Stroje

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

Re: Stroje

#916 Post autor: _BiADACZ_ » 17 lip 2015, o 14:21

W ilu postach jeszcze będziesz o tym pi***olić, bo to już trzeci?
Nie chcesz - nie kupuj, nie jedź.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

Awatar użytkownika
viktor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#917 Post autor: viktor » 17 lip 2015, o 14:26

Bez przesady z tym haraczym jak juz ktoś napisoł nie chcesz nie jezdzisz i tyla a Slonskie treski za***iste !!! nie wiem czy jest ale mogłoby być na rynkowku jeszcze Górny Śląsk

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...

Roni2580

#918 Post autor: Roni2580 » 17 lip 2015, o 15:26

Myślę, że te Ślonskie treski to będzie też hit sprzedażowy. Sam dzisiaj zakupiłem swoją, a widziałem w Chorzowie i Świonach już 4 osoby w takich.

przemo_scream
Kontakt:

#919 Post autor: przemo_scream » 17 lip 2015, o 20:40

[quote="viktor"]Bez przesady z tym haraczym jak juz ktoś napisoł nie chcesz nie jezdzisz i tyla a Slonskie treski za***iste !!! nie wiem czy jest ale mogłoby być na rynkowku jeszcze Górny Śląsk

Moim zdaniem również haracz- nazywejcie se to jak chcecie, ale jak wyjazdowo koszulka to nagle sie pojawio temat i "obowiązek" kupna !!! Jadymy w Niebieskiej sile - OK - ale czemu np.: nie było kilka wzorów gdzie można było spokojnie zrobić ankieta/głosowanie i wybrać ta jedyno!!! A tu wyglądo to tak, że ktoś wymyślił, ktoś zarobi i wsio :/ chyba nie o to chodzi panowie!!!!
pozdRo
PS - czekom na żółto treska z haftowanym herbem - dobry pomysł - i właśnie tako byda reprezentowoł na wyjazdach ;)

19aRtuR20
Kontakt:

#920 Post autor: 19aRtuR20 » 17 lip 2015, o 20:53

Jak juz tak godocie o tych wyjazdowych… to jaki jest sens wprowadzac koszulki wyjazdowe, jesli na drugi wyjazd 80% ludzi pojechałoby już w innych? W takim razie albo nie ma sensu takich koszulek wprowadzac, albo wprowadzac w taki sposob jak teraz. Zawsze idzie sie ta koszulka zalozyc na stadionie, a po szpilu schowac…

Golyrubychop
Kontakt:

#921 Post autor: Golyrubychop » 17 lip 2015, o 21:00

19aRtuR20 pisze:Jak juz tak godocie o tych wyjazdowych… to jaki jest sens wprowadzac koszulki wyjazdowe, jesli na drugi wyjazd 80% ludzi pojechałoby już w innych? W takim razie albo nie ma sensu takich koszulek wprowadzac, albo wprowadzac w taki sposob jak teraz. Zawsze idzie sie ta koszulka zalozyc na stadionie, a po szpilu schowac…
Jak kupis coś za 3 złote a sprzedos za 30 to je zysk!
Zawsze akcja na +

Awatar użytkownika
Duszello
Kontakt:

#922 Post autor: Duszello » 17 lip 2015, o 21:32

Jak wy chcecie budowac frekfencjo jak sam sa hasla kumatych typu nie chcesz nie jedz, nie chcesz niekupuj nie jedz. Itd. Ultrasi czy glownodowodzacy ekipy wyjazdoowy tez musza trocha zasad marketingu liznac. W klubie poszli po rozum do gowy i dobrze to zaczyno wygladac. PRZYKLAD ŻÓŁTYCH KOSZULEK moim zdaniem szczał w 10. Jedynym co to ino nie pasza to narodowosciowcom. Nie mom nic do koszulki wyjjazdowy zeby bylo jasne wyglado jak kazdo inno taki standardzik. Ino mi łazi o sposob zachecania,rozmowy itd.

seba1920
Kontakt:

#923 Post autor: seba1920 » 17 lip 2015, o 21:44

przemo_scream pisze:
viktor pisze:Bez przesady z tym haraczym jak juz ktoś napisoł nie chcesz nie jezdzisz i tyla a Slonskie treski za***iste !!! nie wiem czy jest ale mogłoby być na rynkowku jeszcze Górny Śląsk

