Transfery - zima 2012/2013
-
- Kontakt:
Re: Transfery - zima 2012/2013
Adamek wielkie umiejtnosci, dobre
Ale nie powiem chcialbym go u nas.Wiekowo odpowiedni, walczak, cos tam potrafi.Na ta lige wystarczy.

Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
- arturus1989
dobre średnie umiejetności moj błąd ino powiedzcie mi wto w naszy lidze mo wg wos wielkie umiejetnosci? Piech w Widzewie co groł? nic albo ława albo cieżko kontuzja. Jo uważom że Adamek mo szansa rozwinąć sie jeszce lepi niz Arek
Ostatnio zmieniony 17 sty 2013, o 00:08 przez arturus1989, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
Ljuboja jak na nasza lige ma wielkie umiejetnosci i to chyba koniec hehe 

- arturus1989
To mosz racja na naszo liga. Jak by bol dobry to by go tu nie bołowiesiek1 pisze:Ljuboja jak na nasza lige ma wielkie umiejetnosci i to chyba koniec hehe
-
- Kontakt:
Ljuboja to do Polski przyszedł na "emeryture". Życzę każdemu Polakowi, żeby w trakcie kariery zagrał w PSG, Stuttgarcie czy HSV.arturus1989 pisze:To mosz racja na naszo liga. Jak by bol dobry to by go tu nie bołowiesiek1 pisze:Ljuboja jak na nasza lige ma wielkie umiejetnosci i to chyba koniec hehe
http://www.youtube.com/watch?v=RJL-x5ladmg w pewnym momencie chłopaki tam sie potracili

Ostatnio zmieniony 17 sty 2013, o 00:22 przez Lukas89, łącznie zmieniany 2 razy.

- Mastero1920
- Kontakt:
Jego nojbardziej wybitno umiejetnosc to machanie lapamiwiesiek1 pisze:Ljuboja jak na nasza lige ma wielkie umiejetnosci i to chyba koniec hehe

Pamietaj gdzie naRód Twój...
Gdzie dom Twój...
..::Oberschlesien::..

Gdzie dom Twój...
..::Oberschlesien::..

- arturus1989
No i właśnie to świadczy o tym co pisza. zawodnik prziłazi na emerytura i jest wyróżniającym sie zawodnikiem jak nie najlepszym. Liga jest tak słabo że Adamek mo szansa wg mnie być jedym z najlepszych napastników.Lukas89 pisze:Ljuboja to do Polski przyszedł na "emeryture". Życzę każdemu Polakowi, żeby w trakcie kariery zagrał w PSG, Stuttgarcie czy HSV.arturus1989 pisze:To mosz racja na naszo liga. Jak by bol dobry to by go tu nie bołowiesiek1 pisze:Ljuboja jak na nasza lige ma wielkie umiejetnosci i to chyba koniec hehe
Ostatnio zmieniony 17 sty 2013, o 00:21 przez arturus1989, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
To akurat wada ale w pilke lepiej nikt w tej lidze aktualnie grac nie potrafi.Jednak konczy juz jego temat.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo sie nie zgodza, że Piech musi podpisac z nami kontrakt szczególnie w imię niby za coś bo coś się należy za wypromowanie, On już roz podpisoł w taki sposób kontrakt, po drugie jeżeli chodzi o wypromowanie to był to sukces obopólny, bo on nie groł co by go wypromować, groł bo na to zasłużył i był najlepszy nawet w tej obecnej rundzie. Natomiast nie rozumia postawy takiej jak niby Piech prezentuje czyli nawet nie chce zoboczyć propozycji od nos, nawet nie chce myśleć o transferze tam czy tam, a jak widać propozycje mioł bardzo dobre. Mnie to wyglądo , że on już jest dogadany z jakimś Lubinem albo Białystokiem bo wyżej pewnie nie podskoczy i stąd jego fochy w stylu tam nie pojada, ten kierunek mnie nie interesuje, tu nawet nie obejrza propozycji itd. Trocha jak obrażone dziecko i jeżeli rzeczywiście jest tako postawa, a jednocześnie nie powiedzioł tego w prost to powinien wylądować w ME-sie, bo nawet jak jest z kimś dogadany to powinien to jasno powiedzieć, podpisać z nimi kontrakt i zapewnić jednak, że przez te pół roku będzie dawał z siebie wszystko, wtedy można się zastanawiać. Bo nie wiem jak np. Piech zagrałby z Lubinem w meczach PP jak w taki a nie inny sposób załatwia sobie kontrakt. Można mieć wątpliwości.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- stRoszek
Nie chce grać to nie. Gwiazdą dla mnie nie był nigdy. Do Śrutwy czy Grzybka nie dorasta nawet do połowy.Tyle ,że był dobrym wyrobnikiem.Życzę mu powodzenia .Moim zdaniem gdzie indziej będzie mu dużo trudniej niż w Ruchu. A zmarnowanych sytuacji ,którymi mógł nam wygrać mecz miał mnóstwo.
Nie zdziwiłbym się nawet jakby wylądował w Zabrzu ale tam moje życzenia powodzenia są nieważne:)
Nie zdziwiłbym się nawet jakby wylądował w Zabrzu ale tam moje życzenia powodzenia są nieważne:)
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niestety smutno prowda > kolejny najemnik kiery Nasz Klub mo kajś. Także odejdź jak najszybci jak Cie nawet niy interesuje co pisze w nowym kontrakcie. Ale i tak dzięki za serce zostawione na boisku. Niy ma ludzi niy zastompionych.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie ma sensu żeby Piech zajmowoł miejsce w ataku w rundzie wiosennej do ME a w lidze juz czas zaczac stawiac na kogo innego Kuswik, Niedzielan, Kwiatkowski decyzja nalezy do trynera.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Nieznam Cie nie pilem z Toba ale nazwy nazwy miejscowosci podaje sie prawidlowo a po drugie tam jest jeden czlowiek dla ktorego moze nosic recznik puki nie powiesi korkow na kolkuheli pisze: Mnie to wyglądo , że on już jest dogadany z jakimś Lubinem albo Białystokiem bo wyżej pewnie nie podskoczy.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
i niech se tam ten człowiek gra nawet do stu latKibic1983 pisze:Nieznam Cie nie pilem z Toba ale nazwy nazwy miejscowosci podaje sie prawidlowo a po drugie tam jest jeden czlowiek dla ktorego moze nosic recznik puki nie powiesi korkow na kolkuheli pisze: Mnie to wyglądo , że on już jest dogadany z jakimś Lubinem albo Białystokiem bo wyżej pewnie nie podskoczy.

a poza tym nie z czasownikami pisze się oddzielnie - przyganiał kocioł garnkowi

I żeby było na temat: dla mnie era Arka w Ruchu się skończyła. Szacunek za grę u nas i powodzenia.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kibic1983 pisze:Nieznam Cie nie pilem z Toba ale nazwy nazwy miejscowosci podaje sie prawidlowo a po drugie tam jest jeden czlowiek dla ktorego moze nosic recznik puki nie powiesi korkow na kolkuheli pisze: Mnie to wyglądo , że on już jest dogadany z jakimś Lubinem albo Białystokiem bo wyżej pewnie nie podskoczy.

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!