A do jakiego? Przecież Ćwielong został wytransferowany latem. W temacie nie pisze że tylko transfery do Ruchu...kolend pisze:mnie też ciekawi, jak on się będzie spisywał w Wiśle, ale to nie jest informacja do tematu 'letnie trasfery'!!!

A do jakiego? Przecież Ćwielong został wytransferowany latem. W temacie nie pisze że tylko transfery do Ruchu...kolend pisze:mnie też ciekawi, jak on się będzie spisywał w Wiśle, ale to nie jest informacja do tematu 'letnie trasfery'!!!
nie pisze też, że z Ruchu... więc można przekleić całe 90minut.pl;)vahanara pisze:A do jakiego? Przecież Ćwielong został wytransferowany latem. W temacie nie pisze że tylko transfery do Ruchu...kolend pisze:mnie też ciekawi, jak on się będzie spisywał w Wiśle, ale to nie jest informacja do tematu 'letnie trasfery'!!!
Dokladnie. Nie majac gwiazd w skladzie nasza sila moze byc zgranie zespolu a przy tylu nowych zawodnikach do tego obcokrajowacach moze byc z tym krucho. Poza tym ilu Slowakow czy Serbow zrobilo naprawde kariere w Polsce? Niewielu.grzej pisze:Juz wole aby sklad pozostal nie zmieniony i doszedł jeszcze Owczarek, który moze grac defensywnego pomocnika i stopera, a na środek pomocy któregoś z młodych obojętnie którego a na pewno będzie lepszy niz testowani obcokrajowcy...narazie Duszan widzi to inaczej.
a ilu Polaków zrobiło taką karierę? oczywiście weźmy pod uwagę liczbę graczy jacy grali w tej lidze.Poza tym ilu Slowakow czy Serbow zrobilo naprawde kariere w Polsce? Niewielu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], Mavo1920, Rickenn10, Stasiu19R20 i 63 gości