Moim zdaniem również haracz- nazywejcie se to jak chcecie, ale jak wyjazdowo koszulka to nagle sie pojawio temat i "obowiązek" kupna !!! Jadymy w Niebieskiej sile - OK - ale czemu np.: nie było kilka wzorów gdzie można było spokojnie zrobić ankieta/głosowanie i wybrać ta jedyno!!! A tu wyglądo to tak, że ktoś wymyślił, ktoś zarobi i wsio :/ chyba nie o to chodzi panowie!!!!
pozdRo
PS - czekom na żółto treska z haftowanym herbem - dobry pomysł - i właśnie tako byda reprezentowoł na wyjazdach ;)
Rusz dupa na "wolka" albo do "grzybka",tam są tresy od wyboru do koloru,z haftowanym herbem też.Kur.a nastepny maruda.
Marek Zieńczuk:
- Kibice nam bardzo pomogli i po raz kolejny swoją postawą pokazali, że jedynej rzeczy, której w Chorzowie brakuje, jest stadion z prawdziwego zdarzenia. Atmosfera, którą potrafią stworzyć na wyjazdach może być niczym, w porównaniu z tym, co będą potrafili stworzyć na własnym stadionie.

Awatar użytkownika
Keano18
Kontakt:

#924 Post autor: Keano18 » 17 lip 2015, o 22:18

Płacz i lament bo cza 3 dychy wydać a jak znom życie 90% malkontentów 3 dychy puszczo lekko na ci***wa bez problemu.
Drugo kwestia to jakość - po pierwsze jeszcze żeście nie założyli a już pier...enie że jakość lumpeksu. Nie spodziewom się cudów za 3 dyszki ale 90 min szpilu idzie szczimać.
Poza tym słit focie na tle niebieskiego sektora robić chcą wszyscy ale swojej cegiełki do tego nie dołożą ( w postaci Niebieskiej tReski )

Golyrubychop
Kontakt:

#925 Post autor: Golyrubychop » 17 lip 2015, o 23:28

fajne forum - jak napises prowda to cie wykasujom
Twój adres IP (xxxxxxxxxxxx) został zablokowany, ponieważ jest na czarnej liście

gorzy jak za komuny.

Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

#926 Post autor: _BiADACZ_ » 18 lip 2015, o 00:43

Duszello pisze:Jak wy chcecie budowac frekfencjo jak sam sa hasla kumatych typu nie chcesz nie jedz, nie chcesz niekupuj nie jedz. Itd. Ultrasi czy glownodowodzacy ekipy wyjazdoowy tez musza trocha zasad marketingu liznac. W klubie poszli po rozum do gowy i dobrze to zaczyno wygladac. PRZYKLAD ŻÓŁTYCH KOSZULEK moim zdaniem szczał w 10. Jedynym co to ino nie pasza to narodowosciowcom. Nie mom nic do koszulki wyjjazdowy zeby bylo jasne wyglado jak kazdo inno taki standardzik. Ino mi łazi o sposob zachecania,rozmowy itd.

Jest napisane NORMALNE info, że będzie obowiązywać koszulka wyjazdowa na każdym wyjeździe, co jeszcze ultrasi mają zrobić? dopłacić każdemu do tej koszulki? dziwka do tego na wyjeździe czy może podgrzewany fotel?

ku*** wiecznie Wam źle, wiecznie pi***olicie, ale jak były/są/będą spotkania ultrasów to jakoś nikt się nie kwapi, by podejść i porozmawiać, wtedy nagle się każdy ulatnia, a 3/4 tych malkontentów i tak nie jeździ na wyjazdy, więc nie srajcie piaskiem stadionowi turyści.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

koller
Kontakt:

#927 Post autor: koller » 18 lip 2015, o 07:19

_BiADACZ_ pisze:
Duszello pisze:Jak wy chcecie budowac frekfencjo jak sam sa hasla kumatych typu nie chcesz nie jedz, nie chcesz niekupuj nie jedz. Itd. Ultrasi czy glownodowodzacy ekipy wyjazdoowy tez musza trocha zasad marketingu liznac. W klubie poszli po rozum do gowy i dobrze to zaczyno wygladac. PRZYKLAD ŻÓŁTYCH KOSZULEK moim zdaniem szczał w 10. Jedynym co to ino nie pasza to narodowosciowcom. Nie mom nic do koszulki wyjjazdowy zeby bylo jasne wyglado jak kazdo inno taki standardzik. Ino mi łazi o sposob zachecania,rozmowy itd.

