? wez sie meter gumy i i pier... nij sie w leb ale to tak bardzo mocno . Normalnie plakac sie chce . zycza ci bys musiol zaplaci jeszcze roz abo lepij oby ci braklo biletow .miedza pisze:Byłeś pod stadionem i nie wszedłeś na mecz??????Spray pisze:w sobota w przerwie meczu doładowywałem KK i powiedziałem kolesiowi, że to ma być na derby i teraz patrze na paragon i kartkę która mi dał i tam pisze GKS Bełchatów... teraz pytanie, jak on mi doładował KK na GKS, ja nie wszedłem na stadion to na derby teraz wejde czy musze na nowo kupic bilet?
cycki więdną...
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
i to sa wlasnie kibice Ruchu...
-
- Kontakt:
Dokładnie krew zalewa jak sie czeko w raji po bilety na derby a połowa ludzi mo w rece formularz potrzebny do wyrobienia karty kibica .
Sie ku*** obudzili wszyscy.
Sie ku*** obudzili wszyscy.
pamietaj,ze przyszedes na swiat bez czesci zamiennych
- ch-R
Tu wymogiem przy rejestracji na forum powinno sie podawać nr KK lub karnetu. Oczywiście zdaje sobie sprawe z tego że to niemożliwe ale człowieka szlag trafia jak czyta takie coś .Potem ktoś co chodzi na mecze regularnie w przypadku doładowania meczu na ostatni moment okaże sie że nie wejdzie bo jakiś piknik mu wykupił ostatni bilet !
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.