Stroje
-
- Kontakt:
Re: Stroje
Jaki to był tyn sklep klubowy z Niemiec ?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Bergman Hindenburg
-
- Kontakt:
- PatRicio_80
- Kontakt:
Schalke 04heinRich pisze:Jaki to był tyn sklep klubowy z Niemiec ?
"Życie polega na RUCHU i RUCH jest jego istotą" - A.Schopenhauer
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
heinrich to Ci terozki pojechoł z tym klubymPatRicio_80 pisze:Schalke 04heinRich pisze:Jaki to był tyn sklep klubowy z Niemiec ?

ino sie niy zastrzel

- Keano18
- Kontakt:
PatRicio_80 pisze:"Wasze" bo narzucone jak podatek i mosz kupić i nie ma dyskusji. Dlatego nie mam zamiaru powiększyć swojej kolekcji o tą koszulkę. Tak jak nie mam zamiaru o niej dyskutować. Tutaj jest temat koszulek meczowych. Kupując meczówkę wspomagasz Klub i z nim się utożsamiasz. Dlatego propagowanie kupienia oficjalnej koszulki leży w interesie wszystkich. Na zachodzie już to zrozumieli. Sam widziałem jak wygląda sklep klubowy jednego z Klubów Bundesligi w dzień początku sprzedaży nowej kolekcji. Dlatego "nic nie szkodzi kupić jeszcze jedną" z której sprzedaży dochód zasila budżet klubowyKeano18 pisze:Nic nie godom o waszych koszulkach wyjazdowych.
Fajno mosz identyfikacja z kibicami. "Wasze"......
Mom koło 10 koszulek. Jedne kupione inne wyłapane na wyjazdach i nic nie szkodzi kupić jeszcze jedną.
"Narzucone" dlatego, że jak zostawiosz wolno wola to jest tak, że znojdzie się geniusz co np. na korona jedzie w pomarańczowej koszulce reprezentacji Hiszpanii. Momy się pRezentować odpowiednio (czyt. za***iście) na wyjazdach i kRopka. Meczówka kup, łaz na szpile u siebie, po ulicyitd
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
albo w czerwonej WidzewaKeano18 pisze:PatRicio_80 pisze:"Wasze" bo narzucone jak podatek i mosz kupić i nie ma dyskusji. Dlatego nie mam zamiaru powiększyć swojej kolekcji o tą koszulkę. Tak jak nie mam zamiaru o niej dyskutować. Tutaj jest temat koszulek meczowych. Kupując meczówkę wspomagasz Klub i z nim się utożsamiasz. Dlatego propagowanie kupienia oficjalnej koszulki leży w interesie wszystkich. Na zachodzie już to zrozumieli. Sam widziałem jak wygląda sklep klubowy jednego z Klubów Bundesligi w dzień początku sprzedaży nowej kolekcji. Dlatego "nic nie szkodzi kupić jeszcze jedną" z której sprzedaży dochód zasila budżet klubowyKeano18 pisze:Nic nie godom o waszych koszulkach wyjazdowych.
Fajno mosz identyfikacja z kibicami. "Wasze"......
Mom koło 10 koszulek. Jedne kupione inne wyłapane na wyjazdach i nic nie szkodzi kupić jeszcze jedną.
"Narzucone" dlatego, że jak zostawiosz wolno wola to jest tak, że znojdzie się geniusz co np. na korona jedzie w pomarańczowej koszulce reprezentacji Hiszpanii. Momy się pRezentować odpowiednio (czyt. za***iście) na wyjazdach i kRopka. Meczówka kup, łaz na szpile u siebie, po ulicyitd
-
- Kontakt:
Po ile będą wyjazdowe-obowiązkowe bluzy na jesień?
- kris91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Od 59,99zł. Mało kiedy pisza na tym forum, ale jak widza takie gupie pi***olenie jak twoje to aż musza coś napisać!
Jak ci sie nie podobo pomysł aby wszyscy wyglądali tak samo, to sie przeciep na Podbeskidzie
Jak ci sie nie podobo pomysł aby wszyscy wyglądali tak samo, to sie przeciep na Podbeskidzie
-
- Kontakt:
A niby czemu głupie?! Co w przypadku zlej pogody?! Trzeba miec koszulka wyjazdowo na jakla abo moze byc pod spodem?
Przymus zawsze rodzi sprzeciw! Zauwazcie, ze ludzie zawsze sie jednocza i buntuja najbardziej jak ich do czegos zmuszac! Moze lepiej co innego wymyslec niz narzucanie na sile komus swojej woli?
Ciekawe co byscie godali jakby na przyklad Klub kozol na derby przyjsc wszystkim na zolto, na szpil z Legia na szaro, a na Podbeskidzie np na zielono? A jak nie to sie przeciep...

Przymus zawsze rodzi sprzeciw! Zauwazcie, ze ludzie zawsze sie jednocza i buntuja najbardziej jak ich do czegos zmuszac! Moze lepiej co innego wymyslec niz narzucanie na sile komus swojej woli?
Ciekawe co byscie godali jakby na przyklad Klub kozol na derby przyjsc wszystkim na zolto, na szpil z Legia na szaro, a na Podbeskidzie np na zielono? A jak nie to sie przeciep...
-
- Kontakt:
Czyli na wyjazdach niy spiywosz bo jest przymus? Albo spiywosz co innego?
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wy nie rozumiecie, że obowiązek noszenia koszulki wyjazdowej jest dla stworzenia zajebistego wizerunku nas jako kibiców na wyjazdach? Nie dla głupiego "widzi mi sie". Ile razy były akcje cały młyn na niebiesko itd. A i tak się zawsze znaleźli w czarnych (dziś tak bardzo modnych) bluzach. Teraz jest przymusowo i bardzo dobrze, bo inaczej nie dałoby się tego zrobić. Każdy się potem chwali, jako to z nas najlepsza ekipa wyjazdowa itp. jak sie świetnie zawsze prezentujemy. Ale jak już trzeba 30 zł jednorazowo zapłacić za koszulke to sprzeciwy, że haracz biorą.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I dobrze, gdyby większa dyscyplina była również na młynie to by wyglądało to lepiej niż teraz (ciuchy&selekcja).
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
-
- Kontakt:
Dla mnie wyznacznikiem tej akcji są liczby wyjazdowe i jak widać nie potrafimy wykorzystać pełnych pul.
Niebieska Dzielnica Halemba
-
Tyś jest durny, nie ma w Polsce ekipy, która jest w stanie zapełnić każdy sektor gości, nasze wyniki wyjazdowe w tym sezonie są rewelacyjne biorąc pod uwagę, że wciąż mamy okres wakacyjny.nrsl-halemba pisze:Dla mnie wyznacznikiem tej akcji są liczby wyjazdowe i jak widać nie potrafimy wykorzystać pełnych pul.