" Górnik wysłał aplikację do tytularnego sponsora Ruchu.simonsays pisze: jes to recht?
Wojciech Todur
Gazeta Wyborcza 2011-01-13"
" Górnik wysłał aplikację do tytularnego sponsora Ruchu.simonsays pisze: jes to recht?
Moim zdaniem miało znaczenie. Kogo Tauron ma sponsorować? Drużyne która broni sie przed degradacja z ekstraklasy? Co było wartościowego do sprzedania Zarząd sprzedał i zamienników nie widać. Myślicie że decydenci Taurona są w ciemię bici i tego wszystkiego co sie działo w klubie nie widzieli? Za frajer maja dawać kasę, bo Ruchowi sie należy?wiesiek1 pisze:Umowa Tauronu na rok nie byla przypadkiem.Pewnie istnialo duze prawdopodobienstwo zakonczenia teraz wspolpracy od samego momentu podpisania.Nasza pozycja w lidze i ostatnio otoczka tez nie zacheca ale watpie czy to mialo fundamentalne znaczenie.
Trzeba szukac kogos nowego a plakac nad rozlanym mlekiem.
Nie mam na to żadnego dowodu ale z tego co wiem od nowego sezonu Tauron będzie sponsorem Śląska Wrocław. Byłby już teraz ale po pierwsze nie wiem czy jedna firma może być w jednym sezonie sponsorem dwóch klubów Ekstraklasy (a nawet jeśli, to było by to fatalne pod względem marketingowym), a po drugie nie chcą tego robić tak zupełnie na chama.bluelive pisze:Może gdyby Tauron zostoł przy nożnej to by tak było ale poczytej dokładnie Tauron wycofoł sie całkowice z piłki nożnej.BOGUCICE pisze:ok szefie. Sami właściciele klubu zapewniali ,że umowa z Tauronem jest niezagrożona.
teroz są sponsorem tytularnym koszykówki "Tauron basket liga" Widocznie tako mieli strategia firmy na nastepne lata.
No to teraz zaczną sie kalkulacjeFredyKruger pisze:I tak wszystkie klocki: miasto, prezydent, POlitycy, województwo, SŚ, wielka firma na W., no i nasz Wielki Ruch zaczynają się splatać. Oby nikt i nic tego nie spier… Jeszcze będzie dobrze.
To jadymy z tym koksem... Jak wielko frma to ino może być Wal-Mart Stores, IncMirek pisze:No to teraz zaczną sie kalkulacjeFredyKruger pisze:I tak wszystkie klocki: miasto, prezydent, POlitycy, województwo, SŚ, wielka firma na W., no i nasz Wielki Ruch zaczynają się splatać. Oby nikt i nic tego nie spier… Jeszcze będzie dobrze.
I teraz "rusy"bedą pisać donosy na nas i wysyłać aplikacje do wszystkich firm na W.A prezio M wynajmie firmę detektywistyczną żeby wyśledzila co to za firma.należy się spodziewać braku w kioskach znaczków pocztowych papieru listowego i kopert oraz aparatury podsłuchowej w sklepach z militariami.Witek46 pisze:Nie mam na to żadnego dowodu ale z tego co wiem od nowego sezonu Tauron będzie sponsorem Śląska Wrocław. Byłby już teraz ale po pierwsze nie wiem czy jedna firma może być w jednym sezonie sponsorem dwóch klubów Ekstraklasy (a nawet jeśli, to było by to fatalne pod względem marketingowym), a po drugie nie chcą tego robić tak zupełnie na chama.bluelive pisze:Może gdyby Tauron zostoł przy nożnej to by tak było ale poczytej dokładnie Tauron wycofoł sie całkowice z piłki nożnej.BOGUCICE pisze:ok szefie. Sami właściciele klubu zapewniali ,że umowa z Tauronem jest niezagrożona.
teroz są sponsorem tytularnym koszykówki "Tauron basket liga" Widocznie tako mieli strategia firmy na nastepne lata.
Sprawa została ugadana na wysokich politycznych szczeblach, a szefowie Tauronu wolą nie ryzykować stołków dla Ruchu. I można to zrozumieć.
Ale jest i druga część tej opowieści i to zupełnie optymistyczna dla Ruchu. Wiadomo, że w ciągu pół roku może się jeszcze wiele razy wszystko pozmieniać ale jeśli plan uda się zrealizować, to od nowego sezonu Ruch będzie miał porządnego głównego sponsora. Sprawa obgadywana jest na wysokich szczeblach i gra idzie o kasę, która pozwoli budować drużynę na miarę Stadionu Śląskiego. I tak wszystkie klocki: miasto, prezydent, POlitycy, województwo, SŚ, wielka firma na W., no i nasz Wielki Ruch zaczynają się splatać. Oby nikt i nic tego nie spier… Jeszcze będzie dobrze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], kosau i 36 gości