w stolycy maja lepsze zarobki! to i bilety droższe, zreszta jak wszystko!popey pisze:może nie na temat ale nie wiem gdzie to dać
ceny biletów na polonia![]()
Polonia - Wisła Kraków - cena 30 zł
Polonia - Ruch Chorzów - cena 30 zł
Polonia - Odra Wodzisław - cena 10 zł
Polonia - Cracovia - cena 20 zł
Polonia - Arka Gdynia - cena 25 zł
Polonia - Jagiellonia Białystok - cena 20 zł
to u nos jeszcze nie najgoży
wydaje mi sie ze to sa ceny biletow Poloni Bytom, bo mecz momy mecz na wyjezdzie, a my grali z nimi u siebie (bylembsnkamil pisze:w stolycy maja lepsze zarobki! to i bilety droższe, zreszta jak wszystko!popey pisze:może nie na temat ale nie wiem gdzie to dać
ceny biletów na polonia![]()
Polonia - Wisła Kraków - cena 30 zł
Polonia - Ruch Chorzów - cena 30 zł
Polonia - Odra Wodzisław - cena 10 zł
Polonia - Cracovia - cena 20 zł
Polonia - Arka Gdynia - cena 25 zł
Polonia - Jagiellonia Białystok - cena 20 zł
to u nos jeszcze nie najgoży
ale chodzi o to ze te mecze wyzej (lista z cenami) to sa mecze poloni bytomDzikeR_PiotRo pisze:to są mecze Poloni warszawa z tego sezonu http://www.sports.pl/ekstraklasa/druzyna.asp?Druzyna=26
przecież graliśmy na wyjeździe u nich
a w innych województwach to jakoś inaczej wyliczają, takRudaSlaska7 pisze:sam niekiere to widza nie biera pod uwaga tego ze jeden zarobi 5000 a drugi zarobi 1100 a trzeci nic wtedy to wyglado tak ze zarobek na Slasku = 2033 na os. ino wtedy nikt nie biere pod uwaga tego ostatniego co tej kasy nie mo ale nojlepi wciepnac wszystkich do jednego wora przeca ;-)
Sorry ale dla mnie text roku, cóż za dedukcja i nowoczesny sposób myślenia. Kutz mioł chyba rację z tą dupo....RudaSlaska7 pisze:sam niekiere to widza nie biera pod uwaga tego ze jeden zarobi 5000 a drugi zarobi 1100 a trzeci nic wtedy to wyglado tak ze zarobek na Slasku = 2033 na os. ino wtedy nikt nie biere pod uwaga tego ostatniego co tej kasy nie mo ale nojlepi wciepnac wszystkich do jednego wora przeca ;-)
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Mikoruch, moRi95 i 44 gości