Jest napisane NORMALNE info, że będzie obowiązywać koszulka wyjazdowa na każdym wyjeździe, co jeszcze ultrasi mają zrobić? dopłacić każdemu do tej koszulki? dziwka do tego na wyjeździe czy może podgrzewany fotel?

ku*** wiecznie Wam źle, wiecznie pi***olicie, ale jak były/są/będą spotkania ultrasów to jakoś nikt się nie kwapi, by podejść i porozmawiać, wtedy nagle się każdy ulatnia, a 3/4 tych malkontentów i tak nie jeździ na wyjazdy, więc nie srajcie piaskiem stadionowi turyści.
I tu mosz recht , nojwięcej pi***olą zaś ci co pojadą do Białego łobejrzeć sie nowy stadion i na tym aktywność wyjazdowo sie kończy . Co do tych narzekaczy przypomnijcie sie jak wyglądały nasze sektory we Krakowie pora lot wstecz , Vaduz czy Esbjergu . To je jednorazowy wydatek i tres na długoooo .

Awatar użytkownika
Duszello
Kontakt:

#928 Post autor: Duszello » 18 lip 2015, o 08:58

_BiADACZ_ pisze:

Łazi mi o to ze po uj słowne utarczki co niekerych. I jezdzenie po sobie. Decyzjo podjeto i tyla. Przyjdzie kupowac bilet na wyjazd wtedy bydziesz z nim dyskutowac o poprawnosci akcji. Proste. Wy organizujecie wy wymagocie jak tako je wola wiekszosci. Te forum czytaja nie ino kibice Ruchu !!! I prosza cie nie dupc mi o sraniu piaskiem czy o jakims turyscie stadionowym bo zech je takim samym kibicem ja ty

Rafał19R20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#929 Post autor: Rafał19R20 » 18 lip 2015, o 10:59

koller pisze:
_BiADACZ_ pisze:

I tu mosz recht , nojwięcej pi***olą zaś ci co pojadą do Białego łobejrzeć sie nowy stadion i na tym aktywność wyjazdowo sie kończy . Co do tych narzekaczy przypomnijcie sie jak wyglądały nasze sektory we Krakowie pora lot wstecz , Vaduz czy Esbjergu . To je jednorazowy wydatek i tres na długoooo .
tylko wszystko się rozchodzi o to że to będą treski na jeden szpil... a potem i tak każdy zaś będzie ubierał się w co chce..
dlatego takie akcje moim zdaniem są bez sensu, bo każdy ma chyba z co najmniej 2 3 koszulki NIEBIESKIE, więc wystarczy mobilizacja wśród Nas żeby każdy ubierał niebieskie barwy np. coś takiego by wydawać bilety dopiero na zbiórce i kto nie będzie na niebiesko dopłaca 5 zł na cele kibicowskie
, a nie wyrabiać co 3 miesiące nowe koszulki " wyjazdowe".
takie jest moje zdanie
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie

pbb
Kontakt:

#930 Post autor: pbb » 18 lip 2015, o 11:27

Kule, weźcie na wstrzymanie i trocha szacunku do siebie.. Jo wiem, że w teorii jest nos milion pińcet, ale praktyka pokazuje wiela jest chorych na Ruch. Już żech to kiedyś pisoł, ale wychodzą z założenia że kożdy na tym forum do takich zależy ( choć co do jednego trolla mom wątpliwość :P).

Idzie się nie zgadzać, idzie dyskutować - choć trza być świadomym, że specyfika tego środowiska jest taka, że siła argumentów nie wygrywa zawsze z argumentem siły. I chyba mimo wszystko dobrze, bo inaczej mielibyśmy tu ankiety na tematy kibicowskie.

ODPOWIEDZ