nie vel ino via, tako przyjacielsko rada, no chyba że drugie miono żabek to LechiaGórnik Zabrze vel Lechia Zielona Góra

jak tam forma Krzysia, bardzoch ciekawy?!?!?!?
nie vel ino via, tako przyjacielsko rada, no chyba że drugie miono żabek to LechiaGórnik Zabrze vel Lechia Zielona Góra
Czy to napewno ten Bizacki?Kokosz1 pisze:A Krzysiek całkiem przyzwoicie zagrał, jest doświadczonnym zawodnikiem i jestem pewien, że pokieruje naszym młodym zespołem, srednia wieku 23 lata!Kilka ciekawych zagrań, kilka razy osmieszyl tych z Górala, umie przytrzymać piłke, dobry przegląd pola! Bedzie to duze wzmocnienie dla nas!Pzdr!!
To jest tyn co bol u nos na testach ?Kokosz1 pisze:Dzieki Zibi13!!!
Wczoraj Krzysiek zadebiutował w naszych barwach! Wygraliśmy z Czrnymi-Góralem 8:0:):). Nie mogłem się połapać w kto jest kto.:)Na 100% nie było Janoszki,ale miał byc podobno dzisiaj na treningu bo w Walce już nie trenuje! W pierwszej połowie chyba grał Wawrzyniok na środku pomocy, ale tego tez nikt nie potrafił potwierdzić. W każdym bądź razie wyglądało to obiecujaco! Obok Krzysia przyszli jeszcze: Szmatiuk(Piast), Sala Shibouh(tak się pisze??:)), który był testowany także u Was, Przybyła(Polonia Łaziska), Smolec(bardzo dobry grojek), Cybulski i Gacki(Polonia Bytom), Wójcik(Górnik Zabrze vel Lechia Zielona Góra), jakis gosc z rezerw Unionu Berlin(strzelił dwie bramki) no i było testowanych chyba z 6 wyrózniających się juniorów z całego województwa-grali bardzo dobrze! Jakby jeszcze ta dwójka doszła od Was to III liga nasza!!
Kod: Zaznacz cały
Druga drużyna Górnika Zabrze pokonała u siebie Raków Częstochowa 1:0. Bramkę w 43. minucie zdobył Kamil Kopański. Ten utalentowany dwudziestoletni napastnik przejął piłkę na 30 metrze, zdecydował się na samotny rajd i z około 16 metrów strzelił w długi róg. Była to ładna bramka, która jak się później okazało zapewniła zabrzanom zwycięstwo i awans na drugie miejsce w tabeli grupy I czwartej ligi. Warto wspomnieć, że przed tym meczem na tej pozycji był Raków.
Górnik II wystąpił w składzie: Białkowski - Kapias, Kiełtyka, Simon, Nawrat (60 Domagalski) - Dudkiewicz, Szczeponik, Wrona (70 Nawrot), Jabłoński - Kopański, Murzyn.
Zdobywca "złotej bramki" dla Górnika piłkarską edukację zaczynał w GKS Katowice. Potem trafił do drużyny juniorów Górnika prowadzonej przez trenera Mariana Bechera. Kamil jest bardzo ambitnym zawodnikiem. Marzy o grze w ekstraklasie. Kiedy trenerem pierwszej drużyny Górnika był Waldemar Fornalik, Kopański był w jej szerokiej kadrze. Nowy szkoleniowiec czternastokrotnego mistrza Polski Czech Werner Liczka, widział na razie Kamila tylko w pierwszej połowie meczu z Rakowem, bo potem musiał iść na zajęcia ze swoim zespołem, ale na pewno zanotował go w swoim notesie. Kamil tryska humorem, mówi, że podobają mu się wszystkie kobiety. Zawsze potrafi rozładować napiętą czasami sytuację w drużynie, bądź poza nią.
nie pokaze sie bo dzis gra sparing w walce, nie wiem skad te info u ciebie ze juz tam nie trenuje, podobnie jak wawrzynczok i markewicz tez dalej trenuja w walce, pozdroKokosz1 pisze:Rozszyfrowałem tego zawodnika co przyszedł z Niemiec! To wychowanek GKS Katowice, potem grał u żaboli, następnie wyjechał do Dynamo Berlin, Śląsk Wrocław i jakiś znowu klubik u naszych zachodnich sąsiadów! Nazywa sie Kamil Kopański!!Rocznik 84, więc znowu jakiś młody walczak!
Zapowiadał się na niezłego grajka, przynajmniej tak wypowiadali się jego byli trenerzy!No to III liga nasza!!!Kod: Zaznacz cały
Druga drużyna Górnika Zabrze pokonała u siebie Raków Częstochowa 1:0. Bramkę w 43. minucie zdobył Kamil Kopański. Ten utalentowany dwudziestoletni napastnik przejął piłkę na 30 metrze, zdecydował się na samotny rajd i z około 16 metrów strzelił w długi róg. Była to ładna bramka, która jak się później okazało zapewniła zabrzanom zwycięstwo i awans na drugie miejsce w tabeli grupy I czwartej ligi. Warto wspomnieć, że przed tym meczem na tej pozycji był Raków. Górnik II wystąpił w składzie: Białkowski - Kapias, Kiełtyka, Simon, Nawrat (60 Domagalski) - Dudkiewicz, Szczeponik, Wrona (70 Nawrot), Jabłoński - Kopański, Murzyn. Zdobywca "złotej bramki" dla Górnika piłkarską edukację zaczynał w GKS Katowice. Potem trafił do drużyny juniorów Górnika prowadzonej przez trenera Mariana Bechera. Kamil jest bardzo ambitnym zawodnikiem. Marzy o grze w ekstraklasie. Kiedy trenerem pierwszej drużyny Górnika był Waldemar Fornalik, Kopański był w jej szerokiej kadrze. Nowy szkoleniowiec czternastokrotnego mistrza Polski Czech Werner Liczka, widział na razie Kamila tylko w pierwszej połowie meczu z Rakowem, bo potem musiał iść na zajęcia ze swoim zespołem, ale na pewno zanotował go w swoim notesie. Kamil tryska humorem, mówi, że podobają mu się wszystkie kobiety. Zawsze potrafi rozładować napiętą czasami sytuację w drużynie, bądź poza nią.
Szkoda,że Suker odmówił!
Jutro gramy ze Szczakowianką i zobaczymy czy się pokaże Ecik junior!!
Nie dostal swojej szansy, ale w sparingach i w rezerwach prezentowal sie calkiem niezle. Nie znalazl uznania w oczach Wleciala, zobaczymy, moze sie ogra i wroci, bo wydaje sie ze papiery na granie maKokosz1 pisze:No tak, w Sporcie napisali "Janoszko":) i to mnie zmyliło! Ja nie wiem skąd oni biorą dziennikarzy, napisali też Wawrzyńczuk:):)! Przecież te nazwiska już tyle razy sie przewijały przez ich gazetę a oni dalej robią błędy! Tragedia:)! Zobaczymy kto dzisiaj zagra ze Szczakowianka!!!Póki co z Ruchu jest tylko Tomasz Starowicz!!Co o nim możecie powiedzieć??
Użytkownicy przeglądający to forum: Adam1983, Bing [Bot], heli, OLSZA, Pulocini, Rickenn10, west72, WolnyLogin i 48 gości